Logoja e markës tregtare PHILIPS

Koninklijke Philips Nv At Philips, qëllimi ynë është të përmirësojmë shëndetin dhe mirëqenien e njerëzve përmes inovacionit kuptimplotë. Zyrtari i tyre websiti eshte Philips.com

Më poshtë mund të gjeni një drejtori të manualeve të përdorimit dhe udhëzimeve për produktet Philips. Produktet Philips janë të patentuara dhe të markuara nën markën. KONINKLIJKE PHILIPS NV

Kontakt Info:

adresa: Philips North America Corporation 222 Jacobs Street
Kembrixh MA, 02141 SHBA

webLidhje:https://www.philips.com.pk/c-w/support

Udhëzues përdorimi i monitorit të lojërave PHILIPS 25M2N3200W Full HD

Mësoni se si të përdorni Monitorin e lojrave Philips 25M2N3200W Full HD me këtë manual përdorimi nga Top Victory Investments Ltd. Gjeni specifikimet, opsionet e ndërfaqes dhe veçoritë inteligjente për të optimizuar përvojën tuaj të lojërave. Regjistroni produktin tuaj në www.philips.com/support për ndihmë shtesë.

Manuali i përdoruesit PHILIPS Dimmer Switch

Ky manual përdorimi ofron udhëzime për përdorimin e ndërprerësit Philips Hue Dimmer, duke përfshirë mënyrën se si ta lidhni atë me produkte të tjera Philips Hue dhe të kaloni nëpër skena të ndryshme. Manuali përfshin tregues LED për të treguar veprimet dhe vjen me materiale montimi. Përfitoni sa më shumë nga ndërprerësi juaj Philips Hue Dimmer me këtë udhëzues gjithëpërfshirës.

Udhëzime për montimin në mur të PHILIPS SQM5226-00 LCD

Montimi për mur SQM5226-00 LCD nga Philips është një montim fiks universal në mur i krijuar për t'iu përshtatur shumicës së markave të televizorëve, me një kapacitet peshe deri në 55 kg. I përshtatshëm si për ekranet e sheshta ashtu edhe për ato të lakuara, ai përmban një komplet të thjeshtë instalimi 1-2-3 dhe një sistem të menaxhimit të kabllove. Karakteristika e tij e korrigjimit të nivelit siguron një ekran televiziv në nivel të përsosur.

Manuali i pronarit të kufjeve me valë PHILIPS TAT2235BK-00 In Ear True

Mësoni se si të përdorni kufjet Philips TAT2235BK-00 In Ear True Wireless me këtë manual përdorimi. Merrni specifikimet, informacionin e produktit dhe udhëzimet e përdorimit. Këto kufje vijnë me një kufje karikimi, janë rezistente ndaj spërkatjes dhe djersës dhe kanë deri në 12 orë lojë. Kontrolloni dëgjimin tuaj me butona në secilën kufje dhe aktivizoni asistentin tuaj zanor. Zbuloni më shumë rreth këtyre kufjeve me valë me cilësi të lartë në këtë manual përdorimi gjithëpërfshirës.

Manuali i përdorimit të Sistemit të hekurosjes me avull PHILIPS STE3180 Violet

Ky manual përdorimi ofron udhëzime për përdorimin e sistemit të hekurosjes me avull Philips STE3180 Violet. Ai përfshin informacione të rëndësishme për përdorimin e ujit dhe paralajmëron kundër përdorimit të substancave të caktuara që mund të dëmtojnë pajisjen. Mbajeni sistemin tuaj të hekurosjes në gjendje të mirë me këto udhëzime.

Manuali i udhëzimeve të shiritit të tingullit të altoparlantëve PHILIPS HTL2163B/12 2.1 Chanel me tela

Zbuloni fuqinë e altoparlantit Philips Soundbar HTL2163B/12 me nënvuferin e tij me tela 2.1 CH, Tingullin Virtual Surround dhe mbështetjen Dolby Digital. Lidhu me televizorin, konsolën e lojërave dhe luajtësin MP3 për një përvojë gjithëpërfshirëse argëtimi në shtëpi. Mësoni më shumë në manualin e përdoruesit.

Udhëzues për instalimin e dritës LED të papërshkueshëm nga uji PHILIPS WT120C G2 Coreline

Mësoni se si të instaloni dhe mirëmbani dritën LED të papërshkueshme nga uji WT120C G2 Coreline me këtë manual përdorimi gjithëpërfshirës. Përfshin udhëzime hap pas hapi, informacione për produktin dhe veçori opsionale të montimit antivandal. Maksimizoni jetëgjatësinë e dritës suaj LED me teknikat e duhura të instalimit.

Manuali PHILIPS DreamStation Heated Humidifier

Mësoni rreth Humidifierit të Ngrohtë DreamStation, një aksesor i krijuar për të siguruar lagështi për pacientët që përdorin pajisjet e terapisë Philips Respironics DreamStation. Ky manual përdorimi mbulon veçoritë, përmbajtjen dhe paralajmërimet e rëndësishme për përdorim të sigurt. Zbuloni nëse ky produkt është i duhuri për ju.

PHILIPS LL500T Gen2 Maxos Fusion Hanging Fixture Light

Mësoni gjithçka rreth pajisjes ndriçuese të varur LL500T Gen2 Maxos Fusion dhe varianteve të saj, duke përfshirë LL512T Gen2, LL523T Gen2 dhe LL546T Gen2, në këtë manual përdorimi gjithëpërfshirës. Zbuloni informacionin e produktit, udhëzimet e përdorimit dhe lidhjet elektrike për këtë pajisje ndriçimi të brendshëm me ndriçues LED dhe një kapacitet ngarkese maksimale prej 30 kg.