Водич за инсталација SUNFORCE 1600334 соларни жици со далечински управувач

SUNFORCE 1600334 Соларни жичени светла со далечински управувач OVERVIEW ВАЖНО, ЗАДРЖЕТЕ ГО ЗА ИДНАТА РЕФЕРЕНЦИЈА: ПРОЧИТАЈТЕ ВНИМАТЕЛНО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Пред да ги закачите светилките, проверете дали се потпираат на некоја топла површина или каде што може да се оштетат. Ако ги полните батериите без прицврстување на светилките, чувајте ги светилките во малопродажната кутија…

Упатство за употреба SUNFORCE 80033 Solar String Lights with Remote Control

SUNFORCE 80033 соларни жичени светла со далечински управувач SUNFORCE 80033 соларни жичени светла со далечински управувач ПРЕДУПРЕДУВАЊЕПред да ги закачите светилките, проверете дали тие не се потпираат на некоја жешка површина или каде што може да се оштетат. Ако ги полните батериите без прицврстување на светилките, чувајте ги светилките во малопродажната кутија или…