Altoparlanti JBL PartyBox On-The-Go Party me udhëzues përdorimi Bluetooth

Altoparlanti JBL PartyBox On-The-Go Party me Bluetooth Përpara se të përdorni këtë produkt, lexoni me kujdes fletën e sigurisë. MBIVIEW INSTALIMI Sasia e kordonit të rrymës, lloji i prizës dhe sasia e mikrofonit ndryshojnë sipas rajonit. Ngarkoni plotësisht altoparlantin përpara përdorimit në natyrë. Rrotulloje për të rregulluar fitimin (vetëm për mikrofonin me tela). Rrotulloni për të rregulluar respektivisht volumin e mikrofonit, jehonën, trefishin dhe basin. …

Udhëzuesi i përdorimit të shiritit të zërit JBL SB190 2.1 Kanal 380 Watt

JBL SB190 Sound Bar 2.1 Kanal 380 Watt Përpara se të përdorni këtë produkt, lexoni me kujdes fletën e sigurisë. BRENDA KUTIVE * Sasia e kordonit të rrymës dhe lloji i prizës ndryshojnë sipas rajonit. DIMENSIONET TV (HDMI ARC) TV (HDMI eARC) AKTIVIZIMI/FIKJA E NDËRTIMIT/FIKJES Nënvuferi dhe shiriti i zërit do të çiftohen automatikisht kur të dy janë të ndezur. DOLBY ATMOS® (VIRTUAL)…

JBL PARTYBOX710 Altoparlant partie me Udhëzues përdoruesi me zë të fuqishëm

Udhëzues përdorimi i altoparlantit JBL PARTYBOX710 me zë të fuqishëm Përpara se të përdorni këtë produkt, lexoni me kujdes fletën e sigurisë. Në Kuti, sasia e kordonit të rrymës dhe lloji i prizës ndryshojnë sipas rajoneve Aplikacioni JBL PARTYBOX Shkarkoni dhe instaloni aplikacionin JBL PARTYBOX për të përfituar më shumë nga produkti Karikimi i Pajisjeve të Lidhës Rrotulloni për të rregulluar fitimin e mikrofonit. …

Udhëzuesi i përdorimit të mikrofonit mini USB JBL CSUM06

JBL CSUM06 Mini USB Microphone BOX PËRFSHIN CSUM06 – Kabllo USB për mikrofonin mini USB KONTROLLET E MIKROFONIT Butoni i heshtjes: Shtypni për të çaktivizuar/çaktivizuar mikrofonin. LED në pjesën e përparme do të tregojë statusin. LED i bardhë: Mikrofoni merr zërin normalisht. LED i kuq: Mikrofoni është në gjendje të heshtur. LIDHJA E MIKROFONIT Lidhni CSUM06 me…

Udhëzues përdorimi i mikrofonit JBL CSLM30 Lavalier me kufje

Mikrofoni JBL CSLM30 Lavalier me kuti kufje PERFSHIH mikrofonin lavalier CSLM30 me kufje qese me kapëse lidhëse Xhami i përparmë LIDH MIKROFONIN ME TELEFONAT/LAPTOPOPET Fusni lidhësin TRRS 3.5 mm në folenë e kufjeve/kapësit të kufjeve. Dalja audio do të luhet nga kufja dhe mikrofoni lavalier do të përdoret si mikrofoni i parazgjedhur për telefonatat. PËRDORIMI…

Udhëzuesi i përdorimit të mikrofonit me armë zjarri JBL CSSG20 ON Camera

JBL CSSG20 ON mikrofonin me armë gjahu me kamerë Faleminderit që zgjodhët mikrofonin JBL Commercial CSSG20 On-Camera Shotgun. Ky udhëzues do t'ju ndihmojë të konfiguroni dhe përdorni mikrofonin tuaj. CSSG20 mund të lidhet si me kamerat ashtu edhe me telefonat inteligjentë (duke përdorur kabllon ndarëse). Është i përsosur gjatë krijimit të videove për mbledhjen e lajmeve, vlogging, video youtube, ndërviews dhe shumë të tjera. …

Udhëzuesi i përdorimit të mikrofonit të kondensatorit të studios JBL CSSM100

Mikrofoni kondensator studio JBL CSSM100 Faleminderit që zgjodhët mikrofonin kondensator Studio JBL Commercial CSSM100. CSSM100 është një mikrofon kondensator për qëllime të përgjithshme për regjistrim dhe ndezjetage qëllime. Mund të përdoret gjithashtu për regjistrimin e instrumenteve. Meqenëse çdo instrument rrezaton zë në një mënyrë specifike, për të marrë tingullin më të mirë është thelbësore të eksperimentoni me mikrofonin…

Udhëzues përdorimi i kufjeve me valë JBLLIVE300TWSBLKAM Live 300 Premium True

JBLLIVE300TWSBLKAM Live 300 Premium True Wireless UDHËZIME Lidhni kufjet tuaja me pajisjen tuaj celulare. Në pajisjen tuaj celulare, hapni ose shkarkoni aplikacionin Amazon Alexa dhe ndiqni udhëzimet e aplikacionit. Në aplikacionin Amazon Alexa, lundroni te faqja e pajisjes. Klikoni butonin Plus (+) në pjesën e sipërme djathtas të ekranit dhe zgjidhni…

Kufjet me valë JBL 300TWS kanë udhëzuesin e përdorimit të të dy Asistentëve të Google

Udhëzues për konfigurimin e Asistentit të Google Asistenti i Google a. Për të konfiguruar "Asistentin e Google" Lidhni kufjet me pajisjen tuaj celulare Konfiguroni "Asistentin e Google" duke përdorur pajisjen tuaj celulare*: Në pajisjen tuaj AndroidTM, shtypni dhe mbani shtypur butonin "Home" për të hapur "Asistentin e Google" dhe ndiqni udhëzimet në ekran. *E disponueshme vetëm në Android. SHËNIM: Google Assistant ofrohet…

Udhëzues përdorimi i sistemit të integruar të muzikës JBL 210475 L75ms

Sistemi muzikor i integruar JBL 210475 L75ms Verifikoni përmbajtjen e kutisë 1x L75ms Sistemi i integruar muzikor 1x Grilë altoparlanti 1x telekomandë RF 1x Kordoni i energjisë specifike për rajonin Përcaktoni vendndodhjen e altoparlantit Vendosni çelësin e konturit të basit bazuar në afërsinë e altoparlantëve me kufijtë anësorë dhe brenda një kafaze si p.sh. . Kur afër një kufiri…