ULINE H-8862 Infrabeureum Dahi Thermometer Pamaké

H-8862 TERMOMETER DAHI INFRARED 1-800-295-5510 BAGIAN PANEL KONTROL ULINE.COM # DESKRIPSI 1 Panyilidikan 2 Tombol Stard 3 Mode Dahi/Tombol Mode Obyek 4 Tombol Hurung/Tombol 5 Panutup Batre CATATAN: Baca sakabeh sateuacan parentah. ngagunakeun produk ieu. Térmométer dahi infra beureum ngukur suhu awak inti, nyaéta suhu organ vital awak. …

ULINE Infrabeureum Dahi Térmométer H-8862 Manual Pamaké

ULINE Infrabeureum Dahi Thermometer H-8862 Pamaké Manual OVERVIEW CATETAN KASELAMATAN KONTROL: Baca sadayana petunjuk sacara saksama sateuacan nganggo produk ieu. Térmométer dahi infra red ngukur suhu awak inti, nyaéta suhu organ vital awak. (Tingali Gambar 1) Ieu husus dirancang pikeun pamakéan aman dina dahi. Éta ngukur suhu awak ku…

ULINE H-2549 Sanitaire Upright Vacuum Manual Pamaké

H-2549 SANITAIRE® UPRIGHT VACUUM 1-800-295-5510 uline.com CATATAN SAFETY: Nalika nganggo alat listrik, pancegahan dasar kedah salawasna diturutan, kalebet ieu: BACA SADAYA PITUDUH SAMPEUNA NGAGUNA INI. PERHATOSAN! Pikeun ngurangan résiko seuneu, kejutan listrik, atawa tatu: Ulah make di luar atawa dina surfaces baseuh. Ulah ninggalkeun vacuum cleaner tanpa dijaga…

ULINE S-17128 Siphon Drum Pump Pituduh Pamaké

ULINE S-17128 Siphon Drum Pump Pamaké Guide Majelis Parentah # DESKRIPSI QTY. 1 Vent Cap 1 2 cecekelan 1 3 Bellows 1 4 Panyimpenan Klip 1 5 Discharge Tube 1 6 Nyeuseup Tube 1 Umum Kasalametan PERHATOSAN! Tanggung jawab pangguna pikeun ngoperasikeun pompa saluyu sareng aturan OSHA pikeun dispensing…

ULINE H-7883 Pitunjuk Otomatis Kertas Tuas Dispenser

ULINE H-7883 Otomatis Kertas Anduk Dispenser Pitunjuk Pamakéan ALAT DIPERLUKAN Bor Électric 1/4 ″ Bor Bit Phillips obeng Tape Level Ukur PARTS Dispenser x 1 Dispenser Key x 1 Screw x 4 Anchor x 4 D-Cell Battery x 4 MOUNTING CATETAN: Disarankeun dipasang jangkungna nyaeta 48 ″ ti lantai ka handap dispenser. CATETAN: Pastikeun yén…

ULINE H-8093 Pitunjuk Instalasi Printer Skala Ohaus SF40A

H-8093 Ohaus SF40A Skala Printer H-8093 OHAUS SF40A® SCALE PRINTER 1-800-295-5510 uline.com Para Español, vea páginas 12-22. Tuang le français, konsulter les halaman 23-33. LEUWIHVIEW OF CONTROLS CONTROLS CONTROL PANEL 1 2 3 CONNECTIONS 5 4 CONTROLS AND CONNECTIONS # DESCRIPTION 1 On / Off Switch 2 Pilot Lamp Indikator Status 3 Panel Kontrol 4 Kakuatan…

Pitunjuk Instalasi Bangku Konversi ULINE H-5947

ULINE H-5947 Convertible Bangku Guide Instalasi Uline.com BAGIAN Kasalametan Tingkat Ground: Nyusun tabel dina taneuh datar. Rekrut Babaturan sareng Kulawarga: Majelis butuh dua déwasa anu sanggup sakitar sajam kanggo réngsé. PERHATOSAN! Gagalna nuturkeun peringatan ieu tiasa nyababkeun tatu serius atanapi karusakan harta sareng bakal ngabatalkeun jaminan. Pikeun mastikeun kasalametan, ulah nyobian…

ULINE H-6651 Pitunjuk Instalasi Pencuci Tekanan Tugas Listrik

ULINE H-6651 Pitunjuk Instalasi Cuci Éléktrik Tugas Éléktronik uline.com BAGIAN GABUNGAN 1. Geser gun dina gigir. (Tingali Gambar 1) 2. Snap di tempat jeung screw dina baki nozzle. (Tingali Gambar 2) 3. Swivel handap tali hook katuhu atawa kénca pikeun gampang nyabut ari kakuatan. (Tingali Gambar 3) 4. Pasang selang tekanan luhur…

Pitunjuk Pamaké Vacuum Royal Lightweight ULINE H-3956

ULINE H-3956 Royal Lightweight Vacuum Guide Pitunjuk uline.com KASIGERAN PERHATIAN! Produk ieu ngandung bahan kimia anu dipikanyaho nagara California pikeun nyababkeun kanker, cacad kalahiran atanapi cilaka réproduktif. Ngumbah leungeun saatos dianggo. PERHATOSAN! Pikeun ngirangan résiko kahuruan, kejutan listrik, atanapi cilaka: Sapinuhna ngarakit vakum sateuacan operasi Pelayanan kedah dilakukeun ku Uline…

ULINE S-21780 Pitunjuk Panganggoan Scoreboard Éléktronik Digi-Day

S-21780, S-21781 DIGI-DAY® Électronics SCOREBOARD 1-800-295-5510 uline.com LEBIHVIEW KONTROL DIGITAL DISPLAY Power Loss Indicator Power Loss Indicator Upami kakuatan leungitna, tampilan bakal poék, tapi tetep dina mémori jumlah poé jeung waktu. Nalika kakuatan dibalikeun, bakal aya indikator LED sareng tampilan bakal diteruskeun normal…