JBL PartyBox On-The-Go Party Speaker karo Bluetooth User Guide

JBL PartyBox On-The-Go Party Speaker karo Bluetooth Sadurunge nggunakake produk iki, waca lembar safety kanthi teliti. LUWIHVIEW INSTALASI Jumlah kabel daya, jinis plug lan jumlah mikropon beda-beda miturut wilayah. Ngisi daya speaker kanthi lengkap sadurunge digunakake ing njaba ruangan. Puter kanggo nyetel gain (mung kanggo mikropon kabel). Puter kanggo nyetel volume mikropon, gema, treble, lan bass. …

JBL SB190 2.1 Channel 380 Watt Sound Bar Pandhuan pangguna

JBL SB190 2.1 Channel 380 Watt Sound Bar Sadurunge nggunakake prodhuk iki, waca lembar safety kanthi teliti. KOTAK NENG * Jumlah kabel listrik lan jinis plug beda-beda miturut wilayah. DIMENSI TV (HDMI ARC) TV (HDMI eARC) POWER ON/OFF Subwoofer lan soundbar bakal dipasangake kanthi otomatis nalika loro-lorone diuripake. DOLBY ATMOS® (VIRTUAL)…

Speaker Partai JBL PARTYBOX710 kanthi Pandhuan Pangguna Swara sing Kuat

Speaker Partai JBL PARTYBOX710 kanthi Pandhuan Pangguna Swara Kuat Sadurunge nggunakake produk iki, waca lembar safety kanthi teliti. Ing kothak Kuantitas kabel daya lan jinis plug beda-beda miturut wilayah JBL PARTYBOX App Download lan nginstal JBL PARTYBOX App kanggo entuk luwih akeh saka produk Ngisi daya Sambungake Piranti Puter kanggo nyetel gain mikropon. …

JBL CSUM06 Pandhuan Pangguna Mikrofon USB Mini

JBL CSUM06 KOTAK Mikrofon USB Mini Klebu CSUM06 – Mikrofon USB Mini Kabel USB KONTROL MIKROFON Tombol bisu: Pencet kanggo bisu / unmute mikropon. LED ing ngarep bakal nuduhake status. LED Putih: Mikropon njupuk swara kanthi normal. LED abang: Mikropon ana ing kahanan bisu. SAMBUNGAN MICROPHONE Sambungake CSUM06 karo…

Mikrofon JBL CSLM30 Lavalier kanthi Pandhuan Pangguna Earphone

Mikropon JBL CSLM30 Lavalier karo KOTAK Earphone Klebu mikropon lavalier CSLM30 karo kuping Ngangkut kantong Tie-clip Kaca Depan Nyambungake mikropon menyang SMARTPHONE / LAPTOP Pasang konektor TRRS 3.5mm menyang jack headphone ing smartphone / laptop. Audio-out bakal diputer saka kuping & mikropon lavalier bakal digunakake minangka mikropon standar kanggo telpon. NGANGGO…

JBL CSSG20 ON Camera Shotgun Microphone Guide

JBL CSSG20 ON Camera Shotgun Microphone Matur nuwun kanggo milih JBL Commercial CSSG20 On-Camera Shotgun Microphone. Pandhuan iki bakal mbantu nyiyapake lan ngoperasikake mikropon. CSSG20 bisa disambungake menyang kamera lan smartphone (nggunakake kabel splitter). Iku sampurna nalika nggawe video kumpul warta, vlogging, video youtube, interviews & akeh liyane. …

JBL CSSM100 Studio Condenser Microphone Pandhuan Pangguna

JBL CSSM100 Studio Condenser Microphone Matur nuwun kanggo milih JBL Commercial CSSM100 Studio Condenser Microphone. CSSM100 minangka mikropon kondensor tujuan umum kanggo ngrekam & on-stage tujuan. Bisa uga digunakake kanggo ngrekam instrumen. Amarga saben instrumen mancarake swara kanthi cara tartamtu, kanggo entuk swara sing paling apik, penting kanggo eksperimen karo mikropon ...

JBLLIVE300TWSBLKAM Live 300 Premium True Wireless Headphone Pandhuan Pangguna

JBLLIVE300TWSBLKAM Live 300 Premium True Wireless Headphone INSTRUCTIONS Sambungake headphone menyang piranti seluler. Ing piranti seluler sampeyan, bukak utawa download aplikasi Amazon Alexa lan tindakake pandhuane app. Ing app Amazon Alexa, navigasi menyang Kaca Piranti. Klik tombol Plus (+) ing sisih tengen ndhuwur layar banjur pilih ...

Earbud Nirkabel JBL 300TWS Nduwe Pandhuan Pangguna Asisten Google

Pandhuan Nggawe Asisten Google Asisten Google a. Nyiyapake Google Assistant Sambungake headphone menyang piranti seluler Nyiyapake Google Assistant nggunakake piranti seluler*: Ing piranti AndroidTM, penet terus tombol ngarep kanggo mbukak Google Assistant lan tindakake pandhuan ing layar. * Mung kasedhiya ing Android. CATETAN: Asisten Google kasedhiya ...

JBL 210475 L75ms Pandhuan pangguna Sistem Musik Terpadu

Sistem Musik Terintegrasi JBL 210475 L75ms Verifikasi Isi Kotak 1x Sistem Musik Terintegrasi L75ms 1x Kisi Speaker 1x Remote RF 1x Kabel Daya Khusus Wilayah Nemtokake Lokasi Speaker Setel saklar kontur bass adhedhasar jarak speaker menyang wates sisih kayata tembok lan njero lemari buku utawa lemari. . Nalika cedhak karo wates…