Упатство за употреба SUNFORCE 80033 Solar String Lights with Remote Control

SUNFORCE 80033 соларни жичени светла со далечински управувач SUNFORCE 80033 соларни жичени светла со далечински управувач ПРЕДУПРЕДУВАЊЕПред да ги закачите светилките, проверете дали тие не се потпираат на некоја жешка површина или каде што може да се оштетат. Ако ги полните батериите без прицврстување на светилките, чувајте ги светилките во малопродажната кутија или…