СПОРТ БЕЗБЕЗБЕДЕН ТРЕН - ПРОЕКТ РОК ИДИЦИЈА НА УШТИ СПОРТСКИ ЛИЦИ
СПОРТСКИ СЛОБОДНИЦИ НА УШИ

Quick Start Водич
1. ШТО Е ВО КУТИЈАТА
Спортски безжичен воз

Спортски безжичен воз

Кабел за полнење

Кабел за полнење

Аудио кабел што се одвојува со далечински управувач

Аудио кабел со далечинско

Водич за брз почеток, Безбеден лист, Гарантна картичка, Предупредувачка картичка и UM MapMyFitness 12-месечна премиум картичка за членство.

Картички

Торба за носење

Торба за носење

2. ЗАВРШИVIEW
Копчиња и LED диоди

Копчиња и LED диоди

Врски

Врски

3. ПОВРЗА БЛУЕТООТ

3.1 Вклучете ги слушалките.

Вклучете ги слушалките

3.2. Ако се поврзете за прв пат, слушалките автоматски ќе влезат во режим на спарување откако ќе се вклучат.
3.3. Поврзете се со уред со Bluetooth
Поврзете се со Bluetooth
3.4 По првото поставување, вашите слушалки автоматски ќе се поврзат повторно ако уредот е во близина со вклучен Bluetooth.

4. МУЗИКА ЗА КОНТРОЛА

МУЗИКА ЗА КОНТРОЛА

5. Управување со телефонски повици

Управување со телефонски повици

6. АСИСТАНТ ЗА ГЛАС

АСИСТЕНТ ЗА ГЛАС

7. ТАЛКТРУ

Кратко притиснете еднаш за да го активирате TalkThru, што ви овозможува јасно да ги слушате другите за брзи разговори, без да ги отстранувате слушалките.
Lowerе го слушнете пониско ниво на јачина на музика кога е вклучена TalkThru Technology. ТАЛКТРУ

8. IRичен режим на слушање

IRичен режим на слушање
Забелешка: TalkThru не функционира кога користите кабелска врска

9. ПЕРИЛКИ ЗА УШИ ЗА ПЕРЕЕ

9.1 ОТСТРАНУВАЈТЕ ПЕРЧИИ ЗА Ушите
Нежно излупете ја перницата од центарот за слушање.
9.2 САМО ПЕРЕЕ НА РАЦЕТА
Потопете се во вода и 2-3 капки течен сапун пет минути. Замавнете во вода со сапуница, а потоа превртувајте низ чиста вода додека нема повеќе кашеста маса од сапуница.
9.3 ПРЕДВОДИ
Нежно истегнете ја перницата, вметнувајќи го прстенот на перничето во отворот за слушање и работете наоколу. Ротирајте додека индикаторот L или R не биде во правилна позиција.

ПРЕДВОДИ

10. ЛЕД ОДНЕСУВАЕ

ЛЕД ОДНЕСУВАЕ

Прирачник за проект за безжичен воз JBL UA Sport (JBL) - Оптимизиран PDF
Прирачник за проект за безжичен воз JBL UA Sport (JBL) - Оригинален PDF

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена