Apple Magsafe WirelessCharger User Manual

Apple MagSafe Wireless Charger User Manual Tunit Hyper charger – Folding  DEAR CUSTOMER Thank you for purchasing this product. For optimum performance and safety, please read these instructions carefully before connecting, operating or using this product. Please keep this manual for future reference. INTRODUCTION This product is a high-performance wireless charger. This product is suitable …

Apple A2384 iPhone MagSafe Pack baterei Instructions

A2384 iPhone MagSafe Battery Pack Instructions Manual Safety and Handling WARNING: Failure to follow these safety instructions could result in fire, electric shock, injury, or damage to the MagSafe Battery Pack or other property. Read all the safety information below before using the MagSafe Battery Pack. Liquid Exposure Keep the MagSafe Battery Pack away from …

Cara nggunakake Apple Carkey karo Dompet Apple ing iPhone / Apple Watch

Sampeyan bisa nambah kunci mobil menyang aplikasi Dompet, lan nggunakake iPhone utawa Apple Watch kanggo ngunci, mbukak kunci, lan miwiti mobil. Kanggo nambah lan nggunakake tombol mobil ing iPhone utawa Apple Watch, sampeyan kudu: Mobil sing kompatibel. Kanggo mangerteni yen mobil sampeyan kompatibel, hubungi pabrikan utawa dealer sampeyan. …

Apple MV7N2 AirPods kanthi Pandhuan Pangisi Pangisi daya Case

Apple MV7N2 AirPods karo Charging Case Sambungake menyang piranti liyane Kanthi AirPods ing kasus lan tutup mbukak, pencet tombol nganti cahya kedhip. Banjur pindhah menyang setelan Bluetooth lan pilih AirPods. Kontrol AirPods Tutul kaping pindho AirPods kanggo muter utawa mlumpat maju. Ngomong "Hey Siri" kanggo nindakake kaya muter lagu, nelpon, utawa njaluk pituduh. …

Apple AM03404787 Pandhuan Pangguna AirPods 3GEN

Kanggo nyambung menyang iPhone utawa iPad nganggo piranti lunak paling anyar, tindakake langkah 1–2. Kanggo kabeh piranti liyane, deleng panel kaping papat ing sisih iki. Uripake Bluetooth®. Sambungake menyang Wi-Fi lan uripake Bluetooth. Sambungake AirPods. Bukak koper banjur tahan cedhak piranti kanggo nyiyapake. Piranti Apple mlebu menyang pasangan iCloud kanthi otomatis. …

Apple iPhone 13 Pro Pandhuan Smartphone

MANUAL PENGGUNA Sadurunge nggunakake iPhone, review Pandhuan pangguna iPhone ing support.apple.com/guide/iphone. Sampeyan uga bisa nggunakake Apple Books kanggo ngundhuh pandhuan (yen kasedhiya). Simpen dokumentasi kanggo referensi ing mangsa ngarep. Keamanan lan Penanganan Waca "Keamanan, penanganan, lan dhukungan" ing Pandhuan Pangguna iPhone. Paparan Frekuensi Radio Ing iPhone, pindhah menyang Setelan> Umum> Legal ...

Apple iPhone 13 Pro Max Pandhuan Pangguna Smartphone

apple iPhone 13 Pro Max Smartphone Sadurunge nggunakake iPhone, review Pandhuan pangguna iPhone ing support.apple.com/guide/iphone. Sampeyan uga bisa nggunakake Apple Books kanggo ngundhuh pandhuan (yen kasedhiya). Simpen dokumentasi kanggo referensi ing mangsa ngarep. Keamanan lan Penanganan Waca "Keamanan, penanganan, lan dhukungan" ing Pandhuan pangguna iPhone. Paparan Frekuensi Radio Ing iPhone, pindhah menyang Setelan ...

Apple Air KabTag Pandhuan App

© 2021 Apple Inc. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Tandha tembung lan logo Bluetooth® minangka merek dagang kadhaptar sing diduweni dening Bluetooth SIG, Inc. lan digunakake miturut lisensi. Dirancang dening Apple ing California. Dicithak ing China. ZY602-05030-A Update kanggo iOS paling anyar utawa iPadOS. Uripake Bluetooth®, banjur tarik tab. Ngatur kanggo oiOS utawa iPadOS anyar. …

Apple WPC05-1MJNB Watch Charger User Manual

Apple WPC05-1MJNB Watch Charger DEAR CUSTOMER Matur nuwun kanggo tuku produk iki. Kanggo kinerja lan safety sing paling luweh, waca instruksi kasebut kanthi teliti sadurunge nyambungake, ngoperasikake utawa nggunakake produk iki. Mangga simpen manual iki kanggo referensi ing mangsa ngarep. PAMBUKA Produk iki minangka pangisi daya nirkabel kanthi kinerja dhuwur. Produk iki cocog kanggo jam tangan apel, Sambungake nirkabel…

Apple Magsafe Wireless Charger Manual pangguna

Apple Magsafe Wireless Charger DEAR PELANGGAN Matur nuwun kanggo tuku produk iki. Kanggo kinerja lan safety sing paling luweh, waca instruksi kasebut kanthi teliti sadurunge nyambungake, ngoperasikake utawa nggunakake produk iki. Mangga simpen manual iki kanggo referensi ing mangsa ngarep. PAMBUKA Produk iki minangka pangisi daya nirkabel kanthi kinerja dhuwur. Produk iki cocog kanggo iPhone apel, Sambungake nirkabel menyang ...