IKEA

IKEA është një grup shumëkombësh kompanish – i themeluar në Suedi – që shet mobilje të gatshme për montim, enë gatimi dhe aksesorë shtëpie. IKEA është kompania më e madhe e mobiljeve në botë, me mbi 400 dyqane në mbarë botën, duke shitur sende shtëpiake të përballueshme për miliona klientë. Zyrtari i tyre websiti eshte ikea.com

Më poshtë mund të gjeni një drejtori të manualeve të përdorimit dhe udhëzimeve për produktet IKEA. Produktet IKEA janë të patentuara dhe të markuara sipas markave Inter IKEA Systems BV

informacioni i kontaktit

Zyra e Korporatës Ikea

Ikea Amerika e Veriut, LLC

420 Alan Wood Road
Conshohocken, Pensilvani 19428
Kontaktoni Ikea

Numri i telefonit: (610) 834-0180
Numri i Faksit: (610) 834-0439
Website: http://www.ikea.com/us/en/
Email: Email Ikea

Fakte Ikea

Themeluesi: Ingvar Kamprad
Data e themelimit: 1943
Vendi i themelimit: Gothenburg, Suedi
Numri i të punësuarve: 220000

Drejtuesit e Ikea-s

CEO: Mike Ward
ZKF: Ingvar Kamprad
COO: Pernille Spiers-Lopez

IKEA SNODJUP Speech Bubble White or Multicolour LED Decoration Lighting Instruction Manual

Learn how to safely use and maintain the SNODJUP Speech Bubble White or Multicolour LED Decoration Lighting with this product manual. Designed for indoor use only, the luminaire contains a light source that should only be replaced by a qualified person or the manufacturer. Keep these important safety instructions for future reference.

IKEA 005.201.28 TVÄRDRAG Cabinet Lighting Instructions

Learn how to properly install and use the 005.201.28 TVÄRDRAG Cabinet Lighting from IKEA. This LED lamp comes with assembly tape and should only be mounted on mechanically sound surfaces. Use only IKEA LED drivers suited for this product and never exceed the maximum wattage of 30W. Keep unused fittings for future use.

IKEA 804.948.56 LAGAN Refrigerator Freezer Instructions

Learn how to safely install and use the LAGAN Refrigerator Freezer (model 804.948.56) with this comprehensive user manual. Follow instructions on securing it to the wall and using it properly to prevent serious or fatal crushing injuries. Keep your food and drinks cool and fresh with this reliable household appliance from Ikea.

IKEA NAEVLINGE LED Clamp Manuali i Udhëzimeve Spotlight

Learn how to safely and effectively use the NAEVLINGE LED Clamp Spotlight with this user manual. Equipped with nonchangeable LED light diodes, this indoor-use only device complies with FCC regulations. Regularly check for damage and avoid disassembly to prevent eye damage. Follow usage instructions to avoid harmful interference.