Logo AT TPandhuan Pamblokir Panggilan Cerdas

Waca sadurunge digunakake!

Ngenalake blocker telpon Cerdas * §
DL72210 / DL72310 / DL72340 / DL72350 / DL72510 / DL72570 / DL72580 DECT 6.0 tanpa kabel / sistem panjawab tanpa telpon nganggo ID panelpon / telpon ngenteni
Ora kenal karo Pamblokir telpon cerdas?
Pengin ngerti liyane?
Pamblokir telpon cerdas minangka alat skrining panggilan sing efektif, sing ngidini sistem telpon nampilake KABEH telpon ing omah. †
Yen sampeyan ora ngerti babagan utawa pengin ngerti luwih lengkap sadurunge miwiti, waca lan sinaoni babagan cara ngganti dadi mode skrining nelpon, lan nindakake persiyapan sing dibutuhake sadurunge digunakake.
† Fitur skrining blocker telpon cerdas mung ditrapake kanggo telpon ing omah. Kabeh telpon sel mlebu bakal muni lan muni.
Yen sampeyan pengin mblokir telpon sel, tambahake nomer kasebut ing dhaptar blok. Waca terus sinau babagan cara nambah nomer menyang dhaptar blok.
* Nggunakake fitur Pamblokir telpon pinter mbutuhake langganan layanan ID panelpon.
§ Kalebu teknologi Qalte ™ sing dilisensi.
Masalah 5.0 06/21.

Dadi… apa sing diarani Pamblokir telpon pinter?

Pamblokir telpon pinter nyaring robocalls lan telpon sing ora dikarepake nalika sampeyan entuk telpon sambutan. Sampeyan bisa nyiyapake dhaptar panelpon sambutan lan panelpon sing ora disenengi. Pamblokir telpon cerdas ngidini telpon saka panelpon sing ditampa kanthi apik, lan ngalangi telpon saka panelpon sing ora disenengi.
Kanggo telpon liya sing ora dingerteni, sampeyan bisa ngidini, mblokir, utawa layar telpon iki, utawa nerusake telpon iki menyang sistem panjawab. Kanthi sawetara konfigurasi sing gampang, sampeyan mung bisa nyaring robocalls ing garis ngarep kanthi njaluk panelpon pencet tombol pound (#) sadurunge telpon dikirim menyang sampeyan. Sampeyan uga bisa nyetel pamblokir telpon Cerdas menyang layar telpon kanthi njaluk panelpon ngrekam jenenge banjur pencet tombol pon (#). Sawise panelpon ngrampungake panjaluk, telpon bakal muni lan ngumumake jeneng panelpon. Sampeyan banjur bisa milih kanggo mblokir utawa njawab telpon, utawa sampeyan bisa nerusake telpon menyang sistem panjawab. Yen panelpon ditutup utawa ora nanggapi utawa ngrekam jenenge, telpon bakal diblokir supaya ora muni. Yen sampeyan nambah panelpon sambutan menyang Direktori utawa dhaptar Allow, dheweke bakal ngliwati kabeh skrining lan langsung mlayu menyang ponsel sampeyan.

AT T Smart Telpon Blocker

Pindhah menyang Setup yen sampeyan pengin layar kabeh telpon sing ora dingerteni. Kanthi skrining Call aktif, Smart
nelpon layar blocker lan nyaring kabeh telpon ing omah saka nomer utawa jeneng sing durung disimpen ing direktori, Allow dhaptar, Dhaptar Blokir, utawa dhaptar jeneng Star. Sampeyan bisa kanthi gampang nambah nomer telpon mlebu menyang dhaptar Allow lan Blokir. Iki ngidini sampeyan nggawe dhaptar nomer sing diidini lan diblokir lan pamblokir Telpon cerdas bakal ngerti cara ngatasi telpon kasebut nalika mlebu maneh.

Setup

Direktori
Ketik lan simpen nomer telpon sing asring diarani bisnis, anggota kulawarga lan kanca, saengga nalika telpon, telpon sampeyan bakal dibukak tanpa kudu liwat
proses skrining.
Tambah kontak ing direktori sampeyan:

  1.  Pencet MENU ing handset.
  2. Pencet AT T Smart Call Blocker - lambang 1CID utawa AT T Smart Call Blocker - lambangDIR kanggo milih Direktori, banjur pencet PILIH.
  3. Pencet PILIH maneh kanggo milih nambah entri anyar, banjur pencet PILIH.
  4. Ketik nomer telpon (nganti 30 digit), banjur pencet SELECT.
  5. Ketik jeneng (nganti 15 karakter), banjur pencet PILIH.

Kanggo nambah kontak liyane, baleni langkah 3.

Dhaptar blokir
Tambah nomer sing pengin sampeyan ora ngatasi telpon.
Panggilan sel kanthi nomer sing wis ditambahake ing dhaptar blok sampeyan uga bakal diblokir.

  1. Pencet CALL BLOCK ing handset.
  2. Pencet AT T Smart Call Blocker - lambang 1CID utawa AT T Smart Call Blocker - lambangDIR kanggo milih dhaptar Blokir, banjur pencet PILIH.
  3. Pencet AT T Smart Call Blocker - lambang 1CID utawa AT T Smart Call Blocker - lambangDIR kanggo milih nambah entri anyar, banjur pencet PILIH.
  4. Ketik nomer telpon (nganti 30 digit), banjur pencet SELECT.
  5. Ketik jeneng (nganti 15 karakter), banjur pencet PILIH.
    Kanggo nambah entri liyane ing dhaptar blok, baleni langkah 3.

Ngidini dhaptar
Nambah nomer sing pengin diidini supaya bisa ditrima tanpa kudu liwat proses skrining.
Tambah entri sing diidini:

  1. Pencet CALL BLOCK ing handset.
  2. Pencet AT T Smart Call Blocker - lambang 1CID utawa AT T Smart Call Blocker - lambangDIR kanggo milih dhaptar Allow, banjur pencet PILIH.
  3. Pencet AT T Smart Call Blocker - lambang 1CID utawa AT T Smart Call Blocker - lambangDIR kanggo milih nambah entri anyar, banjur pencet PILIH.
  4. Ketik nomer telpon (nganti 30 digit), banjur pencet SELECT.
  5. Ketik jeneng (nganti 15 karakter), banjur pencet PILIH.

Kanggo nambah entri liyane ing dhaptar ngidini, baleni langkah 3.

Dhaptar jeneng lintang ^
Tambah NAMES panelpon menyang dhaptar jeneng bintang supaya telpon bisa dilaloni tanpa kudu liwat proses skrining. Tambah entri jeneng lintang:
1. Pencet CALL BLOCK ing handset.
2. Pencet AT T Smart Call Blocker - lambang 1CID utawa AT T Smart Call Blocker - lambangDIR kanggo milih dhaptar Jeneng lintang, banjur pencet PILIH.
3. Pencet AT T Smart Call Blocker - lambang 1CID utawa AT T Smart Call Blocker - lambangDIR kanggo milih nambah entri anyar, banjur pencet PILIH.
4. Ketik jeneng (nganti 15 karakter), banjur pencet PILIH.
Kanggo nambah entri liyane ing dhaptar jeneng lintang, baleni langkah 3.
^ Ana akeh organisasi kayata sekolah, kantor medis, lan apotek sing nggunakake robocalls kanggo menehi informasi penting marang sampeyan. Robocall nggunakake autodialer kanggo ngirim pesen sing wis direkam. Kanthi ngetik jeneng organisasi menyang dhaptar jeneng Star, mesthekake telpon kasebut bakal ditindakake nalika sampeyan mung ngerti jeneng panelpon nanging dudu nomer kasebut.

Sampeyan saiki wis siyap miwiti nggunakake sistem telpon kanthi pamblokir telpon pinter.
Kanggo ngaktifake skrining panggilan: 
1. Pencet CALL BLOCK ing handset.
2. Pencet AT T Smart Call Blocker - lambang 1CID utawa AT T Smart Call Blocker - lambangDIR kanggo milih Set profile, banjur pencet SELECT.
3. Pencet PILIH maneh kanggo milih Layar sing ora dingerteni.
Milih Pro sing ora dingerteni Layarfile pilihan bakal nyetel telpon sampeyan kanggo layar kabeh telpon sing ora dingerteni lan njaluk jeneng panelpon sadurunge nelpon.
Priksa manawa sampeyan durung mateni pamblokir Telpon cerdas. Yen ora, telpon ora bakal disaring.AT T Smart Call Blocker - lintang

Kepiye yen aku pengin…

Pilih konfigurasi pamblokiran Telpon sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

Skenario / Setelan Aku pengin layar telpon ing telpon saka nomer sing ora disimpen ing Direktori, dhaptar Allow, utawa
Dhaptar jeneng lintang. (1)
Aku pengin ngidini kabeh telpon kajaba mung wong-wong sing ana ing Daftar Blokir. Setelan gawan (2) Pencet 2 nalika Aku mung pengin layar robocalls (3)
-
Aku pengin ngirim telpon saka nomer sing ora disimpen ing Direktori,
Allow dhaptar utawa jeneng jeneng Star menyang sistem panjawab. (4)
Aku pengin mblokir telpon ing omah saka nomer sing ora disimpen ing Direktori, Dhaptar, utawa jeneng Star
dhaptar. (5)
Persiyapan pandhuan swara Pencet 1 nalika
dijaluk
Pencet 2 nalika dijaluk
Setel profile Layar ora dingerteniAT T Smart Call Blocker - Layar ora dingerteni Ngidini dingerteni Robot layarAT T Smart Call Blocker - Robot layar Ora dingerteni.SoAT T Smart Call Blocker - 123 Blokir ora dingerteni

Gunakake pandhuan swara kanggo nyetel pamblokir Telpon cerdas

Sawise nginstal telpon, pandhuan swara bakal menehi cara cepet lan gampang kanggo ngatur pamblokir Telpon cerdas.
AT T Smart Call Blocker - Pandhuan swara disetel
Sawise nginstal telpon, handset bakal njaluk sampeyan nemtokake tanggal lan wektu. Sawise setelan tanggal lan wektu rampung utawa dilewati, handset banjur njaluk pesen yen sampeyan pengin nyetel pamblokir telpon Cerdas - “Halo! Pandhuan swara iki bakal mbantu sampeyan nyiyapake pamblokiran telpon Smart… ”. Skenario (1) lan (2) gampang disiyapake nganggo pandhuan swara. Cukup pencet 1 utawa 2 ing handset nalika dijaluk.

  • Pencet 1 yen sampeyan pengin layar telpon ing omah kanthi nomer telpon sing ora disimpen ing Direktori, Dhaptar dhaptar, utawa Dhaptar jeneng bintang; utawa
  • Pencet 2 yen sampeyan ora pengin layar telpon, lan pengin ngidini kabeh telpon mlebu rampung.

AT T Smart Call Blocker - Telpon blk blk.

Cathetan: Kanggo miwiti maneh pandhuan swara:

  1. Pencet CALL BLOCK ing handset.
  2. Pencet AT T Smart Call Blocker - lambang 1CID utawa AT T Smart Call Blocker - lambangDIR kanggo milih Pandhuan swara, banjur pencet PILIH.

Persiyapan cepet nggunakake Set profile pilihan
Sampeyan bisa nindakake langkah-langkah ing ngisor iki kanggo nyiyapake pamblokir telpon pinter, kaya sing dijelasake ing limang skenario ing sisih tengen.

  1. Pencet CALL BLOCK ing handset.
  2. Pencet AT T Smart Call Blocker - lambang 1CID utawa AT T Smart Call Blocker - lambangDIR kanggo milih Set profile, banjur pencet SELECT.
    AT T Smart Call Blocker - Setel profile
  3. Pencet AT T Smart Call Blocker - lambang 1CID utawa AT T Smart Call Blocker - lambangDIR kanggo milih saka limang pilihan ing ngisor iki, banjur pencet SELECT kanggo konfirmasi.
    AT T Smart Call Blocker - Layar ora dingerteni
  • Layar ora dingerteni
  • Robot layar
  • Ngidini dingerteni
  • Ora dingerteni.So
  • Blokir ora dingerteni

Qaltel ™ minangka merek dagang saka True call Group Limited.
© 2020-2021 Telpon Amerika Lanjut. Kabeh Hak Dilindhungi.
AT&T lan logo AT&T minangka merek dagang AT&T Intellectual Properti sing dilisensi kanggo Telpon Amerika Lanjut, San Antonio, TX 78219.

Layar kabeh telpon kajaba telpon sambutan (1)AT T Smart Call Blocker - Layar 1

  1. Pencet CALL BLOCK.
  2. Pencet AT T Smart Call Blocker - lambang 1CID utawa AT T Smart Call Blocker - lambangDIR kanggo milih Set profile, banjur pencet SELECT.
  3. Pencet PILIH maneh kanggo milih Layar sing ora dingerteni.

Blokir telpon ing dhaptar blok (2) - Setelan gawan

AT T Smart Call Blocker - Blokir telpon ing dhaptar blok

  1. Pencet CALL BLOCK.
  2. Pencet AT T Smart Call Blocker - lambang 1CID utawa AT T Smart Call Blocker - lambangDIR kanggo milih Set profile, banjur pencet SELECT.
  3. Pencet AT T Smart Call Blocker - lambang 1CID utawa AT T Smart Call Blocker - lambangDIR kanggo milih Allow Allow unknown, banjur pencet SELECT.

Robocalls layar lan blok (3)

AT T Smart Call Blocker - Layar lan blok blokir

  1. Pencet CALL BLOCK.
  2. Pencet AT T Smart Call Blocker - lambang 1CID utawa AT T Smart Call Blocker - lambangDIR kanggo milih Set profile, banjur pencet SELECT.
  3. Pencet AT T Smart Call Blocker - lambang 1CID utawa AT T Smart Call Blocker - lambangDIR kanggo milih Robot layar, banjur pencet PILIH.

Terusake kabeh telpon sing ora dingerteni menyang sistem panjawab (4)

  1. Pencet CALL BLOCK.
  2. Pencet AT T Smart Call Blocker - lambang 1CID utawa AT T Smart Call Blocker - lambangDIR kanggo milih Set profile, banjur pencet SELECT.
  3. Pencet AT T Smart Call Blocker - lambang 1CID utawa AT T Smart Call Blocker - lambangDIR kanggo milih UnknownToAns.S, banjur pencet SELECT.

Blokir kabeh telpon sing ora dingerteni (5)

AT T Smart Call Blocker - Blokir kabeh telpon sing ora dingerteni (

  1. Pencet CALL BLOCK.
  2. Pencet AT T Smart Call Blocker - lambang 1CID utawa AT T Smart Call Blocker - lambangDIR kanggo milih Set profile, banjur pencet SELECT.
  3.  Pencet AT T Smart Call Blocker - lambang 1CID utawa AT T Smart Call Blocker - lambangDIR kanggo milih Blokir sing ora dingerteni, banjur pencet SELECT.

AT T Smart Call Blocker - CATHETANCATETAN:

Kepiye cara mbukak blokir nomer telpon?

  1. Pencet CALL BLOCK ing handset.
  2. Pencet AT T Smart Call Blocker - lambang 1CID utawa AT T Smart Call Blocker - lambangDIR kanggo milih dhaptar Blokir, banjur pencet PILIH.
  3. Pencet PILIH kanggo milih Review, banjur penet AT T Smart Call Blocker - lambang 1CID utawa AT T Smart Call Blocker - lambangDIR kanggo nelusuri entri blok.
  4. Nalika entri sing dipengini ditampilake, penet PUTUS ing handset. Layar nuduhake entri Delete ?.
  5. Pencet PILIH kanggo konfirmasi.

Kanggo instruksi operasi lengkap babagan Pamblokir telpon cerdas, waca manual pangguna lengkap babagan sistem telepon sampeyan.

Dokumen / Sumber Daya

AT T Smart Telpon Blocker [pdf] Instruksi
DL72210, DL72310, DL72340, DL72350, Smart Call Blocker, DL72510, DL72570, DL72580, DECT 6.0 telpon tanpa kabel, sistem panjawab kanthi panelpon ID panelpon ngenteni

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.