Kumaha cara ngagunakeun Apple Carkey sareng Apple Wallet anjeun dina iPhone / Apple Watch

Anjeun tiasa nambihan konci mobil anjeun ka aplikasi Dompet, sareng nganggo iPhone atanapi Apple Watch anjeun pikeun ngonci, muka konci, sareng ngamimitian mobil anjeun. Pikeun nambah sareng ngagunakeun konci mobil dina iPhone atanapi Apple Watch anjeun, anjeun peryogi: Mobil anu cocog. Pikeun manggihan naha mobil anjeun cocog, kontak produsén atawa dealership Anjeun. …

Apple MV7N2 AirPods sareng Panungtun Pamaké Kasus Ngecas

Apple MV7N2 AirPods sareng Casing Ngecas Sambungkeun ka alat anu sanés Sareng AirPods upami bisi sareng tutupna kabuka, pencét tombol dugi lampu kedip-kedip. Teras angkat ka setélan Bluetooth sareng pilih AirPods. Kontrol AirPods Ketok dua kali AirPods pikeun muter atanapi ngaluncat ka hareup. Ucapkeun "Hé Siri" pikeun ngalakukeun hal-hal sapertos muter lagu, nelepon, atanapi kéngingkeun petunjuk. …

Apple AM03404787 Pituduh Pamaké 3GEN AirPods

Pikeun nyambung ka iPhone atawa iPad nganggo parangkat lunak panganyarna, tuturkeun lengkah 1–2. Kanggo sadaya alat anu sanés, tingali panel kaopat di sisi ieu. Hurungkeun Bluetooth®. Sambungkeun ka Wi-Fi sareng aktipkeun Bluetooth. Sambungkeun AirPods. Buka wadahna jeung tahan deukeut alat pikeun nyetél. Alat Apple asup kana pasangan iCloud sacara otomatis. …

Apple iPhone 13 Pro Parentah Smartphone

MANUAL pamaké Sateuacan nganggo iPhone, ulangview Pituduh Pamaké iPhone di support.apple.com/guide/iphone. Anjeun ogé tiasa nganggo Apple Books pikeun ngaunduh pituduh (upami sayogi). Simpen dokuméntasi pikeun rujukan ka hareup. Kasalametan jeung Penanganan Tempo "Kaamanan, penanganan, jeung rojongan" dina Pituduh pamaké iPhone. Paparan ka Frékuénsi Radio Dina iPhone, buka Setélan> Umum> Hukum ...

Apple iPhone 13 Pro Max Pituduh Pamaké Smartphone

apel iPhone 13 Pro Max Smartphone Sateuacan nganggo iPhone, ulangview Pituduh Pamaké iPhone di support.apple.com/guide/iphone. Anjeun ogé tiasa nganggo Apple Books pikeun ngaunduh pituduh (upami sayogi). Simpen dokuméntasi pikeun rujukan ka hareup. Kasalametan jeung Penanganan Tempo "Kaamanan, penanganan, jeung rojongan" dina Pituduh pamaké iPhone. Paparan ka Frékuénsi Radio Dina iPhone, buka Setélan ...

Apple AirTag Parentah Aplikasi

© 2021 Apple Inc. Sadaya hak ditangtayungan. Tanda kecap sareng logo Bluetooth® mangrupikeun mérek dagang kadaptar milik Bluetooth SIG, Inc. sareng dianggo dina lisénsi. Dirancang ku Apple di California. Dicitak di Cina. ZY602-05030-A Update ka ios panganyarna atawa iPadOS. Hurungkeun Bluetooth®, teras tarik tab. Jieun oiOS atanapi iPadOS panganyarna. …

Apple WPC05-1MJNB Watch Charger Manual Pamaké

Apple WPC05-1MJNB Watch Charger DEAR CUSTOMER Hatur nuhun pikeun ngagaleuh produk ieu. Pikeun pagelaran sareng kasalametan anu optimal, mangga baca petunjuk ieu sacara saksama sateuacan nyambungkeun, ngoperasikeun atanapi nganggo produk ieu. Punten jaga manual ieu kanggo rujukan ka hareup. BUBUKA Produk ieu mangrupikeun carjer nirkabel berkinerja luhur. Produk ieu cocog pikeun jam tangan apel, Sambungkeun nirkabel…

Apple Magsafe Wireless Charger Manual Pamaké

Apple Magsafe Wireless Charger DEAR CUSTOMER Hatur nuhun pikeun ngagaleuh produk ieu. Pikeun pagelaran sareng kaamanan anu optimal, mangga baca petunjuk ieu sacara saksama sateuacan nyambungkeun, ngoperasikeun atanapi nganggo produk ieu. Punten jaga manual ieu kanggo rujukan ka hareup. BUBUKA Produk ieu mangrupikeun carjer nirkabel berkinerja luhur. Produk ieu cocog pikeun Apple iPhone, Sambungkeun nirkabel ka…

Apple Pro Display XDR Parentah Daur Ulang

Pro Display XDR Recycler Guide © 2021 Apple Inc. Sadaya hak ditangtayungan. Ngeunaan Pituduh Ieu Apple Recycler Guides nyadiakeun pituduh pikeun daur ulang éléktronika ngeunaan cara aman ngabongkar produk pikeun maksimalkeun pungsi pamulihan sumberdaya. Panungtun nyadiakeun léngkah-léngkah ngabongkar paréntah sareng inpormasi ngeunaan komposisi bahan pikeun ngabantosan daur ulang langsung fraksi kana bahan anu cocog…

011121 Applecare + pikeun Parentah Témbongkeun Apple

AppleCare+ for Apple Display AppleCare+ for Mac Kumaha Hak Konsumen Mangaruhan Rencana ieu MANFAAT YANG DIBERIKAN KU RENCANA IEU SAMBUNGAN KA SAGALA HAK JEUNG REMEDIS DISEDIKEUN DINA UNDANG-UNDANG JEUNG PERATURAN PERLINDUNGAN KONSUMEN. RENCANA IEU MOAL NGAREJUDKEUN HAK-HAK YANG DIBERI KU UNDANG-UNDANG KONSUMEN YANG BERLAKU, KAAsup HAK NAMPA REMEDI DALAM HARANSI STATUTORY…