File:Ajax logo.svg - Wikimedia CommonsManual Pangguna KeyPad
Dianyari Maret 24, 2021AJAX 8706 KeyPad Wireless Touch Keyboard

Papan tombol minangka keyboard sensitif tutul njero ruangan nirkabel kanggo ngatur sistem keamanan Ajax. Dirancang kanggo panggunaan njero ruangan. Kanthi piranti iki, pangguna bisa lengen lan mateni sistem lan ndeleng status keamanan. KeyPad dilindhungi saka nyoba kanggo guess sandhi lan bisa ngunggahake weker bisu nalika kode sandhi dilebokake ing paksa.
Nyambung menyang sistem keamanan Ajax liwat protokol radio Jeweller aman, KeyPad komunikasi karo hub ing kadohan nganti 1,700 m ing baris saka ngarsane.
bebaya KeyPad beroperasi mung karo hub Ajax lan ora ndhukung sambungan liwat Oxbridge Plus utawa modul integrasi kartrid.
Piranti kasebut disetel liwat aplikasi Ajax kanggo iOS, Android, macOS, lan Windows.
Tuku keypad KeyPad

Unsur fungsionalAJAX 8706 KeyPad Wireless Touch Keyboard - Elemen fungsional

  1. Indikator mode bersenjata
  2. Indikator mode sing ora nganggo senjata
  3. Indikator mode wengi
  4. Indikator kesalahan
  5. Blokir tombol angka
  6. Tombol "Busak".
  7. Tombol "Fungsi"
  8. Tombol "Lengan"
  9. Tombol "Disarm".
  10. Tombol "Mode wengi".
  11. Tamptombol er
  12. Tombol / Pateni
  13. QR code

Kanggo mbusak panel SmartBracket, geser mudhun (bagean perforated dibutuhake kanggo ngaktifake tamper yen ana upaya kanggo nyopot piranti saka permukaan).

Prinsip Operasi

KeyPad minangka piranti kontrol stasioner sing ana ing njero ruangan. Fungsine kalebu arming / disarming sistem kanthi kombinasi angka (utawa mung kanthi mencet tombol), ngaktifake Night Mode, nuduhake mode keamanan, mblokir nalika ana wong nyoba kanggo guess sandhi, lan mundhakaken weker bisu nalika wong meksa pangguna kanggo. ngrusak sistem.
KeyPad nuduhake kahanan komunikasi karo hub lan kesalahan sistem. Tombol disorot yen pangguna ndemek keyboard supaya sampeyan bisa ngetik sandhi tanpa lampu njaba. KeyPad uga nggunakake swara beeper kanggo pratondo.
Kanggo ngaktifake KeyPad, tutul keyboard: lampu latar bakal urip, lan swara suara bip bakal nuduhake manawa KeyPad wis tangi.
Yen batere kurang, lampu latar urip ing level minimal, ora preduli saka setelane.
Yen sampeyan ora ndemek keyboard sajrone 4 detik, KeyPad bakal nyuda lampu latar, lan sawise 12 detik liyane, piranti ngalih menyang mode turu.
instruksi Nalika ngalih menyang mode turu, KeyPad mbusak perintah sing diketik!
KeyPad ndhukung kode sandhi 4-6 digit. Kode sandhi sing dilebokake dikirim menyang hub sawise mencet tombol:Amazon Alexa  (lengan), AJAX 8706 KeyPad Wireless Touch Keyboard - ICON 1(disarm), utawaAJAX 8706 KeyPad Wireless Touch Keyboard - ICON  (Mode wengi). Printah sing salah bisa direset nganggo tombol (Reset).
Yen kode akses salah salah tikel tikel kaping telu sajrone 30 menit, KeyPad dikunci kanggo wektu sing wis disetel dening pangguna administrator. Sawise KeyPad dikunci, hub ora nggatekake perintah apa wae, kanthi bebarengan menehi katrangan marang pangguna sistem keamanan babagan upaya kode sandhi. Pangguna administrator bisa mbukak kunci KeyPad ing aplikasi kasebut. Yen wektu sing wis disetel rampung, KeyPad mbukak kunci kanthi otomatis.
KeyPad ngidini sistem arming tanpa sandhi: kanthi mencet tombol Amazon Alexa(Lengen). Fitur iki dipateni kanthi gawan.
Nalika tombol fungsi (*) dipencet tanpa ngetik sandhi, hub nglakokake perintah sing diwenehake menyang tombol iki ing app.
KeyPad bisa menehi kabar marang perusahaan keamanan babagan sistem sing dilucuti kanthi paksa. Kode Duress - ora kaya tombol gupuh - ora ngaktifake sirene. KeyPad lan app ngabari yen sukses disarming sistem, nanging perusahaan keamanan nampa weker.

pratondo

Nalika nutul KeyPad, siyap tangi kanggo nyorot keyboard lan nuduhake mode keamanan: Mode Bersenjata, Dilucuti, utawa Night Night. Mode keamanan mesthi nyata, tanpa preduli piranti kontrol sing digunakake kanggo ngganti (tombol utawa app).

Event pratondo
Indikator malfungsi X kedip-kedip Indikator noti karo hub utawa keypad tutup bukaan. Sampeyan bisa mriksa
alesan kanggo malfunction ing aplikasi Sistem Keamanan Ajax
Tombol KeyPad dipencet Bip cendhak, LED saiki dadi negara sing nyepetake sistem
Sistem kasebut bersenjata Sinyal swara cendhak, Mode bersenjata / Indikator modhèrn LED murup
Sistem kasebut dilucuti Loro sinyal swara cendhak, lampu LED dipedhot LED murup
Kode sandhi sing salah Sinyal swara dawa, lampu latar keyboard kedhip 3 kaping
Gagal nyekel siji utawa sawetara detektor (contone, jendhela dibukak) Sinyal swara dawa, indikator mode keamanan kedhip kaping 3
A malfunction dideteksi nalika arming (contone, detektor ilang) Bip dawa, LED saiki dadi siyap sistem 3 kaping
Pusat ora nanggepi prentah - ora ana sambungan Sinyal swara dawa, indikator malfungsi murup
KeyPad dikunci sawise 3 usaha gagal ngetik sandhi Sinyal swara dawa, indikator mode keamanan kedhip bebarengan
Baterene entek Sawise menehi senjata / melucutake sistem, indikator malfungsi kedhip lancar. Papan tombol dikunci nalika indikator kedhip. Nalika ngaktifake KeyPad kanthi baterei sithik, bakal bip kanthi sinyal swara dawa, indikator malfungsi kanthi lancar banjur mateni.

Nyambungake
Sadurunge nyambungake piranti:

  1. Uripake hub lan priksa sambungan Internet (logo kasebut sumunar putih utawa ijo).
  2. Instal aplikasi Ajax. Gawe akun, tambah hub menyang app, lan gaweyan paling ora siji kamar.
  3. Priksa manawa hub ora bersenjata, lan ora nganyari kanthi mriksa status ing aplikasi Ajax.

bebaya Mung pangguna sing duwe hak administrator sing bisa nambah piranti ing aplikasi kasebut

Cara nyambungake KeyPad menyang hub:

  1. Pilih opsi Tambah Piranti ing aplikasi Ajax.
  2. Jeneng piranti, pindai / tulis kanthi manual Kode QR (sing ana ing awak lan bungkus), banjur pilih kamar ing lokasi.
  3. Pilih Tambah - mundur total bakal diwiwiti.
  4. Uripake KeyPad kanthi nahan tombol daya sajrone 3 detik — bakal kedhip sapisan nganggo lampu latar keyboard.

Supaya bisa deteksi lan pasangan, KeyPad kudu ana ing jangkoan jaringan nirkabel hub (ing obyek sing padha dilindhungi).
A panjalukan kanggo sambungan kanggo hub ditularaké kanggo wektu cendhak ing wayahe ngalih ing piranti.
Yen KeyPad gagal nyambung menyang hub, mateni kanggo 5 detik lan nyoba maneh.
Piranti sing disambungake bakal katon ing dhaptar piranti app. Nganyari status piranti ing dhaptar gumantung saka interval ping detector ing setelan hub (nilai standar 36 detik).
bebaya Ora ana tembung sandhi sing wis disetel kanggo KeyPad. Sadurunge nggunakake KeyPad, atur kabeh sandhi sing dibutuhake: kode umum, pribadi, lan duress yen sampeyan dipeksa nyingkirake sistem kasebut.
Milih Lokasi
Lokasi piranti gumantung saka jarak adoh saka hub, lan alangan sing ngalangi transmisi sinyal radio: tembok, oors, obyek gedhe ing njero ruangan.
bebaya Piranti kasebut dikembangake mung kanggo panggunaan njero ruangan.
Aja nginstal KeyPad:

  1. Cedhak peralatan transmisi radio, kalebu sing beroperasi ing jaringan seluler 2G / 3G / 4G, router Wi-Fi, transceiver, stasiun radio, uga hub Ajax (nggunakake jaringan GSM).
  2. Cedhak karo kabel listrik.
  3. Cedhak karo obyek logam lan pangilon bisa nyebabake atenuasi utawa bayangan sinyal radio.
  4. Ing njaba papan (njobo).
  5. Ing njero ruangan kanthi suhu lan kelembapan ngluwihi wates sing diidini.
  6. Cedhak saka 1 m menyang hub.

bebaya Priksa kekuwatan sinyal Jeweler ing lokasi instalasi

Sajrone tes, level sinyal ditampilake ing app lan ing keyboard kanthi indikator mode keamananAmazon Alexa  (Mode bersenjata), AJAX 8706 KeyPad Wireless Touch Keyboard - ICON 1(Mode disarmed), AJAX 8706 KeyPad Wireless Touch Keyboard - ICON(Mode wengi) lan indikator malfungsi X.
Yen tingkat sinyal kurang (siji bar), kita ora bisa njamin operasi stabil piranti. Njupuk kabeh langkah sing bisa kanggo nambah kualitas sinyal. Paling ora, mindhah piranti: malah shift 20 cm bisa signi cantly nambah kualitas reception sinyal.
Yen piranti nduweni kekuatan sinyal kurang utawa ora stabil sanajan obah, gunakake a Rex range sinyal radio ReX.
KeyPad dirancang kanggo operasi nalika dicampur menyang permukaan vertikal. Nalika nggunakake KeyPad ing tangan, kita ora bisa njamin operasi sukses saka keyboard sensor.

Serikat

  1. pirantisimbol 1
  2. Papan tombol
parameter Value
Suhu suhu piranti. Diukur ing
prosesor lan owah-owahan mboko sithik
Kekuwatan Signal Jeweler Kekuwatan sinyal ing antarane hub lan KeyPad
Ngisi Baterai Tingkat baterei piranti. Kasedhiya rong negara:
OK
Batere dibuwang
Cara ngisi daya batere ditampilake ing aplikasi Ajax
Lid Ing tampmode er piranti, kang nanggepi detasemen utawa karusakan kanggo awak
sambungan Status sambungan antarane hub lan KeyPad
Dursasana Liwat ReX Nampilake status nggunakake extender range ReX
Deactivation Sementara Nuduhake status piranti: aktif, rampung dipatèni dening pangguna, utawa mung sok dong mirsani tamptombol er dipatèni
firmware Detektor e versi
ID Piranti Identitas piranti

Setelan

  1. pirantisimbol 1
  2. Papan tombol
  3. Setelansetelan
setting Value
First Jeneng piranti bisa diowahi
kamar Milih kamar virtual sing diwenehake piranti
Idin Arming / Disarming Milih klompok keamanan sing diwenehake KeyPad
Setelan Akses Milih cara veri arming / disarming
Mung kode keypad
Mung sandhi pangguna
Keypad lan sandhi pangguna
Kode keypad Nyetel sandhi kanggo nyenjata / nyabut senjata
Kode Durent Nyetel kode busana kanggo weker bisu
Fungsi Tombol Pamilihan fungsi tombol *Pateni — tombol Fungsi dipateni lan ora nglakokake perintah nalika
ditekan Alarm - kanthi mencet tombol Fungsi, sistem ngirim weker menyang stasiun ngawasi perusahaan keamanan lan kabeh pangguna
Bisu Interconnected Fire Alarm - nalika dipencet, bisu weker saka
Detektor FireProtect / FireProtect Plus. Fitur mung bisa digunakake yen Interconnected
Weker FireProtect diaktifake Sinau luwih lengkap
Senjata tanpa Sandi Yen aktif, sistem bisa dipersenjatai kanthi mencet tombol Arm tanpa sandhi
Akses ora sah Auto-lock Yen aktif, keyboard dikunci kanggo wektu sing wis disetel sawise ngetik kode sandhi sing salah kaping telu saurutan (sajrone 30 menit). Sajrone wektu kasebut, sistem ora bisa dilucuti senjata liwat KeyPad
Wektu Kunci Otomatis (min) Ngunci wektu sawise nyoba kode sandhi sing salah
padhang Padhange lampu latar keyboard
volume Volume beeper
Tandha karo sirine yen tombol gupuh ditekan Setelan katon yen mode Weker dipilih kanggo tombol Fungsi.
Yen aktif, tombol Fungsi mencet micu sirine diinstal ing obyek
Tes Kekuatan Sinyal Jeweler Ganti piranti menyang mode tes kekuatan sinyal
Tes Attenuasi Ngalih KeyPad menyang mode uji fade sinyal (kasedhiya ing piranti karo versi 3.50 lan luwih anyar)
Deactivation Sementara Ngidini pangguna kanggo medhot piranti tanpa nyopot saka sistem. Ana rong pilihan:
Sakabehe - piranti ora bakal nindakake perintah sistem utawa melu ing skenario otomatisasi lan sistem bakal
nglirwakake weker piranti lan kabar liyane mung - sistem bakal nglirwakake mung noti piranti tamptombol er Sinau luwih lengkap babagan mateni piranti sauntara
Anggota Guide Mbukak Manual pangguna KeyPad
Copot Piranti Medhot sambungan piranti saka hub lan mbusak setelan

KeyPad ngidini nyetel sandhi umum lan pribadi kanggo saben pangguna.
Kanggo nginstal kode sandhi pribadi:

  1. Pindhah menyang setelan pro (Setelan Hub setelan   Pangguna Setelan pro le sampeyan)
  2. Klik Setelan Kode Akses (ing menu iki sampeyan uga bisa ndeleng pengenal pangguna)
  3. Setel Kode Panganggo lan Kode Duress

instruksi Saben pangguna nyetel sandhi pribadi dhewe-dhewe!

Manajemen keamanan nganggo sandhi
Sampeyan bisa ngontrol keamanan kabeh fasilitas utawa klompok kapisah nggunakake sandhi umum utawa pribadi (con gured ing app).
Yen sandi pribadi digunakake, jeneng pangguna sing bersenjata / disarmed sistem ditampilake ing noti cations lan ing feed acara hub. Yen tembung sandhi umum digunakake, jeneng pangguna sing ngganti model keamanan ora ditampilake.
Manajemen keamanan kabeh fasilitas nggunakake sandhi umum
Ketik sandhi umum banjur pencet senjataAmazon Alexa/ nglucuti senjataAJAX 8706 KeyPad Wireless Touch Keyboard - ICON 1 / Aktifake mode wengiAJAX 8706 KeyPad Wireless Touch Keyboard - ICON .
Kanggo contoample 1234 Amazon Alexa
Manajemen keamanan klompok nganggo sandhi umum
Ketik sandhi umum, penet *, ketik ID grup banjur pencet senjataAmazon Alexa/ nglucuti senjataAJAX 8706 KeyPad Wireless Touch Keyboard - ICON 1 / Aktifake mode wengiAJAX 8706 KeyPad Wireless Touch Keyboard - ICON.
Kanggo contoamplan 1234 * 02
Apa ID Grup?
Yen grup ditugasake menyang KeyPad (Eld ijin Arming / Disarming ing setelan keypad), sampeyan ora perlu ngetik ID grup. Kanggo ngatur mode arming grup iki, cukup ngetik sandhi umum utawa pribadi.
Elinga yen ana grup sing ditugasake ing KeyPad, sampeyan ora bakal bisa ngatur mode Night nggunakake sandhi umum.
Ing kasus iki, mode Night mung bisa diatur nggunakake sandhi pribadi (yen pangguna duwe hak sing cocog).
Hak ing sistem keamanan Ajax
Manajemen keamanan kabeh fasilitas nggunakake sandhi pribadi
Ketik ID pangguna, penet *, ketik sandhi pribadhi banjur pencet armingAmazon Alexa/ nglucuti senjata AJAX 8706 KeyPad Wireless Touch Keyboard - ICON 1/ Aktifake mode wengiAJAX 8706 KeyPad Wireless Touch Keyboard - ICON .
Kanggo contoamplan 02 * 1234 Amazon Alexa
Apa ID Panganggo?
Manajemen keamanan klompok nggunakake sandhi pribadi
Ketik ID pangguna, penet *, ketik sandhi pribadhi, pencet *, ketik ID grup, banjur pencet armingAmazon Alexa/ nglucuti senjata AJAX 8706 KeyPad Wireless Touch Keyboard - ICON 1/ Aktifake mode wengiAJAX 8706 KeyPad Wireless Touch Keyboard - ICON .
Kanggo contoampiki: 02 * 1234 * 05 Amazon Alexa
Apa ID Grup?
Yen grup diutus kanggo KeyPad (Persenjatan / Lumpuh Izin eld ing setelan keypad), sampeyan ora perlu ngetik ID grup. Kanggo ngatur mode arming grup iki, cukup ngetik sandhi pribadhi.
Nggunakake sandhi duress
Sandi sing ora bisa dileksanakake ngidini sampeyan nggawe weker bisu lan niru mateni alarm. Alarm bisu tegese aplikasi Ajax lan sirene ora bakal bengok-bengok lan mbabarake sampeyan. Nanging perusahaan keamanan lan pangguna liyane bakal diwenehi tandha kanthi cepet. Sampeyan bisa nggunakake tembung sandhi pribadi lan umum.
Apa sing diarani sandhi lan carane nggunakake?
instruksi Skenario lan sirine reaksi nalika nyuda senjata kanthi cara sing padha karo cara nglucuti senjata normal.
Kanggo nggunakake tembung sandhi umum:
Ketik sandhi paksaan umum banjur pencet tombol disarmingAJAX 8706 KeyPad Wireless Touch Keyboard - ICON 1 .
Kanggo contoamplan, 4321 AJAX 8706 KeyPad Wireless Touch Keyboard - ICON 1
Kanggo nggunakake tembung sandhi pribadi:
Ketik ID pangguna, penet *, banjur ketik sandhi paksaan pribadi lan penet tombol disarmingAJAX 8706 KeyPad Wireless Touch Keyboard - ICON 1.
Kanggo contoampukuran: 02 * 4422 AJAX 8706 KeyPad Wireless Touch Keyboard - ICON 1
Carane fungsi bisu weker re
Nggunakake KeyPad, sampeyan bisa bisu interconnected re detektor weker kanthi mencet tombol Fungsi (yen setelan cocog diaktifake). Reaksi sistem kanggo mencet tombol gumantung ing negara sistem:
Weker FireProtect sing saling nyambungake wis nyebar -– dening penet pisanan tombol Fungsi, kabeh sirens detektor re bisu, kajaba sing ndhaftar weker. Mencet tombol maneh bisu detektor sing isih ana.
Wektu tundha weker sing gegandhengan terus -- kanthi mencet tombol Fungsi, sirine detektor FireProtect/FireProtect Plus sing dipicu dipateni.
Sinau luwih lengkap babagan weker interconnected re detector
Pengujian Fungsi
Sistem keamanan Ajax ngidini nindakake tes kanggo mriksa fungsi piranti sing disambungake.
Tes ora langsung diwiwiti nanging sajrone 36 detik nalika nggunakake setelan standar. Wektu test diwiwiti gumantung ing setelan saka wektu mindhai detector (paragraf ing setelan "Jeweller" ing setelan hub).
Tes Kekuatan Sinyal Jeweler
Tes Attenuasi
instalasi
bebaya Sadurunge nginstal detektor, priksa manawa sampeyan wis milih lokasi sing optimal lan tundhuk karo pandhuan sing ana ing pandhuan iki!
instruksi Papan tombol kudu dipasang ing permukaan vertikal.

  1. Pasang panel SmartBracket menyang permukaan nggunakake sekrup bundled, nggunakake paling ora rong titik xing (siji saka - ndhuwur tamper). Sawise milih hardware lampiran liyane, priksa manawa padha ora ngrusak utawa deform panel.
    bebaya Pita perekat sisih dobel mung bisa digunakake kanggo lampiran sauntara KeyPad. Pita kasebut bakal garing sajrone wektu, sing bisa nyebabake KeyPad tiba lan ngrusak piranti.
  2. Lebokake KeyPad ing panel lampiran lan kencengake sekrup sing dipasang ing sisih ngisor awak.

Sanalika KeyPad wis xed ing SmartBracket, bakal kedhip karo LED X (Fault) - iki bakal dadi sinyal yen tamper wis diaktifake.
Yen indikator malfungsi X ora kedhip sawise instalasi ing SmartBracket, mriksa status tamper ing app Ajax banjur mriksa tightness xing saka panel.
Yen KeyPad ambruk saka lumahing utawa dibusak saka panel lampiran, sampeyan bakal nampa kation kabar.
Pangopènan KeyPad lan Ganti Batere
Priksa kemampuan operasi KeyPad kanthi rutin.
Baterei sing dipasang ing KeyPad njamin operasi otonom nganti 2 taun (kanthi frekuensi pitakon kanthi hub 3 menit). Yen baterei KeyPad kurang, sistem keamanan bakal ngirim kabar sing cocog, lan indikator malfunction bakal madhangi lan metu sawise saben entri sandhi sukses.
Suwene piranti Ajax dioperasikake ing batere, lan apa sing mengaruhi iki
Panggantos Baterei
Set Lengkap

  1. Papan tombol
  2. Panel pemasangan SmartBracket
  3. Baterei AAA (wis diinstal) - 4 pcs
  4. Kit instalasi
  5. Quick Start Guide

Specifications Technical

Tipe sensor Capacitive
Anti-tamper ngalih Ya
Perlindhungan saka ngramal sandhi Ya
Pita frekuensi 868.0 - 868.6 MHz utawa 868.7 - 869.2 MHz gumantung saka wilayah sing didol
kompatibilitas Makaryakke mung karo kabeh Ajax, lan hub sawetara extenders
Daya output RF maksimal Nganti 20 mW
Modulasi sinyal radio GFSK
Jangkauan sinyal radio Nganti 1,700 m (yen ora ana alangan)
Power supply Baterai 4 × AAA
Pasokan listrik voltage 3 V (batere dipasang pasang)
urip baterei Nganti taun 2
Cara instalasi Ing jero ruangan
Range suhu operasi Saka -10 ° C nganti + 40 ° C
asor operasi Nganti 75%
Sakabèhé dimensi 150 × 103 × 14 mm
bobot 197 g
Certification Keamanan Kelas 2, Lingkungan Kelas II selaras karo syarat EN 501311, EN 50131-3, EN
50131-5-3

Warranty
Garansi produk "Perusahaan MANUSIA TERBATAS" AYAX SYSTEMS "sah 2 taun sawise tuku lan ora ditrapake kanggo batere sing wis diinstal.
Yen piranti ora bisa digunakake kanthi bener, sampeyan kudu ngontak layanan dhukungan - ing setengah kasus, masalah teknis bisa ditanggulangi saka adoh!
Teks lengkap babar pisan
Agreement Panganggo
Dhukungan teknis: [email dilindhungi]

Dokumen / Sumber Daya

AJAX 8706 KeyPad Wireless Touch Keyboard [pdf] Manual pangguna
8706, Papan Ketik Tutul Nirkabel KeyPad

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.