Упатство за упатство за далечински управувач за далечински управувач за обичен капак за притискање-влечење Yueqing доверлив електричен HCS301

Yueqing Reliable Electric HCS301 Common Push-Pull Cover Remote Control Instruction Manual   Common push-pull cover remote control-related parameters: (fixed code, learning code, rolling code, dial code at each frequency, copy) Working voltage: DC12V (one 23A battery) Working current: 8mA Working frequency: 315 (330 350 390 430 418 433 and other specialists can be customized) Modulation …

Упатства за далечински управувач за влез без клуч на Гуангжу Баихуи за автоматско електронско J10

Guangzhou Baihui Auto Electronic J10 Keyless Entry Remote Instructions  Introduction Thanks for purchasing our product. This an aftermarket key replacement for your lost or broken key. Its function and appearance are the same as the original. Please read the instruction clearly before you use the replacement. Guangzhou Baihui Auto Electronic Co., Ltd. focuses on this …

Упатства за далечински управувач за влез без клуч на Гуангжу Баихуи за автоматско електронско J23

Guangzhou Baihui Auto Electronic J23 Keyless Entry Remote Introduction Thanks for purchasing our product. This an aftermarket key replacement for your lost or broken key. Its function and appearance are the same as the original. Please read the instruction clearly before you use the replacement. Guangzhou Baihui Auto Electronic Co., Ltd Guangzhou Baihui Auto Electronic …

Упатства за далечински управувач со клучеви со 3 копчиња за подигање на чамецот Tex Dba Usa ERT3

ERT3 3-Button Key Fob Remote 3-Button Key Ring Remote The ERT3 Elite® 3-Button Remote is a 3-button key fob remote that enables you to raise or lower a boat using the Elite® remote receiver. If an auxiliary circuit has been installed on the Elite® remote receiver, you can use the key fob to turn on …

Упатство за користење безжичен далечински управувач Macroidea REMOTE1

Macroidea REMOTE1 Wireless Remote INSTRUCTIONS Turn the power switch to the ON position, the LED light flashing blue and red indicates it is in paring mode. In your Samsung or I phone or device. Go to settings-general Bluetooth and ensure that Bluetooth is on. Select ”YunTeng” from the devices list. Turn the power switch to …

Упатство за употреба на лента со далечински управуван Aura за промена на бојата

Упатство за употреба на лента со далечински управуван Aura за промена на бојата Крајното искуство во домот Дајте уникатен атмосферски пресврт на вашата домашна дневна соба со LED светлата ColorStrip од tzumi. Дизајниран со безбедно лепење со лепило, ова колоритно задно осветлување може да се прицврсти директно на задниот дел од вашиот телевизор или екранот на компјутерот, подобрувајќи го вашето домашно кино…

VOFONO HYM0120 Инструкции за далечински влез без клуч

ПРИРАЧНИК ЗА КЛУЧНИ ФОБ - Вовед - Ви благодариме што го купивте нашиот производ. Ова е резервен клуч за замена за вашиот изгубен или скршен клуч. Неговата функција и изглед се исти како и оригиналот. Ве молиме јасно прочитајте го упатството пред да ја користите замената. — За ВОФОНО — ВОФОНО се фокусира на оваа линија повеќе од…

Прирачник за користење на далечинскиот управувач на ТВ HSH RC20R

HSH Management Services Ltd. Истражување и технологија за корисничко упатство за далечински управувач за ТВ Вовед Далечинскиот управувач на телевизорот обезбедува пристапност и функции за влез на ТВ, филм, Chromecast, HDMI и Bluetooth. Копчиња за екран на допир Копчињата за екран на допир за пристап до различните функции за системот за забава A. Пристап до ТВ: Притиснете ја иконата ТВ за да го вклучите…

Инструкции за далечински управувач Pro NiceHome FILO 400

Далечински Pro NiceHome FILO 400 Далечинска програма NiceHome FILO Remote (режим 1) Отстранете го капакот на моторот Притиснете и задржете го копчето L4 на моторот додека не се запали цврсто ЛЕР, потоа пуштете го За помалку од 10 секунди притиснете кое било копче на далечинското и оставете оди на L4 LED трепка 3…

Водич за користење на далечински управувач со гласовна телевизија Alexa

Упатство за користење на далечинскиот управувач за глас на Alexa Поставете го вашиот Fire TV Вметнете го далечинскиот управувач со глас на Alexa вклучени AAA батерии Отстранете ја вратата од батеријата и вметнете ги батериите во далечинскиот управувач Alexa. Спарете го далечинскиот управувач со Fire TV Мора да го спарите вашиот нов далечински со вашиот Fire TV. Изберете ја опцијата подолу што одговара на вашата ситуација. …