Udhëzimi i Asamblesë

JU LUTEM LEXONI UDHZIMET ME KUJDES. Hiqni të gjitha pjesët nga kartoni. Jini të sigurt se keni të gjitha pjesët para se të filloni të grumbulloni. VENDOSI T ALL GJITHA PJEST N ON SIPFRFAQEN E PASTANR DHE TAT LATSHTUR T SO SOFT,, SI T C TAPITET DHE QYTETA P TOR T P PARANDALUAR NGA Q BESHUARA. PARALAJMRIM: MOS QENI N KRYE. MOS E P USRDORNI KRYESIN AS SI HAPEP HAP. MOS E P USRDORni KRYESIN PLESRSE GJITH VIDT NUK JAN T SIGURUAR NIR FIRMI. KUVENDI I KUVENDIT TUL RRITUR. Dështimi për të ndjekur këto paralajmërime mund të rezultojnë në një dëmtim të rëndë. P FORR P USRDORIM VET ONM. PESHA MAXIMUME E NGARS S SIGURIS:: 200KG

Udhëzimi i Asamblesë Kmart - fig 1

Dokumentet / Burimet

Udhëzime për Asamblenë e Kmart [pdf] Udhëzues instalimi
Kmart

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *