ИКЕА

ИКЕА е мултинационална групација на компании – основана во Шведска – која продава готов за склопување мебел, кујнски прибор и додатоци за домот. ИКЕА е најголемата компанија за мебел во светот, со над 400 продавници ширум светот, кои продаваат прифатливи предмети за домаќинството на милиони клиенти. Нивниот службеник webстраницата е Икеа.com

Подолу можете да најдете директориум со кориснички прирачници и упатства за производите на ИКЕА. Производите на ИКЕА се патентирани и заштитени со брендови Inter IKEA Systems BV

контакт информации

Корпоративна канцеларија на Икеа

Икеа Северна Америка, ДОО

420 Алан Вуд патот
Коншохокен, Пенсилванија 19428 година
Контактирајте со Икеа

Телефонски број: (610) 834-0180
Број на факс: (610) 834-0439
Webсајт: http://www.ikea.com/us/en/
Е-пошта: Е-пошта на Икеа

Факти за Икеа

Основач: Ингвар Кamprad
Датум на основање: 1943 година
Локација на основање: Гетеборг, Шведска
Број на вработени: 220000

Директорите на Икеа

Извршен директор: Мајк оддел
CFO: Ингвар Кamprad
КОО: Пернил Спирс-Лопез

IKEA KOLBJORN Cabinet Instruction Manual

This user manual provides important safety instructions and usage information for the KOLBJORN Cabinet (AA-2136122-8). Learn how to prevent furniture tip-over and properly attach the cabinet to the wall. Product model numbers include 100092, 10005835, 123437, 114664, and more.

IKEA STYRBAR Remote Control Smart Stainless Steel Instructions

Learn how to use the STYRBAR Remote Control Smart Stainless Steel with this user manual. Follow the instructions to securely install and cut the product to size. Stay within the recommended weight and distance limits. Model number AA-2360053-1.