Како да го користите Apple Carkey со вашиот Apple Wallet на iPhone / Apple Watch

Можете да го додадете клучот од автомобилот во апликацијата Паричник и да го користите вашиот iPhone или Apple Watch за заклучување, отклучување и стартување на автомобилот. За да додадете и користите клуч од автомобил на вашиот iPhone или Apple Watch, потребно ви е: Компатибилен автомобил. За да дознаете дали вашиот автомобил е компатибилен, контактирајте со производителот или со вашиот застапник. …

Упатство за употреба на Apple MV7N2 AirPods со футрола за полнење

Apple MV7N2 AirPods со футрола за полнење Поврзете се со други уреди Со отворени AirPods во куќиштето и капакот, притиснете го копчето додека светлото не трепне. Потоа одете во поставките за Bluetooth и изберете AirPods. Контролирајте ги AirPods Допрете двапати AirPods за да играте или прескокнете напред. Кажете „Hey Siri“ за да правите работи како што се пуштање песна, повикување или добивање насоки. …

Apple AM03404787 AirPods 3GEN Упатство за употреба

За да се поврзете на iPhone или iPad со најновиот софтвер, следете ги чекорите 1–2. За сите други уреди, видете го четвртиот панел од оваа страна. Вклучете Bluetooth®. Поврзете се на Wi-Fi и вклучете Bluetooth. Поврзете AirPods. Отворете го куќиштето и држете го во близина на уредот за да го поставите. Уредите на Apple најавени на iCloud се парат автоматски. …

Инструкции за паметен телефон на Apple iPhone 13 Pro

КОРИСНИЧКИ ПРИРАЧНИК Пред да го користите iPhone, повторноview Упатството за употреба на iPhone на support.apple.com/guide/iphone. Може да користите и Apple Books за да го преземете водичот (каде што е достапно). Чувајте ја документацијата за идна референца. Безбедност и ракување Видете „Безбедност, ракување и поддршка“ во Упатството за употреба на iPhone. Изложеност на радиофреквенција на iPhone, одете во Поставки > Општо > Правни…

Упатство за употреба на паметен телефон Apple iPhone 13 Pro Max

Apple iPhone 13 Pro Max Smartphone Пред да го користите iPhone, повторноview Упатството за употреба на iPhone на support.apple.com/guide/iphone. Може да користите и Apple Books за да го преземете водичот (каде што е достапно). Чувајте ја документацијата за идна референца. Безбедност и ракување Видете „Безбедност, ракување и поддршка“ во Упатството за употреба на iPhone. Изложеност на радиофреквенција на iPhone, одете во Поставки…

Епл ЕрTag Инструкции за апликации

© 2021 Apple Inc. Сите права се задржани. Зборовниот знак и логоа Bluetooth® се регистрирани заштитни знаци во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и се користат под лиценца. Дизајниран од Apple во Калифорнија. Печатено во Кина. ZY602-05030-A Ажурирање на најновиот iOS или iPadOS. Вклучете Bluetooth®, а потоа повлечете ја картичката. Аутализирајте го неодамнешниот oiOS или iPadOS. …

Корисничко упатство за полнач на часовници Apple WPC05-1MJNB

Apple WPC05-1MJNB Полнач за часовници ПОЧИТЕН КЛИЕНТ Ви благодариме што го купивте овој производ. За оптимални перформанси и безбедност, прочитајте ги внимателно овие упатства пред да го поврзете, ракувате или користите овој производ. Ве молиме чувајте го ова упатство за идна референца. ВОВЕД Овој производ е безжичен полнач со високи перформанси. Овој производ е погоден за часовник на Apple, Поврзете го безжичниот…

Корисничко упатство за безжичен полнач Apple Magsafe

Безжичен полнач Apple Magsafe ПОЧИТЕН КЛИЕНТ Ви благодариме што го купивте овој производ. За оптимални перформанси и безбедност, прочитајте ги внимателно овие упатства пред да го поврзете, ракувате или користите овој производ. Ве молиме чувајте го ова упатство за идна референца. ВОВЕД Овој производ е безжичен полнач со високи перформанси. Овој производ е погоден за Apple iPhone, поврзете ја безжичната мрежа на…

Инструкции за рециклирање на Apple Pro Display XDR

Водич за рециклирање на Pro Display XDR © 2021 Apple Inc. Сите права се задржани. За ова упатство Упатствата за рециклирање на Apple обезбедуваат насоки за рециклирачите на електроника за тоа како безбедно да ги расклопат производите за да го максимизираат враќањето на ресурсите. Водичите обезбедуваат инструкции за расклопување чекор-по-чекор и информации за составот на материјалот за да им помогнат на рециклаторите да ги насочат фракциите до соодветниот материјал…

011121 Инструкции за Applecare+ за Apple Display

AppleCare+ за Apple Display AppleCare+ за Mac Како влијаат правата на потрошувачите на овој план ПРИДОБИВКИТЕ ОДДЕЛЕНИ СО ОВОЈ ПЛАН СЕ ДОПОЛНИТЕЛНО НА СИТЕ ПРАВА И ЛЕКОВИ ОБЕЗБЕДЕНИ СПОРЕД ЗАКОНИТЕ И РЕГУЛАТИВИТЕ ЗА ЗАШТИТА НА ПОТРОШУВАЧИТЕ. ОВОЈ ПЛАН НЕМА да ги предрасуди ПРАВАТА ДАДЕНИ СО ВАЖЕЛНИОТ ЗАКОН ЗА ПОТРОШУВАЧИ, ВКЛУЧУВАЈТЕ ГО ПРАВОТО ДА СЕ ДОБИВА ЛЕКОВИ СПОРЕД СТАТУТАРНА ГАРАНЦИЈА…