manuals.plus

manuals.plus mangrupakeun kumpulan manual pamaké, pituduh instruksi, data-lambar, jeung spésifikasi pikeun produk éléktronik. Urang nambahkeun manual anyar pikeun koleksi urang sapopoé, nyieun database gampang searchable sumberdaya éléktronika.

Ilaharna, lambaran rujukan pikeun alat ngandung spésifikasi, pitunjuk reset, sareng pitulung pamakean dasar. Sababaraha parentah ngalegaan ieu salajengna pikeun nyadiakeun tips perbaikan sarta perawatan, batur bisa jadi sakumpulan ngurangan tina 'tips ngamimitian gancang' - hal penting nu peryogi kauninga pikeun bangun tur ngajalankeun kalawan alat.

Manual pamaké sacara tradisional disayogikeun dina format PDF, tapi format ieu tiasa sesah dianggo dina alat sélulér atanapi nganggo sambungan rubakpita rendah. Manuals.plus tediously transcribes loba dokumén PDF ieu kana biasa web-kaca ambéh pamaké bisa hadé maca aranjeunna dina alat maranéhanana pilihan. Hal ieu ngajadikeun loba dokumén leuwih layar-maca diaksés jeung searchable vs format tradisional. Salian tulisan anu ditranskripsi, anjeun ogé bakal mendakan tautan kana anu asli file di handapeun unggal tulisan dina 'referensi' - ieu tiasa diunduh engké sareng dibuka nganggo paporit anjeun web-browser atanapi PDF viewer sapertos Adobe Acrobat.

Sababaraha koléksi dokumén/paréntah panggedéna kami kalebet:

Upami anjeun gaduh manual pangguna anu anjeun badé ditambihan kana situs, punten mairan tautan!

Anggo panéangan di handapeun halaman pikeun milarian alat anjeun. Anjeun oge bisa manggihan sumberdaya salajengna dina UserManual.wiki Search Engine.