manuale.plus

manuals.plus është një koleksion manualesh përdoruesi, udhëzues udhëzues, fletë të dhënash dhe specifikimesh për produktet elektronike. Ne po shtojmë manuale të reja në koleksionin tonë çdo ditë, duke krijuar një bazë të dhënash lehtësisht të kërkueshme të burimeve elektronike.

Në mënyrë tipike, fletët e referencës për pajisjet përmbajnë specifikime, udhëzime të rivendosjes dhe ndihmë bazë për përdorimin. Disa udhëzime zgjerohen më tej për të ofruar këshilla për riparimin dhe mirëmbajtjen, të tjerat mund të jenë një grup i reduktuar 'këshillash për fillimin e shpejtë' – gjëra thelbësore që duhet të dini për të vënë në punë një pajisje.

Manualet e përdoruesit ofrohen tradicionalisht në një format PDF, por ky format mund të jetë i vështirë për t'u përdorur në një pajisje celulare ose me një lidhje me gjerësi të ulët brezi. Manuals.plus transkripton në mënyrë të lodhshme shumë prej këtyre dokumenteve PDF në të rregullt web-faqe në mënyrë që përdoruesit t'i lexojnë më mirë ato në pajisjen e tyre të zgjedhur. Kjo i bën shumë dokumente më të aksesueshme dhe të kërkueshme për lexuesin e ekranit krahasuar me formatin tradicional. Përveç postimit të transkriptuar, do të gjeni edhe një lidhje me origjinalin file në fund të çdo postimi nën 'referencat' – këto mund të shkarkohen për më vonë dhe të hapen me të preferuarin tuaj web-shfletuesi ose PDF viewtë tilla si Adobe Acrobat.

Disa nga koleksionet tona më të mëdha të dokumenteve/udhëzimeve përfshijnë:

Nëse keni një manual përdorimi që dëshironi të shtoni në sit, ju lutemi komentoni një lidhje!

Përdorni kërkimin në fund të faqes për të kërkuar pajisjen tuaj. Ju gjithashtu mund të gjeni burime të mëtejshme në Motori i kërkimit UserManual.wiki.