Pandhuan Piranti Lunak Fitur Notifikasi Irama Irama Apple

Apple Inc. One Apple Park Way Cupertino, CA 95014, USA www.apple.com INDIKASI PENGGUNAAN Fitur Notifikasi Irama Irregular (IRNF) minangka piranti lunak mung aplikasi medis seluler sing dimaksudake kanggo digunakake karo Apple Watch. Fitur nganalisa pulsa…