Сопственички прирачник за овлажнител и дифузер за промена на светлината од серијата Honeywell HUL530

Навлажнувач и дифузер од серијата HUL530 со ултра сјај што го менува светлото

Прирачник за сопственик на прочистувач на воздух со осцилирачка кула на Honeywell HFD230 HFD230BV1 QuietClean

QUIETCLEAN® Осцилирачки Tower Purifier Air Purifier Упатство за сопственици HFD230 series Ако имате какви било прашања во врска со работата на овој производ, ве молиме јавете ни се бесплатно на 1-800-477-0457 или посетете ја нашата website at: www.HoneywellPluggedIn.com/contact-us IMPORTANT SAFETY INSTRUCTIONS READ AND SAVE THESE SAFETY INSTRUCTIONS BEFORE USING THIS AIR PURIFIER Read all instructions before operating the air purifier. Place …

Сопственички прирачник за прочистувач на воздух на Honeywell HPA030 Series HPA030B

Упатство за сопственици на HEPA прочистувач на воздух HPA030 SERIES Ако имате какви било прашања во врска со работата на овој производ, ве молиме јавете ни се бесплатно на 1-800-477-0457 или посетете ја нашата website at: www.HoneywellPluggedIn.com/contact-us IMPORTANT SAFETY INSTRUCTIONS READ AND SAVE THESE SAFETY INSTRUCTIONS BEFORE USING THIS AIR PURIFIER When using electrical appliances, basic precautions should always be followed to …

Сопственички прирачник за прочистувач на воздух од серијата Honeywell HPA020

HPA020 Series Hepa Air Purifier Owner’s Manual If you have any questions about the operation of this product, please call us toll-free at 1-800-477-0457, or visit our website at: www.HoneywellPluggedIn.com/contact-us IMPORTANT SAFETY INSTRUCTIONS READ AND SAVE THESE SAFETY INSTRUCTIONS BEFORE USING THIS AIR PURIFIER When using electrical appliances, basic precautions should always be followed to …

Упатство за сопственикот на Honeywell HWC775 Dual Comfort Cool + Warm Mist овлажнител

DUAL COMFORT Cool + Warm Mist Humidifier Упатство за сопственикот Ако имате какви било прашања во врска со работата на овој производ, ве молиме јавете ни се бесплатно на 1-800-477-0457, испратете ни е-пошта на [заштитена по е-пошта], или посетете ја нашата webвеб-локација на: www.HoneywellPluggedIn.com ВАЖНИ БЕЗБЕДНОСНИ ИНСТРУКЦИИ ПРОЧИТАЈТЕ И ЗАЧУВАЈТЕ ГИ ОВИЕ БЕЗБЕДНОСНИ УПАТСТВА ПРЕД ДА ЈА КОРИСТЕТЕ ОВОЈ ОВЛАГУВАЧ Кога користите електрични апарати, основните мерки на претпазливост…

Сопственик на Honeywell HFD280 Series Air Genius Compact Tower прочистувач на воздух-намалувач на мирис

Сопственички прирачник за прочистувач на воздух/намалувач на мирис AIR GENIUS 4 Compact Tower HFD280 SERIES Ако имате какви било прашања во врска со работата на овој производ, ве молиме контактирајте со нас: 1-800-477-0457 www.HoneywellPluggedIn.com/контакт-нас ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА И ЗАЧУВАЈТЕ ГИ ОВИЕ БЕЗБЕДНОСНИ ИНСТРУКЦИИ ПРЕД КОРИСТЕЊЕ НА ОВОЈ ПРОчистувач на ВОЗДУХ Кога користите електрични апарати, секогаш треба да се следат основните мерки на претпазливост за да се намали…

Упатство за употреба за мобилни компјутери на Honeywell ScanPal Series EDA52-1

Мобилни компјутери од серијата ScanPal™ од серијата ScanPal™ EDA52-1 EDA52-0 Водич за брз почеток EDA52-MK-QS Rev A Apr/06/2021 Надвор од кутијата Проверете дали вашата кутија за испорака ги содржи овие ставки: Мобилни компјутери ScanPal™ (модел EDA52 -1 или EDA52 -0); Главна батерија (3.8V, литиум-јонска батерија); Адаптер за напојување од 10 вати; Заменливи приклучоци за адаптер; USB полнење…

Упатство за употреба на Honeywell MFP9720029 Harnesses And Body Belts

ПРИРАЧНИК ЗА КОРИСНИЧКИ ЗАКУПИ И ПОЈАСИ ЗА ТЕЛО УПАТСТВА ЗА УПОТРЕБА Опрема за лична заштита ПРЕМЕСИ ЗА ЦЕЛО ТЕЛО И ПОЈАСИ ЗА ТЕЛО [Овој упатство за употреба ги опфаќа сите појаси за целото тело Miller и Miller Titan, како и појасите за тело (без ви благодариме за ремените). купувањето на опрема за заштита од пад на Honeywell Miller, произведена од Honeywell Industrial Safety. ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ Сите…

Упатство за употреба на универзален термостат на Honeywell T87F

Универзален термостат Honeywell T87F Примена за инструкции Универзалниот термостат T87F обезбедува контрола на температурата за системи за греење, ладење или греење-ладење на станбени простории од 24 до 30 Vac. За системите за греење, T87F се монтира на обезбедената ѕидна плоча. Само за ладење или греење-ладење, нарачајте го 137421A (198170A ако е дизајниран модел со текстура) Ѕидна плоча за греење-ладење со далечинско префрлување или Q539…

Упатство за употреба на алатката за рачна тестирање на Honeywell E465385

Honeywell E465385 Рачна алатка за тестирање Водич за брз почеток ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ Внимателно прочитајте ги овие упатства за корисникот пред да ја користите оваа опрема. Упатствата за употреба мора секогаш да му бидат достапни на корисникот и не треба да се отстрануваат освен од корисникот на оваа опрема. За правилна употреба, видете ги упатствата на надзорникот, корисникот или контактирајте со производителот. ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ Доколку…