manuals.plus

manuals.plus minangka koleksi manual pangguna, pandhuan instruksi, lembar data, lan spesifikasi produk elektronik. Kita nambahake manual anyar menyang koleksi saben dina, nggawe database sumber elektronik sing gampang ditelusuri.

Biasane, lembar referensi kanggo piranti ngemot spesifikasi, instruksi reset, lan bantuan panggunaan dhasar. Sawetara instruksi ngluwihi iki kanggo menehi tips ndandani lan pangopènan, liyane bisa uga minangka set suda saka 'tips wiwitan cepet' - prekara-prekara penting sing sampeyan kudu ngerti kanggo tangi lan mlaku nganggo piranti.

Manual pangguna biasane diwenehake ing format PDF, nanging format iki bisa uga angel digunakake ing piranti seluler utawa kanthi sambungan bandwidth sing sithik. Manuals.plus tediously transcribes akeh dokumen PDF iki menyang biasa web-kaca supaya pangguna bisa maca luwih apik ing piranti sing dipilih. Iki ndadekake akeh dokumen sing maca layar bisa diakses lan bisa ditelusuri tinimbang format tradisional. Saliyane kiriman sing ditranskripsi, sampeyan uga bakal nemokake link menyang asline file ing ngisor saben kiriman ing 'referensi' - iki bisa diundhuh mengko lan dibukak nganggo favorit web-browser utawa PDF viewer kayata Adobe Acrobat.

Sawetara koleksi dokumen / instruksi paling gedhe kalebu:

Yen sampeyan duwe manual pangguna sing pengin ditambahake ing situs iki, wenehi komentar ing link!

Gunakake telusuran ing sisih ngisor kaca kanggo nggoleki piranti sampeyan. Sampeyan uga bisa nemokake sumber daya liyane ing UserManual.wiki Search Engine.