kabijakan privasi

kabijakan privasi

Tanggal épéktip: 17 Désémber 2019

MY SEO LLC ("kami", "kami", atanapi "urang") ngoperasikeun https://manuals.plus websitus (salajengna disebut "Layanan").

nu websitus, manuals.plus nyayogikeun jasa pikeun viewmanual pangguna sareng pitunjuk dina format anu tiasa dibaca layar sareng ditarjamahkeun kana sababaraha basa.

Kaca ieu informs anjeun tina kawijakan urang ngeunaan koleksi, make jeung panyingkepan data pribadi mun anjeun migunakeun Service urang jeung pilihan geus pakait sareng data éta.

Kami nganggo data anjeun pikeun nyayogikeun sareng ningkatkeun Layanan. Ku ngagunakeun Layanan, anjeun satuju kana pangumpulan sareng panggunaan inpormasi saluyu sareng kawijakan ieu. Kacuali ditetepkeun dina Kawijakan Privasi ieu, istilah anu dianggo dina Kabijakan Privasi ieu ngagaduhan hartos anu sami sareng dina Sarat sareng Kaayaan kami, tiasa diaksés tina https://manuals.plus

definisi

  • palayanan

    Jasa mangrupikeun https://manuals.plus websitus dioperasikeun ku MY SEO LLC

  • Data pribadi

    Data pribadi hartina data ngeunaan hiji individu hirup anu bisa dicirikeun tina data eta (atawa ti jelema sareng inpo sejenna boh diilikan kami atawa kamungkinan datangna kana diilikan kami).

  • pamakéan Data

    Data Pamakéan nyaéta data anu dikumpulkeun sacara otomatis boh dihasilkeun ku panggunaan Layanan atanapi tina infrastruktur Layanan éta nyalira (contonaample, lilana kunjungan halaman).

  • cookies

    Cookie leutik files disimpen dina alat anjeun (komputer atanapi alat sélulér).

Koléksi informasi sarta Paké

Urang kumpulkeun sababaraha tipena béda informasi pikeun sagala rupa kaperluan nyadiakeun tur ningkatkeun Service kami ka anjeun.

Rupa Data dikumpulkeun

Data pribadi

Bari maké Service urang, urang bisa nanya nyadiakeun kami kalayan informasi diwanoh pribadi tangtu nu bisa dipaké pikeun ngahubungan atanapi ngaidentipikasi anjeun ( "Data Pribadi"). Pribadi informasi diwanoh mungkin kaasup tapi teu diwatesan ka:

  • Alamat email
  • ngaran hareup jeung ngaran tukang
  • Cookies na Data Dianggo

Urang bisa maké Data Pribadi anjeun pikeun ngontak anjeun ku buletin, materi pemasaran atawa promosi sareng inpo lianna nu tiasa dititénan ku anjeun. Anjeun tiasa milih teu narima mana waé, atanapi sadaya, ieu komunikasi tina kami ku nuturkeun tautan anu lirén atanapi panduan anu disayogikeun dina email anu kami kirim.

pamakéan Data

Urang ogé tiasa ngumpulkeun inpormasi ngeunaan kumaha Layanan diaksés sareng dianggo ("Data Pamakéan"). Data Pamakéan ieu tiasa kalebet inpormasi sapertos alamat Protokol Internét komputer anjeun (sapertos alamat IP), jinis browser, versi peramban, halaman-halaman Layanan kami anu anjeun buka, waktos sareng tanggal kunjungan anjeun, waktos anu dianggo dina halaman-halaman éta, unik alat idéntifikasi sareng data diagnostik sanés.

Nyukcruk & Data Cookies

Urang make cookies sarta téknologi tracking sarupa lagu kagiatan dina Service kami sarta kami nyekel informasi nu tangtu.

Cookie nyaéta files kalayan sajumlah alit data anu tiasa kalebetkeun identifier unik anonim. Cookie dikirim kana panyungsi anjeun tina a websitus sareng disimpen dina alat anjeun. Téknologi lacak anu sanés ogé dianggo sapertos beacon, tags sareng skrip pikeun ngumpulkeun sareng ngalacak inpormasi sareng pikeun ningkatkeun sareng nganalisa Layanan kami.

Anjeun tiasa ngalatih panyungsi anjeun pikeun nampik sagala cookies atawa nunjukkeun lamun cookie a keur dikirim. Sanajan kitu, lamun teu nampi cookies, Anjeun bisa jadi teu bisa make sababaraha porsi of Service urang.

Examples tina Cookies kami nganggo:

  • Sidang Cookies. Urang make Sidang Cookies mun beroperasi Service urang.
  • Cookies leuwih sering dipake tinimbang. Urang make Cookies Préferénsi inget preferensi Anjeun sarta sagala rupa setélan.
  • Cookies Kaamanan. Urang make Kaamanan Cookies pikeun tujuan kaamanan.
  • Cookies iklan. Cookies iklan anu dipaké pikeun ngaladénan nu mibanda advertisements nu bisa jadi relevan ka anjeun jeung kapentingan anjeun.

Mangpaat Data

manuals.plus ngagunakeun data anu dikumpulkeun pikeun sababaraha tujuan:

  • Nyadiakeun jeung mertahankeun Service kami
  • Ngabéjaan ngeunaan parobahan Service kami
  • Pikeun ngidinan Anjeun pikeun ilubiung dina fitur interaktif ngeunaan Service kami mun anjeun milih bet kitu
  • Nyadiakeun rojongan customer
  • Pikeun ngumpulkeun analisis atawa informasi berharga supaya urang bisa ningkatkeun Service kami
  • Pikeun ngawas pamakéan of Service kami
  • Pikeun ngadeteksi, nyegah sarta alamat isu teknis
  • Pikeun nyadiakeun Anjeun sareng berita, nawaran husus sareng émbaran umum ngeunaan barang, jasa sareng acara anu sanésna kami nawiskeun anu siga hal anu anjeun parantos dibeuli atawa ditaroskeun ku iwal mun anjeun milih anu henteu nampi inpormasi sapertos kitu

Mindahkeun tina Data

Inpormasi anjeun, kalebet Data Pribadi, tiasa ditransferkeun ka - sareng dijaga dina - komputer anu aya diluar nagara anjeun, propinsi, nagara atanapi yurisdiksi pamaréntahan anu sanés anu hukum panyalindungan data tiasa bénten sareng yurisdiksi anjeun.

Mun anjeun ayana di luar Amérika Sarikat sarta milih nyadiakeun émbaran jeung urang, mangga dicatet yén urang mindahkeun data, kaasup Data Pribadi, mun Amerika jeung ngolah eta aya.

idin anjeun ka Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu dituturkeun ku kintunan Anjeun inpormasi sapertos ngagambarkeun kasapukan Kirim mun mindahkeun éta.

manuals.plus bakal nyandak sadaya léngkah anu wajar diperyogikeun pikeun mastikeun yén data anjeun dirawat kalayan aman sareng saluyu sareng Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu sareng henteu mindahkeun Data Pribadi anjeun bakal kajantenan ka hiji organisasi atanapi nagara kecuali upami aya kadali anu cukup di tempat kaasup kaamanan data anjeun sareng inpormasi pribadi séjén.

Panyingkepan of Data

Panyingkepan pikeun penegak hukum

Dina kaayaan anu tangtu, manuals.plus tiasa diperyogikeun pikeun nyingkab Data Pribadi anjeun upami diperyogikeun ku hukum atanapi salaku réspon kana pamundut anu sah ku otoritas publik (mis. Pengadilan atanapi agénsi pamaréntah).

Syarat légal

manuals.plus tiasa nyingkab Data Pribadi anjeun ku kapercayaan anu saé yén tindakan sapertos kitu kedah:

  • Sasuai jeung hiji kawajiban légal
  • Ngajagaan sareng membela hak atanapi milik manuals.plus
  • Pikeun nyegah atawa nalungtik mungkin dosa di sambungan kalawan Service nu
  • Ngajaga kasalametan pribadi pamaké tina Service atanapi umum
  • Ngajaga ngalawan liability légal

Kaamanan of Data

Kaamanan data anjeun anu penting pikeun kami tapi inget yen aya metoda transmisi ngaliwatan internét atawa metoda gudang éléktronik nyaéta 100% aman. Bari urang narékahan pikeun ngagunakeun hartosna ditarima komersil ngajaga Data Pribadi Anjeun, urang moal bisa ngajamin kaamanan mutlak na.

propaider laden

Kami tiasa ngadamel perusahaan pihak katilu sareng jalma-jalma pikeun ngagampangkeun Palayanan kami ("Panyayogi Jasa"), nyayogikeun Layanan atas nami kami, ngalaksanakeun jasa anu aya hubunganana sareng jasa atanapi ngabantosan kami dina nganalisis kumaha Layanan kami dianggo.

pihak katilu ieu miboga aksés ka Data Pribadi Anjeun ukur keur ngalakukan tugas ieu atas nama urang jeung keur obligated teu nyingkab atanapi nganggo eta kanggo naon Tujuan lianna.

Analytics

Urang bisa make panyadia ladenan pihak-katilu ngawas jeung nganalisis pamakéan Service urang.

  • Google Analytics

    Google Analytics mangrupikeun web jasa analitik ditawarkeun ku Google anu ngalacak na ngalaporkeun webpatalimarga situs. Google ngagunakeun data anu dikumpulkeun pikeun ngalacak sareng ngawas panggunaan Layanan kami. Data ieu dibagi kana jasa Google anu sanés. Google tiasa nganggo data anu dikoléksi pikeun kontékstualisasi sareng ngahususkeun iklan tina jaringan iklanna nyalira.

    Anjeun tiasa milih ti panyadia tina Service kana Google Analytics anjeun nganggo parantosan Google Analytics ku cara milih browser opt-out Google Analytics. Tambihan-na nyegah Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js and dc.js) da bagikeun inpormasi sareng Google Analytics ngeunaan aktivitas kunjungan.

    Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan prakték privasi Google, mangga buka Privasi Google & Syarat web kaca: https://policies.google.com/privacy?hl=en

perkara reklameu

Urang tiasa nganggo panyadia ladenan pihak-katilu pikeun némbongkeun iklan ka anjeun pikeun ngabantu ngadukung jeung miara Service kami.

  • Google AdSense & DoubleClick Cookie

    Google, salaku ngajual pihak katilu, nganggo cookies pikeun nyayogikeun iklan dina Layanan kami. Pamakéan Google pikeun cookie DoubleClick ngamungkinkeun éta sareng mitra na pikeun ngaladénkeun iklan ka pangguna kami dumasar kana kunjunganana ka Layanan kami atanapi anu sanés websitus dina Internét.

    • Penjual pihak katilu, kalebet Google, nganggo cookies pikeun nyayogikeun iklan dumasar kana kunjungan pangguna sateuacanna ka anjeun websitus atanapi sanésna websitus.
    • Pamakéan cookies iklan Google ngamungkinkeun para mitra pikeun ngaladénan iklan pikeun pangguna dumasar kana kunjungan ka situs anjeun sareng / atanapi situs sanés dina Internét.
    • Pangguna tiasa milih kaluar tina iklan dumasar minat anu dipersonalisasi tina DoubleClick ku ngadatangan Setélan Google Ads web kaca: Setélan Iklan. Alternatipna, anjeun tiasa milih kaluar tina panggunaan cookies pihak katilu pikeun cookies pikeun pariwara anu dipersonalisasi ku ngadatangan www.aboutads.info.

Tumbu ka situs séjén

Layanan kami tiasa ngandung tautan kana situs sanés anu sanés dioperasikeun ku kami. Upami anjeun ngaklik tautan pihak katilu, anjeun bakal diarahkeun ka situs pihak katilu éta. Kami niatna mamatahan anjeun pikeun deuiview Kawijakan Privasi unggal situs anu anjeun buka.

Urang teu boga kontrol leuwih tur nganggap euweuh tanggung jawab eusi, kawijakan privasi atawa amalan naon situs pihak katilu atawa ladenan.

Privasi barudak

Service kami teu alamat saha di handapeun umur 18 ( "Barudak").

Urang ulah knowingly ngumpulkeun informasi diwanoh pribadi ti saha di handapeun umur 18. Mun anjeun indung atawa wali jeung anjeun sadar yen Child anjeun geus disadiakeun kami kalawan Data Pribadi, mangga ngahubungan kami. Mun urang jadi sadar yen kami geus dikumpulkeun Data Pribadi ti barudak tanpa verifikasi idin parental, urang nyokot léngkah ngaleupaskeun éta informasi ti server kami.

Parobahan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Ieu

Urang bisa ngamutahirkeun Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang ti jaman ka jaman. Urang bakal ngabéjaan parobahan naon ku ngeposkeun nu Sarat jeung Kaayaan Pamakéan anyar na kaca ieu.

Kami tiasa masihan terang ku email sareng / atanapi aya bewara dina Service urang, saencan parobosna janten efektif sareng ngapdet "tanggal éféktif" dina punclut Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu.

Anjeun disarankan pikeun ulangview Kawijakan Privasi ieu sacara périodik pikeun parobihan. Parobihan pikeun Kawijakan Privasi ieu épéktip nalika dipasang dina halaman ieu.

Taros Kami

Mun anjeun mibanda patalékan ngeunaan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu, mangga ngahubungan kami di dieu.