logo MIKO

MIKO 3 EMK301 Unit Ngolah Data Otomatis

MIKO 3 EMK301 Unit Ngolah Data Otomatis

Ku ngagunakeun Miko 3, anjeun satuju kana istilah jeung kawijakan kapanggih dina miko.ai/terms, kaasup Kabijakan Privasi Miko.

Ati-ati - Produk anu dioperasikeun sacara listrik: Sapertos sadaya produk listrik, pancegahan kedah diperhatoskeun nalika nanganan sareng dianggo pikeun nyegah kejutan listrik.
Ati-ati Batré ngan ukur kedah dieusi ku déwasa. Résiko ngabeledug upami batré diganti ku jinis anu salah.

Perhatosan Bagian Leutik

  • Miko 3 sareng asesoris gaduh bagian-bagian alit anu aya di jerona anu tiasa nyababkeun bahaya kasedak pikeun murangkalih sareng piaraan. Jauhkeun robot sareng asesoris anjeun ti barudak sahandapeun 3 taun.
  • Upami robot anjeun rusak, kumpulkeun sadaya bagian langsung sareng simpen di tempat anu aman jauh ti budak leutik

Perhatosan:
produk laser kelas 1. Kelas ieu aman pikeun panon dina sagala kaayaan operasi. Laser Class1 aman pikeun dianggo dina kaayaan pamakean anu cukup diantisipasi; dina basa sejen, teu diperkirakeun yén paparan maksimum diwenangkeun (MPE) bisa ngaleuwihan.

INFORMASI BATERAI

Entong nyobian ngagentos batré Miko nyalira—anjeun tiasa ngaruksak batréna, anu tiasa nyababkeun panas teuing, kahuruan, sareng cilaka. Ngagantian batré ku tipe salah bisa ngéléhkeun safeguard a. Batré litium-ion dina Miko anjeun kedah dilayanan atanapi didaur ulang ku Miko atanapi panyadia ladénan otorisasi Miko, sareng kedah didaur ulang atanapi dibuang sacara misah tina runtah rumah tangga. Buang batré dumasar kana hukum sareng pedoman lingkungan lokal anjeun. Pembuangan batré kana seuneu atanapi oven panas tiasa nyababkeun ngabeledug.

Kaamanan sareng penanganan

Pikeun ngahindarkeun tatu atanapi cilaka, mangga baca sadaya inpormasi kaamanan sareng petunjuk operasi. Pikeun ngurangan résiko karuksakan atawa tatu, ulah nyobian nyabut cangkang Miko 3 urang. Entong nyobian ngalayanan Miko 3 nyalira. Mangga tingal sadaya patarosan jasa non-rutin ka MIKO.

software

Miko 3 nyambung sareng parangkat lunak proprietary anu dikembangkeun sareng hak ciptana ku Miko. ©2021 RN Chidakashi Technologies Private Limited. Sadaya hak disimpen. Logo Miko jeung logo Miko 3 mangrupakeun mérek dagang ti RN Chidakashi Technologies Private Limited. Sadaya merek dagang sanés anu disebatkeun dina pituduh ieu mangrupikeun hak milik anu gaduhna. Sababaraha bagian tina parangkat lunak anu kalebet atanapi diunduh kana Produk ngandung objék sareng/atanapi eksekusi anu diturunkeun tina sumber hak cipta sareng dilisensikeun ka RN Chidakashi Technologies Private Limited. RN Chidakashi Technologies Private Limited masihan anjeun lisénsi non-ekslusif, non-transferable pikeun ngagunakeun parangkat lunak proprietary na anu kalebet dina Produk ("Software"), dina bentuk anu tiasa dieksekusi, ngan ukur dipasang dina Produk, sareng ngan ukur pikeun panggunaan non-komersial anjeun. Anjeun teu tiasa nyalin atanapi ngarobih Parangkat Lunak. Anjeun ngaku yén Software ngandung rusiah dagang tina RN Chidakashi Technologies Private Limited. Pikeun nangtayungan Rahasia dagang sapertos kitu, anjeun satuju teu ngabongkar, decompile atanapi ngabalikeun insinyur Firmware atawa ngidinan pihak katilu mana wae pikeun ngalakukeunana, iwal mun extent larangan misalna dilarang ku hukum. RN Chidakashi Technologies Private Limited ngagaduhan sadaya hak sareng lisénsi dina sareng kana Parangkat Lunak anu henteu sacara jelas dipasihkeun ka anjeun di dieu.
Badges kasadiaan aplikasi mangrupakeun mérek dagang ti nu bogana.

MIKO SATU-TAUN RINGKASAN HARANSI TERBATAS

Pameseran anjeun gaduh jaminan kawates sataun di AS Pikeun konsumén anu katutupan ku undang-undang atanapi peraturan perlindungan konsumen di nagara pameseranna atanapi, upami béda, nagara tempatna, kauntungan anu dipasihkeun ku jaminan ieu salian ti sadayana. hak sareng remedies anu disayogikeun ku undang-undang sareng peraturan perlindungan konsumen sapertos kitu. Garansi nyertakeun ngalawan cacad manufaktur. Teu nutupan nyiksa, robahan, maling, leungitna, teu sah jeung/atawa pamakéan teu munasabah atawa maké normal jeung cimata. Salila periode jaminan, RN Chidakashi Technologies Private Limited bakal nangtukeun hiji-hijina cacad. Lamun RN Chidakashi Technologies Private Limited nangtukeun hiji cacad, RN Chidakashi Technologies Private Limited dina kawijaksanaan budi na, bakal ngalereskeun atawa ngaganti bagian cacad atawa produk jeung bagian comparable. Ieu teu mangaruhan hak statutory anjeun. Kanggo detil lengkep, apdet kaamanan, atanapi dukungan, tingali miko.com/warranty
© 2021 RN Chidakashi Technologies Private Limited. Sadaya hak disimpen. Miko, Miko 3, jeung Miko jeung Miko 3 logos didaptarkeun atawa pending merek dagang tina RN Chidakashi Technologies Private Limited.
Datar No-4, Plot No - 82, Stambh Tirth
RA Kidwai Jalan, Wadala Kulon
Sukabumi – 400031, Maharashtra, India
Dirancang di India. Didamel di Cina.

sokongan

www.miko.ai/support
Tetep parentah ieu pikeun rujukan hareup, sabab ngandung émbaran penting. Pikeun detil jaminan sareng apdet kana inpormasi pangaturan, kunjungan miko.ai/compliance.

lingkungan

Suhu Operasi: 0 ° C dugi ka 40 ° C (32 ° F dugi 104 ° F)
Suhu Panyimpenan/Angkutan: 0°C nepi ka 50°C (32°F nepi ka 122°F)
Peunteun IP: IP20 (Ulah kakeunaan naon waé bentuk cair / cairan / gas)
tekanan hawa low di luhur Altitude: 54KPa (luhur: 5000m);
Ngagunakeun Miko 3 dina kondisi tiis pisan bisa samentara shorten umur batre sarta ngabalukarkeun robot pareum. Umur batre bakal normal deui nalika anjeun mawa Miko 3 deui ka suhu lingkungan anu langkung luhur. Ngagunakeun Miko 3 dina kondisi panas pisan bisa permanén shorten umur batre. Ulah ngalaan Miko 3 ka kondisi suhu luhur kayaning sinar panonpoé langsung atawa interior mobil panas. Hindarkeun nganggo Miko 3 di daérah anu lebu, kokotor atanapi cair, sabab tiasa ngaruksak atanapi ngahalangan motor, gear sareng sensor robot.

PANGKAL

Pikeun hasil nu pangsaena, make di jero rohangan wungkul. Ulah ngalaan Miko 3 ka cai. Miko 3 diwangun kalawan euweuh bagian serviceable pamaké. Pikeun pagelaran optimal, jaga Miko 3 sareng sénsorna beresih.

INFORMASI KASELAMATAN

PERHATOSAN: Gagal nuturkeun parentah ieu bisa ngakibatkeun shock listrik, tatu séjén atawa karuksakan.
Adaptor Daya USB-C tiasa janten panas pisan salami ngecas normal. Robot saluyu sareng wates suhu permukaan anu tiasa diaksés ku pangguna anu ditetepkeun ku Standar Internasional pikeun Kasalametan Peralatan Téknologi Inpormasi (IEC60950-1). Sanajan kitu, sanajan dina wates ieu, kontak sustained kalawan surfaces haneut pikeun période lila bisa ngabalukarkeun ngarareunah atawa tatu. Pikeun ngurangan kamungkinan overheating atawa tatu nu patali panas:

  1. Salawasna ngidinan ventilasi nyukupan sabudeureun adaptor kakuatan sarta ati-ati nalika nanganan eta.
  2. Ulah nempatkeun adaptor kakuatan dina simbut, bantal atawa awak anjeun nalika adaptor disambungkeun ka bot jeung ngecas.
  3. Jaga khusus upami anjeun ngagaduhan kaayaan fisik anu mangaruhan kamampuan anjeun pikeun ngadeteksi panas kana awak.

Entong ngecas robot di tempat anu baseuh sapertos caket tilelep, bak mandi, atanapi kios pancuran sareng ulah nyambungkeun atanapi pegatkeun sambungan kabel adaptor nganggo leungeun anu baseuh.
Cabut colokan adaptor Daya USB-C upami aya salah sahiji kaayaan di handap ieu:

1. Dianjurkeun kaluaran adaptor: 15W Daya, 5V 3A
2. Kabel USB Anjeun jadi frayed atawa ruksak.
3. Bagian colokan tina adaptor atawa adaptor geus jadi ruksak.
4. adaptor ieu kakeunaan hujan, cair atawa Uap kaleuleuwihan.

Pernyataan FCC

Alat ieu sasuai sareng Bagian 15 tina Aturan FCC. Operasi tunduk kana dua kaayaan ieu:
(1) Alat ieu henteu tiasa nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun sareng (2) alat ieu kedah nampi gangguan anu ditampi, kalebet gangguan anu tiasa nyababkeun operasi anu teu dipikahoyong.
Catetan: Alat-alat ieu parantos diuji sareng kapendak pikeun cocog sareng alat digital Kelas B, numutkeun ka Bagéan 15 tina Aturan FCC. Watesan ieu didesain kanggo nyayogikeun panyalindungan anu lumayan ngalawan gangguan anu ngabahayakeun dina pamasangan perumahan. Alat-alat ieu ngahasilkeun, ngagunakeun sareng tiasa memancar énergi frékuénsi radio sareng, upami henteu dipasang sareng dianggo saluyu sareng pitunjukna, tiasa nyababkeun gangguan komunikasi komunikasi radio. Nanging, teu aya jaminan yén gangguan moal kajantenan dina pamasangan tinangtu. Upami alat ieu nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun kana panarimaan radio atanapi televisi, anu tiasa ditangtoskeun ku mareuman alat-alat na, pangguna didorong pikeun nyobaan ngalereskeun gangguan ku salah sahiji léngkah ieu:

  • Nganyahokeun atanapi mindahkeun anteneu anu nampi.
  • Ningkatkeun pamisahan antara alat sareng panarima.
  • Sambungkeun alatna kana outlet dina sirkuit anu bénten-bénten ti anu mana panarima nyambung.
  • Taroskeun ka dealer atanapi téknisi radio / TV anu ngalaman pikeun pitulung.

Sakur perobihan atanapi modifikasi anu henteu sacara jelas disatujuan ku pihak anu tanggung jawab pikeun patuh tiasa ngabatalkeun wewenang pangguna pikeun ngoperasikeun alat ieu.
Perhatosan:
Alatna henteu kedah ko-lokasina atanapi operasi babarengan sareng anténeu atanapi pemancar sanés.
RF Exposure - Alat ieu ngan otorisasi pikeun dianggo dina aplikasi sélulér. Sahenteuna 20 cm jarak pamisahan antara alat sareng awak pangguna kedah dijaga sepanjang waktos.
PIHAK TANGGUNG JAWAB PIKEUN URUSAN FCC:
RN Chidakashi Technologies Private Limited
Datar No -4, Plot No 82, Stambh Tirth,
Jalan RA Kidwai, Wadala Kulon,
Kota Sukabumi - 400 031

PERNYATAAN PATUHAN CE

Produk ieu saluyu sareng sarat tina Directives Éropa. Pikeun langkung rinci ngeunaan patuh, buka miko.ai/compliance. Ku ieu, RN Chidakashi Technologies Private Limited nyatakeun yén jinis peralatan radio Miko 3 saluyu sareng Directive 2014/53/EU. Téks lengkep ngeunaan deklarasi EU sayogi di alamat internét ieu: miko.ai/compliance

Pita frékuénsi radio jeung kakuatan
Pita frékuénsi WiFi: 2.4 GHz - 5 GHz
WiFi kakuatan ngirimkeun maksimum: 20 mW
pita frékuénsi BLE: 2.4 GHz - 2.483 GHz
BLE kakuatan transmisi maksimum: 1.2 mW

WEEE
Lambang di luhur ngandung harti yén numutkeun undang-undang sareng peraturan lokal, produk anjeun kedah dibuang sacara misah ti runtah rumah tangga. Nalika produk ieu ngahontal tungtung umurna, bawa ka tempat kempelan anu ditunjuk ku otoritas lokal. Sababaraha titik kempelan nampi produk gratis. Koléksi sareng daur ulang produk anjeun dina waktos pembuangan bakal ngabantosan ngahémat sumber daya alam sareng mastikeun yén éta didaur ulang ku cara anu ngajaga kaséhatan manusa sareng lingkungan. Tetep parentah ieu pikeun rujukan hareup sabab ngandung émbaran penting. Pikeun tarjamahan alternatif tina parentah ieu sareng apdet kana inpormasi pangaturan, mangga buka miko.com/compliance.

PATUHAN RoHS
Produk ieu saluyu sareng Diréktif 2011/65/EU Parlemén Éropa sareng déwan 8 Juni 2011 ngeunaan larangan pamakean zat bahaya anu tangtu.

KAMERA / SENSOR JARAK
Énteng usap sénsor Miko 3 (aya dina raray sareng dada hareup) nganggo lawon anu teu aya lint pikeun ngaleungitkeun smudge atanapi lebu. Hindarkeun kontak atanapi paparan anu tiasa ngagores lénsa. Karusakan naon waé lénsa berpotensi ngarusak kamampuan Miko 3.

Dokumén / Sumberdaya

MIKO 3 EMK301 Unit Ngolah Data Otomatis [pdf] Pituduh Pamaké
EMK301, 2AS3S-EMK301, 2AS3SEMK301, EMK301, Unit Ngolah Data Otomatis, Unit Ngolah Data Otomatis EMK301

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.