Speaker Partéi JBL PartyBox On-The-Go sareng Pituduh Pamaké Bluetooth

Speaker Partéi On-The-Go JBL PartyBox sareng Bluetooth Sateuacan nganggo produk ieu, baca lambaran kaamanan sacara saksama. LEUWIHVIEW INSTALASI Kuantitas kabel listrik, jinis colokan sareng kuantitas mikropon béda-béda dumasar daérah. Ngecas pinuh spiker saméméh pamakéan outdoor. Puter pikeun nyaluyukeun gain (pikeun mikropon kabel wungkul). Puter pikeun nyaluyukeun volume mikropon, gema, treble, sareng bass masing-masing. …

JBL SB190 2.1 saluran 380 Watt Sora Bar Guide pamaké

JBL SB190 2.1 Channel 380 Watt Sound Bar Sateuacan nganggo produk ieu, baca lambaran kaamanan sacara saksama. INSIDE BOX * Kuantitas kabel listrik sareng jinis colokan béda-béda dumasar daérah. DIMENSI TV (HDMI ARC) TV (HDMI eARC) POWER ON/OFF Subwoofer sareng soundbar bakal otomatis dipasangkeun nalika duanana diaktipkeun. DOLBY ATMOS® (VIRTUAL)…

Speaker Partéi JBL PARTYBOX710 sareng Pitunjuk Pamaké Sora Kuat

Speaker Partéi JBL PARTYBOX710 sareng Pituduh Pamaké Sora Kuat Sateuacan nganggo produk ieu, baca lambaran kaamanan sacara saksama. Dina The Box Kuantitas kabel Power jeung tipe colokan rupa-rupa dumasar wewengkon JBL PARTYBOX App Ngundeur tur masang JBL PARTYBOX App pikeun meunangkeun leuwih ti produk Ngecas Connect Alat Rotasikeun pikeun nyaluyukeun gain mikropon. …

JBL CSUM06 Mini USB Mikropon Pituduh pamaké

JBL CSUM06 Kotak Mikropon USB Mini kalebet CSUM06 - mikropon USB Mini USB kabel MICROPHONE CONTROLS Tombol Jempé: Pencét pikeun ngajempékeun / nganonaktipkeun mikropon. LED di hareup bakal nunjukkeun status. LED bodas: Mikropon nyokot sora normal. LED beureum: Mikropon dina kaayaan bisu. Nyambungkeun MIKROPON Sambungkeun CSUM06 sareng…

Mikropon JBL CSLM30 Lavalier sareng Pituduh Pamaké Earphone

Mikropon JBL CSLM30 Lavalier sareng Kotak Earphone kalebet mikropon lavalier CSLM30 sareng earphone Mawa kantong Tie-klip Kaca Depan Nyambungkeun mikropon ka telepon pinter / Laptop Colokkeun konektor TRRS 3.5mm kana jack headphone smartphone / laptop. Audio-out bakal dimaénkeun tina earphone & mikropon lavalier bakal dianggo salaku mikropon standar pikeun nelepon. NGAGUNA…

JBL CSSG20 ON kaméra Shotgun Mikropon Pituduh pamaké

JBL CSSG20 ON Camera Shotgun Microphone Hatur nuhun pikeun milih JBL Commercial CSSG20 On-Camera Shotgun Microphone. Pituduh ieu bakal ngabantosan anjeun nyetél & ngoperasikeun mikropon anjeun. CSSG20 bisa disambungkeun kana duanana kaméra & smartphone (ngagunakeun kabel splitter). Ieu sampurna bari nyieun warta gathering video, vlogging, video youtube, interviews & loba deui. …

JBL CSSM100 Studio Condenser Mikropon Pituduh pamaké

JBL CSSM100 Studio Condenser Mikropon Hatur nuhun pikeun milih JBL komérsial CSSM100 Studio Condenser Mikropon. CSSM100 mangrupakeun mikropon condenser tujuan umum pikeun ngarekam & on-stage tujuan. Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngarékam instrumen. Kusabab unggal alat mancarkeun sora dina cara anu khusus, pikeun kéngingkeun sora anu pangsaéna, penting pikeun ékspérimén sareng mikropon…

JBLLIVE300TWSBLKAM Live 300 Premium True Wireless Headphone Guide Pamaké

JBLLIVE300TWSBLKAM Live 300 Premium True Wireless Headphone PITUDUH Sambungkeun headphone anjeun ka alat sélulér anjeun. Dina alat sélulér anjeun, buka atanapi unduh aplikasi Amazon Alexa sareng turutan pitunjuk aplikasi. Dina aplikasi Amazon Alexa, arahkeun ka Halaman Alat. Klik tombol Tambih Deui (+) di katuhu luhur layar tur pilih ...

Earbud Nirkabel JBL 300TWS Gaduh Boga Pituduh Pamaké Asisten Google

Pituduh Nyetél Asisten Google Asisten Google a. Pikeun nyetel Asisten Google Sambungkeun headphone Anjeun ka alat seluler Anjeun Setel Asisten Google nganggo alat seluler Anjeun*: Dina alat AndroidTM Anjeun, pencet jeung tahan tombol utama pikeun muka Asisten Google tur turutan parentah dina-layar. * Ngan sayogi dina Android. CATETAN: Asisten Google sayogi…

JBL 210475 L75ms Integrated Music System Guide Pamaké

JBL 210475 L75ms Integrated Music System Verify Box Eusi 1x L75ms Integrated Music System 1x Speaker Grille 1x RF Remote 1x Region Spésifik Kabel Daya Nangtukeun Speaker Lokasi Setel saklar kontur bass dumasar kana jarak spiker ka wates sisi kayaning tembok jeung di jero lomari buku atawa kabinet. . Nalika deukeut wates…