Kebijakan Privasi

Kebijakan Privasi

Tanggal efektif: 17 Desember 2019

MY SEO LLC ("kita", "kita", utawa "kita") ngoperasikake https://manuals.plus websitus (sabanjure diarani "Layanan").

The websitus, manuals.plus nyedhiyakake layanan kanggo viewmanual pangguna lan pandhuan ing format sing bisa diwaca ing layar lan diterjemahake menyang macem-macem basa.

Kaca iki ngandhani bab kabijakan kita babagan koleksi, panggunaan lan pambocoran data pribadhi nalika sampeyan nggunakake Layanan kita lan pilihan sampeyan wis kagayut karo data kasebut.

Kita nggunakake data kanggo nyedhiyakake lan ngapikake Layanan. Kanthi nggunakake Layanan, sampeyan setuju karo koleksi lan panggunaan informasi sesuai karo kabijakan kasebut. Kajaba ditetepake ing Kebijakan Privasi iki, istilah sing digunakake ing Kebijakan Privasi iki nduweni teges padha kaya ing Ketentuan lan Ketentuan, sing bisa diakses saka https://manuals.plus

Definisi

  • Service

    Layanan kasebut yaiku https://manuals.plus websitus sing dioperasikake dening MY SEO LLC

  • Data pribadi

    Data pribadi yaiku data babagan individu sing bisa ditemokake saka data kasebut (utawa saka informasi kasebut lan informasi liyane sing ana ing kepemilikan utawa kamungkinan bakal teka menyang kita).

  • Data Pangguna

    Data Panggunaan minangka data sing diklumpukake kanthi otomatis kanthi nggunakake Layanan utawa saka infrastruktur Layanan dhewe (kanggo mantanample, suwene kunjungan halaman).

  • Cookies

    Cookie iku sithik filesing disimpen ing piranti (komputer utawa piranti seluler).

Koleksi lan Penggunaan Informasi

Kita ngumpulake macem-macem jinis informasi kanggo macem-macem tujuan kanggo nyedhiyakake lan nambah Service kita marang sampeyan.

Jinis Data Diklumpukake

Data pribadi

Nalika nggunakake Layanan kita, kita bisa njaluk sampeyan menehi informasi pribadi tartamtu sing bisa digunakake kanggo kontak utawa ngenali sampeyan ("Data Pribadi"). Informasi pribadhi bisa kalebu, nanging ora diwatesi karo:

  • Alamat email
  • Jeneng pisanan lan jeneng mburi
  • Cookie lan Data Pangguna

Kita bisa nggunakake Data Pribadi kanggo ngubungi sampeyan kanthi surat kabar, materi marketing utawa promosi lan informasi liyane sing uga dadi sampeyan. Sampeyan bisa milih kanggo ora nampa, utawa kabeh, saka komunikasi kasebut kanthi ngetutake link langganan utawa pandhuan sing diwenehake marang email sing dikirim.

Data Pangguna

Kita uga bisa nglumpukake informasi babagan cara diakses lan digunakake Layanan ("Data Panggunaan"). Data Panggunaan iki bisa uga ngemot informasi kayata alamat Protokol Internet komputer (kayata alamat IP), jinis browser, versi browser, kaca Layanan sing sampeyan kunjungi, wektu lan tanggal kunjungan, wektu sing digunakake ing kaca kasebut, unik pengenal piranti lan data diagnostik liyane.

Data Pelacakan & Cookie

Kita nggunakake cookie lan teknologi pelacak padha kanggo trek kegiatan ing Layanan kita lan kita terus informasi tartamtu.

Cookie yaiku files kanthi data sithik sing bisa uga kalebu pengenal unik anonim. Cookie dikirim menyang browser sampeyan saka websitus lan disimpen ing piranti sampeyan. Teknologi pelacakan liyane uga digunakake kayata beacon, tags lan skrip kanggo ngumpulake lan nglacak informasi lan nambah lan nganalisa Layanan kita.

Sampeyan bisa nglatih browser kanggo nolak kabeh cookie utawa kanggo nunjukake yen cookie dikirim. Nanging, yen sampeyan ora setuju karo cookie, sampeyan ora bisa nggunakake sawetara Service.

Examples saka Cookie sing digunakake:

  • Cookie Sesi. Kita nggunakake Cookie Sesi kanggo ngoperasikake Layanan kita.
  • Cookie Keutuhan. Kita nggunakake Cookie Keprigelan kanggo ngeling-eling preferensi lan macem-macem setelan.
  • Cookie Keamanan. Kita nggunakake Keamanan Cookies kanggo tujuan keamanan.
  • Cookies Iklan. Iklan Cookies digunakake kanggo ngawula sampeyan karo iklan sing ana hubungane karo sampeyan lan kapentingan sampeyan.

Nggunakake Data

manuals.plus nggunakake data sing diklumpukake kanggo macem-macem tujuan:

  • Kanggo nyedhiyani lan njaga Layanan kita
  • Kanggo ngabari sampeyan babagan owahan Layanan kita
  • Kanggo ngidini sampeyan melu fitur interaktif Layanan kita nalika sampeyan milih nglakoni
  • Kanggo nyedhiyakake dhukungan pelanggan
  • Kanggo ngumpulake analisis utawa informasi penting supaya bisa nambah Layanan kita
  • Kanggo ngawasi panggunaan Layanan kita
  • Kanggo ndeteksi, nyegah lan alamat masalah teknis
  • Kanggo nyedhiyani sampeyan kabar, penawaran khusus lan informasi umum babagan barang, layanan lan acara liyane sing kita tawarkan sing padha karo sing sampeyan wis dituku utawa ditakoni babagan kajaba sampeyan wis milih ora nampa informasi kasebut

Transfer Data

Informasi sampeyan, kalebu Data Pribadi, bisa ditransfer menyang - lan dijaga ing - komputer sing ana ing sanjabane negara bagian, propinsi, negara utawa yurisdiksi pemerintah liyane sing ukum nglindhungi data bisa uga beda karo yurisdiksi sampeyan.

Yen sampeyan dumunung ing njaban Amérika Sarékat lan milih kanggo nyedhiyani informasi, sumur mangerteni manawa kita ngirim data, kalebu Data Pribadi, menyang Amerika Serikat lan proses ing kono.

Panjenengan idin kanggo Kebijakan Privasi iki banjur ditundha informasi sampeyan minangka persetujuan kanggo transfer kasebut.

manuals.plus bakal njupuk kabeh langkah sing cukup perlu kanggo mesthekake yen data sampeyan dianggep aman lan sesuai karo Kebijakan Privasi iki lan ora ana transfer Data Pribadi sing bakal ditindakake menyang organisasi utawa negara kajaba ana kontrol sing cukup kalebu keamanan data lan informasi pribadhi liyane.

Disclosure of Data

Keterbukaan kanggo Penegakan Hukum

Ing kahanan tartamtu, manual.plus bisa uga kudu nyampekano Data Pribadi yen dibutuhake kanthi ukum utawa nanggepi panjaluk sing sah dening panguwasa umum (kayata pengadilan utawa lembaga pamrentah).

Keperluan Hukum

manuals.plus bisa uga nyampekano Data Pribadi sampeyan kanthi yakin manawa tumindak kasebut perlu kanggo:

  • Kanggo tundhuk karo kewajiban hukum
  • Kanggo nglindhungi lan mbela hak utawa properti manuals.plus
  • Kanggo nyegah utawa neliti kesalahane sing bisa nyambung karo Service
  • Kanggo njaga keamanan pribadi pangguna Layanan utawa umum
  • Kanggo nglindhungi hukuman liga

Keamanan Data

Keamanan data sampeyan penting kanggo kita nanging elinga yen ora cara panularan liwat Internet utawa metode panyimpenan elektronik iku aman% 100. Nalika kita ngupaya migunakake cara sing bisa ditampa kanthi komersial kanggo nglindhungi Data Pribadi, kita ora bisa njamin keamanan mutlak.

Layanan panyedhiya

Kita bisa nggunakake perusahaan lan individu pihak katelu kanggo nggampangake Layanan ("Panyedhiya Layanan"), nyedhiyakake Layanan atas jenenge kita, nindakake layanan sing gegandhengan karo Layanan utawa mbantu kita nganalisa cara Layanan digunakake.

Pihak katelu iki nduweni akses menyang Data Pribadi sampeyan mung kanggo nglakoni tugas kasebut kanggo pihak kita lan kudu ngetrapake utawa nggunakake aplikasi kasebut kanggo maksud apa wae.

Analytics

Kita bisa nggunakake panyedhiya layanan pihak katelu kanggo ngawasi lan nganalisis panggunaan Layanan kita.

  • Google Analytics

    Google Analytics yaiku web layanan analitik sing ditawakake Google sing nglacak lan nglaporake weblalu lintas situs. Google nggunakake data sing diklumpukake kanggo nglacak lan ngawasi panggunaan Layanan kita. Data iki dituduhake karo layanan Google liyane. Google bisa nggunakake data sing diklumpukake kanggo nggawe kontekstual lan nggawe iklan ing jaringan pariwara dhewe.

    Sampeyan bisa milih supaya ora nggawe aktivitas sampeyan ing Layanan sing kasedhiya kanggo Google Analytics kanthi nginstall add-on browser Google Analytics. Tambahan kasebut nyegah JavaScript Google Analytics (ga.js, analytics.js, lan dc.js) saka nuduhake informasi nganggo Google Analytics babagan kunjungan aktivitas.

    Kanggo informasi luwih lengkap babagan praktik privasi Google, bukak Privasi & Ketentuan Google web kaca: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Advertising

Kita bisa nggunakake panyedhiya layanan pihak katelu kanggo nuduhake iklan kanggo sampeyan kanggo ndhukung lan njaga Layanan kita.

  • Cookie Google AdSense & DoubleClick

    Google, minangka vendor pihak katelu, nggunakake cookie kanggo nyedhiyakake iklan ing Layanan. Panggunaan cookie saka DoubleClick saka Google ngidini lan mitra menehi iklan menyang pangguna adhedhasar kunjungan menyang Layanan utawa liyane websitus ing Internet.

    • Vendor pihak katelu, kalebu Google, nggunakake cookie kanggo nyedhiyakake iklan adhedhasar kunjungan pangguna sadurunge menyang websitus utawa liyane webCamping.
    • Panganggone Google cookie pariwara ngidini lan mitra kanggo menehi pariwara marang pangguna adhedhasar kunjungan menyang situs lan / utawa situs liyane ing Internet.
    • Pangguna bisa milih ora milih pariwara adhedhasar minat pribadi saka DoubleClick kanthi ngunjungi Setelan Google Ads web kaca: Setelan Ads. Utawa, sampeyan bisa milih ora nggunakake cookie saka vendor pihak katelu kanggo pariwara pribadi kanthi ngunjungi www.aboutads.info.

Pranala menyang Liyane Situs

Layanan kita bisa uga ngemot link menyang situs liya sing ora dioperasikake karo kita. Yen sampeyan ngeklik link pihak katelu, sampeyan bakal diarahake menyang situs pihak katelu. Kita saranake sampeyan supaya manehview Kebijakan Privasi saben situs sing sampeyan kunjungi.

Kita ora duwe kontrol lan ora tanggung jawab kanggo konten, kawicaksanan pribadhi utawa laku situs utawa layanan pihak katelu.

Kebijakan Anak

Layanan kita ora ngandhani sapa wae ing jaman 18 ("Anak").

Kita ora sengaja ngumpulake informasi identitas pribadi saka sapa waé ing umur 18. Yen sampeyan dadi wong tuwa utawa wali lan sampeyan ngerti yen Anak sampeyan wis nyedhiyani data pribadi, hubungi kita. Yen kita dadi weruh yen kita wis nglumpukake Data Pangan saka bocah tanpa verifikasi persetujuan parental, kita njupuk langkah kanggo mbusak informasi kasebut saka server kita.

Owahan kanggo Kebijakan Privasi Iki

Kita bisa nganyarake Kebijakan Privasi kita saka wektu kanggo wektu. Kita bakal ngandhani manawa ana owah-owahan kanthi ngeposake Kebijakan Privasi anyar ing kaca iki.

Kita bakal ngandhani sampeyan liwat email lan / utawa kabar penting ing Layanan kita, sadurunge owah-owahan dadi efektif lan nganyari "tanggal efektif" ing ndhuwur Kebijakan Privasi iki.

Sampeyan disaranake manehview Kebijakan Privasi iki sacara periodik kanggo ngganti. Pangowahan Kebijakan Privasi iki efektif nalika dikirim ing kaca iki.

Contact Us

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan Kebijakan Privasi iki, mangga hubungi kita ing kene.