Лого на трговска марка ANKO

Kmart Australia Limited дали технолошка компанија е фокусирана на иновации во малопродажбата? Преку аналитика на податоците собрани од продавниците за малопродажба, развиваме системи кои повторно го откриваат искуството за купување. Градиме продавници за малопродажба на иднината каде забавата за откривање производи и искуството на клиентите е зголемена. Во нашата работа користиме нови технологии како што се роботиката, големите податоци, cloud computing и RFID, но никогаш не ја губиме од вид крајната цел: решавање на проблемите на клиентите од реалниот живот. Нивниот службеник webстраницата е Anko.com

Подолу можете да најдете директориум со кориснички прирачници и упатства за производите на Anko. Производите на Анко се патентирани и заштитени под брендовите Kmart Australia Limited

Контакт Инфо:
адреса: Не најде 
телефон:  1800 051 800
СМС 0488 854 585
https://www.anko.com/

anko KY-873 Double Slice Toaster Упатство за употреба

Запознајте го вашиот KY-873 Double Slice Toaster со ова упатство за употреба. Дознајте за важните безбедносни мерки, совети за правилна употреба и одржување. Одржувајте го вашиот тостер да функционира правилно и безбедно со овој практичен водич.

anko Упатство за употреба со пиштол за масажа ITGM-06

Learn how to safely use the ITGM-06 Massage Gun with this user manual. Follow all warnings and instructions, including consulting a doctor before use. This non-medical appliance provides a comfortable massage, but never use on the face or open wounds. Battery disposal instructions included.

anko 43233236 Упатство за употреба со аларм со безжичен полнач

Научете како безбедно да го користите будилникот Anko 43233236 со безжичен полнач со ова упатство за употреба. Избегнувајте експлозии и оштетувања следејќи ги упатствата за напојување и замена на батеријата. Откријте ги функциите на уредот и добијте совети за правилно складирање и чистење.

anko ACF142W2 142 Litre Hybrid Chest Fridge or Freezer Instruction Manual

Discover all you need to know about the ACF142W2 142 Litre Hybrid Chest Fridge or Freezer with this comprehensive user manual. Find installation instructions, usage tips, energy-saving advice, maintenance and cleaning instructions, and troubleshooting help. Keep your model number, serial number, and purchase details safe for future reference.

anko BL9706-CB Blender User Manual

Discover how to use your BL9706-CB Blender with this user manual. Learn about its features and specifications, along with important safety information. Download the PDF now.

anko Упатство за електронски кујнски ваги

Ова упатство за корисникот дава упатства за ефикасно користење на Електронските кујнски ваги Anko, сигурен кујнски додаток за прецизни мерења. Дознајте повеќе за карактеристиките и функциите на овој модел за да го подигнете вашето искуство при готвењето.

anko TPM-08 Упатство за употреба на тава

Откријте го упатството за употреба TPM-08 Frying Pan со детални упатства и совети за нега на вашата тава Anko. Овој водич вклучува броеви на модели на производи и сè што треба да знаете за да го искористите максимумот од вашето искуство со готвење. Симни сега!

Упатство за употреба на бавен шпорет anko KY-502T

Барате инструкции како да го користите бавниот шпорет KY-502T? Проверете го упатството за употреба за овој шпорет Anko, кој содржи корисни совети и трикови за да го извлечете максимумот од вашиот апарат. Преземете го PDF-то денес.