Logo MIKO

MIKO 3 EMK301 Unit Pangolahan Data Otomatis

MIKO 3 EMK301 Unit Pangolahan Data Otomatis

Kanthi nggunakake Miko 3, sampeyan setuju karo syarat lan kabijakan sing ditemokake ing miko.ai/terms, kalebu Kebijakan Privasi Miko.

Ati-ati - Produk sing dioperasikake kanthi listrik: Kaya kabeh produk listrik, pancegahan kudu diamati nalika nangani lan digunakake kanggo nyegah kejut listrik.
Ati-ati- Baterei mung kudu diisi dening wong diwasa. Risiko bledosan yen baterei diganti karo jinis salah.

Warning Part Cilik

  • Miko 3 lan aksesoris duwe bagean cilik sing ana ing jerone sing bisa mbebayani kanggo bocah cilik lan pets. Supaya robot lan aksesoris adoh saka bocah-bocah ing sangisore 3 taun.
  • Yen robot sampeyan rusak, kumpulake kabeh bagean lan simpen ing papan sing aman adoh saka bocah cilik

warning:
Produk laser kelas 1. Kelas iki aman kanggo mripat ing kabeh kahanan operasi. Laser Class1 aman kanggo nggunakake ing kabeh kahanan cukup diantisipasi panggunaan; ing tembung liyane, iku ora samesthine sing maksimum idin cahya (MPE) bisa ngluwihi.

INFORMASI BATERAI

Aja nyoba ngganti baterei Miko dhewe-sampeyan bisa ngrusak baterei, sing bisa nyebabake overheating, geni, lan ciloko. Panggantos baterei kanthi jinis sing salah bisa ngalahake pangayoman. Baterei lithium-ion ing Miko sampeyan kudu dilayani utawa didaur ulang dening Miko utawa panyedhiya layanan resmi Miko, lan kudu didaur ulang utawa dibuwang kanthi kapisah saka sampah rumah tangga. Buang baterei miturut hukum lan pedoman lingkungan lokal. Mbuwang baterei menyang geni utawa oven panas bisa nyebabake bledosan.

KESELAMATAN LAN TANGAN

Supaya ora cilaka utawa cilaka, waca kabeh informasi safety lan instruksi operasi. Kanggo nyuda resiko karusakan utawa ciloko, aja nyoba mbusak cangkang Miko 3. Aja nyoba nglayani Miko 3 dhewe. Mangga waca kabeh pitakonan layanan non-rutin menyang MIKO.

SOFTWARE

Miko 3 nyambung karo piranti lunak proprietary sing dikembangake lan duwe hak cipta dening Miko. ©2021 RN Chidakashi Technologies Private Limited. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Logo Miko lan logo Miko 3 minangka merek dagang saka RN Chidakashi Technologies Private Limited. Kabeh merek dagang liyane sing kasebut ing pandhuan iki minangka properti sing nduweni. Bagean tartamtu saka piranti lunak sing kalebu utawa diundhuh menyang Produk ngemot obyek lan/utawa eksekusi sing asale saka sumber hak cipta lan dilisensi menyang RN Chidakashi Technologies Private Limited. RN Chidakashi Technologies Private Limited menehi sampeyan lisensi non-eksklusif, ora bisa ditransfer kanggo nggunakake piranti lunak kepemilikan sing kalebu ing Produk ("Perangkat Lunak"), ing wangun eksekusi, mung ditempelake ing Produk, lan mung kanggo panggunaan non-komersial. Sampeyan ora bisa nyalin utawa ngowahi Piranti Lunak. Sampeyan ngakoni manawa Piranti Lunak ngemot rahasia dagang saka RN Chidakashi Technologies Private Limited. Kanggo nglindhungi rahasia dagang kasebut, sampeyan setuju ora mbongkar, dekompilasi utawa mbalikke Firmware utawa ngidinake pihak katelu kanggo nglakoni, kajaba yen larangan kasebut dilarang dening hukum. RN Chidakashi Technologies Private Limited nduweni kabeh hak lan lisensi ing lan kanggo Piranti Lunak sing ora diwenehake kanthi jelas kanggo sampeyan ing ngisor iki.
Lencana kasedhiyan app minangka merek dagang saka sing nduweni.

MIKO RINGKASAN JAMINAN LIMITED SATU-taun

Tuku sampeyan diwenehi garansi winates setaun ing AS Kanggo konsumen sing dilindhungi dening hukum utawa peraturan perlindungan konsumen ing negara tuku utawa, yen beda, negara panggonane, keuntungan sing diwenehake dening garansi iki minangka tambahan kanggo kabeh hak lan obat sing diwenehake dening hukum lan peraturan perlindungan konsumen kasebut. Garansi kalebu cacat manufaktur. Ora nutupi penyalahgunaan, owah-owahan, nyolong, mundhut, ora sah lan / utawa nggunakake ora wajar utawa nyandhang normal lan luh. Sajrone periode babar pisan, RN Chidakashi Technologies Private Limited bakal nemtokake mung cacat. Yen RN Chidakashi Technologies Private Limited nemtokake cacat, RN Chidakashi Technologies Private Limited bakal ndandani utawa ngganti bagean utawa produk sing rusak karo bagean sing bisa dibandhingake. Iki ora mengaruhi hak statutori sampeyan. Kanggo rincian lengkap, nganyari keamanan, utawa dhukungan, deleng miko.com/warranty
© 2021 RN Chidakashi Technologies Private Limited. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Miko, Miko 3, lan Miko lan Miko 3 logo kadhaptar utawa ketundha merek dagang saka RN Chidakashi Technologies Private Limited.
Flat No-4, Plot No - 82, Stambh Tirth
RA Kidwai Road, Wadala West
Mumbai – 400031, Maharashtra, India
Dirancang ing India. Made in China.

SUPPORT

www.miko.ai/support
Tansah instruksi kasebut kanggo referensi ing mangsa ngarep, amarga ngemot informasi penting. Kanggo rincian garansi lan nganyari informasi peraturan, bukak miko.ai/compliance.

ENVIRONMENT

Suhu Operasi: 0 ° C nganti 40 ° C (32 ° F nganti 104 ° F)
Suhu Panyimpenan/Transportasi: 0°C nganti 50°C (32°F nganti 122°F)
IP Rating: IP20 (Aja mbukak sembarang wangun cairan / cairan / gas)
Tekanan udara sing kurang ing Altitude dhuwur: 54KPa (dhuwur: 5000m);
Nggunakake Miko 3 ing kahanan sing adhem banget bisa nyepetake umur baterei lan nyebabake robot mati. Urip baterei bakal normal maneh nalika sampeyan nggawa Miko 3 bali menyang suhu sekitar sing luwih dhuwur. Nggunakake Miko 3 ing kahanan sing panas banget bisa nyepetake umur baterei kanthi permanen. Aja nyedhiyakake Miko 3 ing kahanan suhu dhuwur kayata sinar srengenge langsung utawa interior mobil sing panas. Aja nggunakake Miko 3 ing wilayah kanthi bledug, rereget utawa cairan, amarga bisa ngrusak utawa ngalang-alangi motor, gear lan sensor robot.

MAINTENANCE

Kanggo asil sing paling apik, gunakake mung ing njero ruangan. Aja mbabarake Miko 3 menyang banyu. Miko 3 dibangun kanthi ora ana bagean sing bisa digunakake kanggo pangguna. Kanggo kinerja optimal, tetep Miko 3 lan sensor resik.

INFORMASI SAFETI

PÈNGET: Gagal ngetutake pandhuan iki bisa nyebabake kejut listrik, ciloko utawa karusakan liyane.
Adaptor Daya USB-C bisa dadi panas banget sajrone ngisi daya normal. Robot kasebut tundhuk karo watesan suhu permukaan sing bisa diakses pangguna sing ditemtokake dening Standar Internasional kanggo Keamanan Peralatan Teknologi Informasi (IEC60950-1). Nanging, sanajan ing watesan kasebut, kontak terus-terusan karo permukaan sing anget kanggo wektu sing suwe bisa nyebabake rasa ora nyaman utawa ciloko. Kanggo nyuda kemungkinan overheating utawa ciloko sing gegandhengan karo panas:

  1. Tansah ngidini ventilasi sing nyukupi watara adaptor daya lan ati-ati nalika nangani.
  2. Aja nyelehake adaptor daya ing kemul, bantal utawa awak nalika adaptor disambungake menyang bot lan ngisi daya.
  3. Ati-ati khusus yen sampeyan duwe kondisi fisik sing mengaruhi kemampuan kanggo ndeteksi panas marang awak.

Aja ngisi daya robot ing panggonan teles kayata cedhak sink, bathtub, utawa kios padusan lan aja nyambung utawa medhot kabel adaptor karo tangan teles.
Copot adaptor Daya USB-C yen ana kondisi ing ngisor iki:

1. Dianjurake Adaptor Output: 15W Power, 5V 3A
2. Kabel USB sampeyan rusak utawa rusak.
3. Bagian plug adaptor utawa adaptor wis rusak.
4. Adaptor kapapar udan, cairan utawa kelembapan sing berlebihan.

PERNYATAAN FCC

Piranti iki tundhuk karo Bagian 15 saka Aturan FCC. Operasi kasebut tundhuk ing rong kahanan ing ngisor iki:
(1) Piranti iki bisa uga ora nyebabake gangguan sing mbebayani lan (2) piranti iki kudu nampa gangguan sing ditampa, kalebu gangguan sing bisa nyebabake operasi sing ora dikarepake.
Catetan: Piranti kasebut wis dites lan ditemokake bisa tundhuk karo watesan kanggo piranti digital Kelas B, miturut Bagian 15 saka Aturan FCC. Watesan kasebut dirancang kanggo nyedhiyakake perlindungan sing cukup kanggo gangguan sing mbebayani ing instalasi omah. Piranti kasebut ngasilake, nggunakake lan bisa ngetokake energi frekuensi radio lan, yen ora diinstal lan digunakake miturut instruksi, bisa uga nyebabake gangguan komunikasi radio. Nanging, ora ana jaminan manawa gangguan kasebut ora kedadeyan ing instalasi tartamtu. Yen peralatan kasebut nyebabake gangguan ing radio utawa televisi, sing bisa ditemtokake kanthi mateni peralatan, pangguna disaranake nyoba mbenerake gangguan kasebut kanthi salah sawijining langkah ing ngisor iki:

  • Reorientasi utawa relokasi antena sing nampa.
  • Tambah pemisahan antarane peralatan lan panrima.
  • Sambungake peralatan menyang stopkontak ing sirkuit sing beda karo sing wis disambungake panrima.
  • Hubungi dealer utawa teknisi radio / TV sing duwe pengalaman kanggo njaluk bantuan.

Sembarang owah-owahan utawa modifikasi sing ora disetujoni kanthi jelas dening pihak sing tanggung jawab kanggo kepatuhan bisa ngilangi wewenang pangguna kanggo ngoperasikake peralatan iki.
warning:
Piranti kasebut ora kena digunakake ing lokasi utawa operasi bebarengan karo antena utawa pemancar liyane.
Eksposur RF - Piranti iki mung sah digunakake ing aplikasi seluler. Paling ora 20 cm jarak pamisahan antarane piranti lan awak pangguna kudu dijaga ing kabeh wektu.
PIHAK YANG BERTANGGUNG JAWAB UNTUK MASALAH FCC:
RN Chidakashi Technologies Private Limited
Flat No -4, Plot No 82, Stambh Tirth,
RA Kidwai Road, Wadala West,
Mumbai - 400 031

PERNYATAAN IKU CE

Produk iki tundhuk karo syarat Petunjuk Eropa. Kanggo rincian liyane babagan kepatuhan, bukak miko.ai/compliance. Kanthi iki, RN Chidakashi Technologies Private Limited nyatakake yen jinis peralatan radio Miko 3 tundhuk karo Directive 2014/53/EU. Teks lengkap deklarasi EU kasedhiya ing alamat internet ing ngisor iki: miko.ai/compliance

RADIOFREKUENSI BAND LAN POWER
Pita frekuensi WiFi: 2.4 GHz – 5 GHz
daya transmisi maksimum WiFi: 20 mW
Pita frekuensi BLE: 2.4 GHz - 2.483 GHz
BLE daya transmisi maksimum: 1.2 mW

WEEE
Simbol ing ndhuwur tegese miturut hukum lan peraturan lokal, produk sampeyan kudu dibuwang kanthi kapisah saka sampah rumah tangga. Nalika produk iki tekan pungkasan umur, nggawa menyang titik koleksi sing ditunjuk dening panguwasa lokal. Sawetara titik koleksi nampa produk kanthi gratis. Koleksi lan daur ulang produk sing kapisah nalika dibuwang bakal mbantu ngreksa sumber daya alam lan mesthekake yen didaur ulang kanthi cara sing nglindhungi kesehatan manungsa lan lingkungan. Tansah instruksi kasebut kanggo referensi ing mangsa ngarep amarga ngemot informasi penting. Kanggo terjemahan sulih saka pandhuan iki lan nganyari informasi peraturan, bukak miko.com/compliance.

PATUHAN RoHS
Produk iki tundhuk karo Arahan 2011/65/EU saka Parlemen Eropa lan dewan 8 Juni 2011 babagan watesan panggunaan bahan mbebayani tartamtu.

KAMERA / SENSOR JARAK
Lap entheng sensor Miko 3 (dumunung ing pasuryan ngarep lan dhadha) nganggo kain tanpa serat kanggo mbusak noda utawa lebu. Aja kontak utawa cahya sing bisa ngeruk lensa. Sembarang karusakan ing lensa duweni potensi ngrusak kemampuan Miko 3.

Dokumen / Sumber Daya

MIKO 3 EMK301 Unit Pangolahan Data Otomatis [pdf] Pandhuan pangguna
EMK301, 2AS3S-EMK301, 2AS3SEMK301, EMK301, Unit Pangolahan Data Otomatis, Unit Pangolahan Data Otomatis EMK301

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.