Pandhuan pangguna HTC TWS2 True Wireless Earbuds 1

HTC TWS2 True Wireless Earbuds Apa sing ana ing kothak 2 Earbuds Casing pangisi daya Pandhuan Cepet Mulai Kabel USB Tipe-C 2 pasang tip karet (gedhe lan cilik) Kertu garansi Penting: Sadurunge digunakake, pesthekake nyopot film isolasi. Bab sing kudu dielingake karo HTC True Wireless Earbuds 1 HTC True Wireless Earbuds…

Pandhuan Pangguna Headset Virtual Reality HTC 2QA4100 Vive

HTC 2QA4100 Vive Pandhuan Pangguna Headset Virtual Reality Apa sing ana ing kothak Pengontrol Headset (x2) Tali pergelangan tangan (x2) Kabel splitter USB Adaptor AC PRODUK OVERVIEW Top view Kamera Headset Jack headphone 3.5mm Port USB-C Gasket rai Headset speaker Pad mburi Port pangisian daya Tombol Daya Tingkat baterei LED Dial Headset Tali ndhuwur Tombol Headset Headset Mikropon …

hTC 2Q8R100 Suhu Kelembapan Controller Pandhuan pangguna

Pandhuan Safety lan Regulatory Informasi Safety Penting Waca Sadurunge Gunakake Waca PÈNGET lan informasi ing ngisor iki sadurunge nggunakake PRODUK lan tindakake kabeh safety lan instruksi operasi PRODUK. GAGAL NLAKOKE SING BISA njalari cilaka badan (kalebu KESJTAN LISTRIK, KEBURU, LAN CATU LAINNYA), RUSAK BENDA, UTAWA MATI. Yen sampeyan ngidini wong liya…

HTC HS01 True Wireless Headset Basic Guide

HTC HS01 True Wireless Headset Basic Apa sing ana ing kothak Headset x1 Pandhuan Miwiti Cepet x1 Kabel USB x1 Tip karet x2(Gedhe, Cilik) Kertu garansi x1 Bab-bab sing kudu dielingi karo HTC True Wireless Headset Basic HTC True Wireless Headset Basic ora kudu digunakake ing suhu nemen. Priksa manawa nggunakake 5…

HTC CO-01 Carbon Monoxide Meter Manual pangguna

Manual Pangguna Carbon Monoxide Meter CO-01 Mangga waca manual pangguna iki sak tenane sadurunge nggunakake unit iki lan simpen kanthi bener kanggo referensi sabanjure. Safety Waca informasi safety ing ngisor iki kanthi teliti sadurunge nyoba kanggo operate utawa service meter. Gunakake meter mung kaya sing kasebut ing manual iki; yen ora, proteksi sing diwenehake dening meter ...

Pandhuan Pangguna Headset hTC 2QA4100

hTC 2QA4100 Headset Informasi Safety Penting Waca Sadurunge Gunakake Waca PÈNGET lan Informasi ing ngisor iki sakdurunge nggunakake PRODUK lan tindakake kabeh safety lan instruksi OPERASI PRODUK. GAGAL NLAKOKE SING BISA njalari cilaka badan (kalebu KESJTAN LISTRIK, KEBURU, LAN CATU LAINNYA), RUSAK BENDA, UTAWA MATI. Yen sampeyan ngidini wong liya nggunakake…

HTC LX-102A Digital Lux Meter User Manual

HTC LX-102A Digital Lux Meter LX-102A DIGITAL LUX METER PANDUAN OPERASI Meter Lux iki minangka instrumen sing tepat lan alus kanthi struktur tahan lama. Iku ngrasakake padhang / lux ing lingkungan apa wae. Kanggo safety lan panggunaan sing luwih apik, tututi instruksi kasebut kanthi teliti lan simpen manual iki kanthi gampang. FITUR Wide range: saka 0.1 Lux nganti 200,000 Lux,…

HTC LX-104 Data Logger Lux Meter Instruksi Manual

HTC LX-104 Data Logger Lux Meter Instruction Manual Instruction Thedigital illuminance meter minangka instrumen presisi sing digunakake kanggo ngukur iluminasi (Lux, footcandle) ing lapangan. Iki minangka respon spektral fotopik CIE. Iki dikoreksi kanthi kosinus kanggo kedadeyan sudut cahya. Meter iluminasi kompak, angel lan gampang ditangani amarga konstruksi. Komponen sensitif cahya…