anko 43039098 Multi-fungsi Sparkle Curtain Guide Instalasi

Anko 43039098 Tirai Sparkle Multi-Fungsi Pitunjuk ieu kanggo kaamanan anjeun. Mangga baca sacara saksama sateuacan dianggo sareng tahan pikeun rujukan ka hareup. Sateuacan Anjeun Mimitian Mutuskeun dina lokasi luyu pikeun produk Anjeun (tingali parentah Instalasi handap). Upami anjeun ragu ngeunaan masang produk ieu, konsultasi ka tukang listrik anu mumpuni. Petunjuk pamasangan Lampu ieu…

anko M703A-1 Earphones Bud Style USB-C pikeun Android Instruksi Manual

anko M703A-1 Earphones Bud Style USB-C pikeun Android ngawengku: Earphones ukuran S/M/L tip ceuli Fungsi leuwihview Tombol Musik/Telepon Konektor USB-C Mikropon Kumaha ngagunakeun pungsi kontrol In-line: A. Fungsi Jawab Telepon: Jawaban Telepon Operasi: Pencét sakeudeung tombol ngajawab telepon/kontrol musik pikeun ngajawab telepon dina alat Anjeun Jempe/Tutup: Pondok pencét tombol…

anko Natal Karajinan DIY Macrame ornamén Kit Parentah

Natal Karajinan DIY Macrame Ornamén Kit Parentah Manual ngawengku: 2 x cingcin kai 3 x manik kai 1 x 14m macrame Catetan: Tingal diagram cangreud on backside pikeun parentah tentang kumaha cara ngalakukeun knots. Persyaratan Rumbai Cincin Manik: > Tali macrame 1x175cm > Tali macrame 3 x 29cm > tali kayu 1x5cm…

anko 43021369 Cross Stitch Kit Instruksi Manual

anko 43021369 Kit Cross Stitch Eusi Kit Cross Stitch 1 x pita 1 x rangka embro dery 1 x rawa isian 2 x jarum logam tumpul 4 x pola cross stitch 6 x benang sulaman 7 x sepré felt Tip: Jahit kalayan panjang benang kira-kira 50cm . Mimitian jahitan di pojok luhur…

anko CF-6302RNC Cordless Shiatsu Massager Instruksi Manual

anko CF-6302RNC Cordless Shiatsu Massager Model No.: CF-6302RNC Rev 5 Catetan: Spésifikasi sareng / atanapi komponén alat ieu tiasa robih tanpa aya bewara sateuacana. BACA JEUNG SIMPAN PETUNJUK IEU PIKEUN RUJUKAN KAhareup Perhatosan Kami nganjurkeun mariksa ka dokter sateuacan nganggo massager, khususna upami anjeun ngagaduhan masalah kaséhatan. Sateuacan nganggo alat ieu, baca sareng…

anko E97V Full HD Wi-Fi Pituduh kaméra outdoor

anko E97V Full HD Wi-Fi Outdoor Camera Wilujeng sumping, Hatur nuhun pikeun milih kaméra pinter urang, ngamimitian gampang. Naon anu kalebet Rincian Produk Persiapan Sambungan Penting yén telepon anjeun nyambung ka Wi-Fi 2.4Ghz sareng henteu ka jaringan 5GHz. Pikeun mastikeun yén alat sélulér anjeun disetel ka jaringan Wi-Fi 2.4Ghz, navigasi…

anko 42929710 Low Voltage 240 Kawat Semprot String Lampu Manual Instruksi

anko 42929710 Low Voltage 240 Kawat Semprot String Lampu Ieu parentah pikeun kaamanan Anjeun. Punten baca aranjeunna sacara saksama sateuacan dianggo sareng tahan pikeun rujukan ka hareup. Sateuacan Anjeun Mimitian Mutuskeun dina lokasi luyu pikeun produk Anjeun (tingali parentah instalasi handap). Upami anjeun ragu ngeunaan masang produk ieu, konsultasi ka tukang listrik anu mumpuni. …

anko Kit43015474 8 Sapotong Kristal Tumuwuh Pelangi Instruksi Manual

Kristal Ngembang Laskar Pelangi Kit 3 + taun Eusi: I x katumbiri moyok 1 x 150g bubuk kristal 1 x kayu iteuk 1 x sikat 4 x 0.5g cet bubuk TIPS: Lamun wadahna badag teuing, bubuk kristal anjeun moal datang ka kristal a. Pastikeun moyok katumbiri anjeun sagemblengna submerged. Sapeuting, prosés anu disebut…

anko 43117123 Parentah Skala Dapur

anko 43117123 Skala Dapur Saran pikeun DIGUNA & PERAWATAN Bersihkeun skala ku rada damp lawon. Ulah neuleumkeun skala dina cai atawa make kimiawi/corrosive cleaner. Simpen skala dina tempat garing anu tiis. Sadaya bagian plastik kedah dibersihkeun langsung saatos kontak sareng lemak, rempah-rempah, cuka sareng tuangeun anu rasana kuat. (Hindarkeun kontak sareng asam ...

anko DF-2021114FTL Low Voltage 4FT Nutcracker Inflatable Instruksi Manual

anko DF-2021114FTL Low Voltage 4FT Nutcracker Inflatable LOW VOLTAGE 4FT NUTCRACKER INFLATABLE Parentah ieu kanggo kaamanan anjeun. Punten baca aranjeunna sacara saksama sateuacan dianggo sareng tahan pikeun rujukan ka hareup. Sateuacan Anjeun Mimitian Mutuskeun dina lokasi luyu pikeun produk Anjeun (tingali parentah instalasi handap). Upami anjeun gaduh ragu ngeunaan masang produk ieu, konsultasi…