Водич за инсталација SUNFORCE 1600334 соларни жици со далечински управувач

SUNFORCE 1600334 Соларни жичени светла со далечински управувач OVERVIEW ВАЖНО, ЗАДРЖЕТЕ ГО ЗА ИДНАТА РЕФЕРЕНЦИЈА: ПРОЧИТАЈТЕ ВНИМАТЕЛНО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Пред да ги закачите светилките, проверете дали се потпираат на некоја топла површина или каде што може да се оштетат. Ако ги полните батериите без прицврстување на светилките, чувајте ги светилките во малопродажната кутија…