SAMSUNG Galaxy A32 5G Pituduh Pamaké Smartphone Dual SIM

SAMSUNG Galaxy A32 5G Dual SIM Smartphone Quick Reference Guide Install your SIM card  Locate the SIM card tray.  Insert and push the SIM ejector pin into the hole beside the SIM card tray.  Pull out the card tray.  Insert the nano-SIM card in the tray with the gold contacts facing down. Insert the card …

SAMSUNG SM-G780G Galaxy S20 Pituduh Pamaké Smartphone

DRAFT Quick Reference Guide (Terms and Conditions) SM-G780G/DSM SM-G780G/DS SM-G780G Read this document before operating the mobile device, accessories, or software (defined collectively and individually as the “Product”) and keep it for future reference. This document contains important Terms and Conditions. Electronic acceptance, opening the packaging, use, or retention of the Product constitutes acceptance of …

SAMSUNG 43AU7*** 4K Smart TV Installation Guide

43AU7*** 4K Smart TV 43AU7*** 4K Smart TV Installation Guide A B C D E F G H 43AU7*** 43UA7*** 37.9 inches (963.9 mm) (96.39 cm) 22.0 inches (558.9 mm) (55.89 cm) 2.3 inches (59.6 mm) (5.96 cm) 24.7 inches (627.8 mm) (62.78 cm) 7.6 inches (192.5 mm) (19.25 cm) 42.5 inches (108 cm) 17.9 …

SAMSUNG EF-DT870 Galaxy Tab S7 Buku Panutup Keyboard Manual Pamaké

SAMSUNG EF-DT870 Galaxy Tab S7 Book Cover Keyboard Read me first Please read this manual before using the device to ensure safe and proper use. Images may vary by the product. Some content may differ from your device depending on the region, and is subject to change without prior notice. For the latest version of …

SAMSUNG N5200 5 Series 40 Inci Smart TV Pamaké Manual

SAMSUNG N5200 5 Series 40 Inci Smart TV Manual Pamaké Saméméh Maca Buku Panduan Ieu TV hadir kalawan manual pamaké ieu sareng e-Manual dipasang. Sateuacan maca manual pamaké ieu, ulangview di handap: Manual pamaké Baca ieu disadiakeun manual pamaké pikeun ningali inpo ngeunaan kaamanan produk, instalasi, asesoris, konfigurasi awal, sarta spésifikasi produk. …

SAMSUNG ME21R7051SS Range Microwave Oven Instruksi Manual

SAMSUNG ME21R7051SS Range Microwave Oven Instruction Manual IMPORTANT SAFETY INSTRUCTIONS This product requires a three-prong grounded outlet. The installer must perform a ground continuity check on the power outlet box before beginning the installation to ensure that the outlet box is properly grounded. If not properly grounded, or if the outlet box does not meet …

SAMSUNG ME4000R Range Microwave Oven Guide Instalasi

ME4000R Range Microwave Oven Parentah Instalasi Leuwih The Range Microwave Oven Sateuacan Anjeun Ngawitan (Baca parentah ieu lengkep tur taliti.) PENTING Simpen parentah ieu pikeun pamakéan inspektur lokal. PENTING Nitenan sadaya aturan sareng aturan anu ngatur. · Catetan ka Installer – Pastikeun pikeun ninggalkeun parentah ieu jeung Konsumén. · Catetan ka Konsumén – Tetep…

SAMSUNG WCA720M WI-FI Transceiver Manual Pamaké

SAMSUNG WCA720M WI-FI TransceiverCATETAN PENTING Sateuacan ngoperasikeun alat, mangga baca manual instruksi sareng turutan pitunjuk anu disayogikeun. Produsén teu nanggungjawaban kanggo karusakan naon waé anu diakibatkeun tina pamakean alat anu bertentangan sareng pamakean anu dimaksud atanapi pamakean anu teu pantes. Simpen manual instruksi pikeun rujukan ka hareup. Alatna dimaksudkeun pikeun dianggo di bumi…