Tietosuojalauseke

Tietosuojalauseke

Voimaantulopäivä: 17. joulukuuta 2019

MY SEO LLC ("me", "me" tai "meidän") ylläpitää https://manuals.plus web(jäljempänä "palvelu").

- websivusto, manuals.plus tarjoaa palveluja viewkäyttöoppaita ja ohjeita näytöllä luettavassa muodossa ja käännettynä useille kielille.

Tällä sivulla kerrotaan henkilötietojesi keräämisestä, käytöstä ja paljastamisesta, kun käytät Palveluamme ja niihin liittyviä valintoja.

Käytämme tietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän käytännön mukaisesti. Ellei tässä tietosuojakäytännössä ole määritelty toisin, tässä tietosuojakäytännössä käytetyillä termeillä on samat merkitykset kuin käyttöehdoissamme, joihin pääsee osoitteesta https://manuals.plus

Määritelmät

  • palvelu

    Palvelu on https://manuals.plus websivusto, jota ylläpitää MY SEO LLC

  • Henkilötiedot

    Henkilötiedoilla tarkoitetaan elävää yksilöä koskevia tietoja, jotka voidaan tunnistaa kyseisistä tiedoista (tai niistä ja muista tiedoista, jotka ovat hallussa tai jotka todennäköisesti tulevat meidän hallussamme).

  • Käyttötiedot

    Käyttötiedot ovat tietoja, jotka kerätään automaattisesti joko Palvelun käytön tai itse Palveluinfrastruktuurin avulla (esimampsivukäynnin kesto).

  • keksit

    Evästeet ovat pieniä files on tallennettu laitteellesi (tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen).

Tietojen kerääminen ja käyttö

Keräämme useita erilaisia ​​tietoja erilaisiin tarkoituksiin tarjotaksemme ja parantaaksemme Palvelua sinulle.

Kerättyjen tietojen tyypit

Henkilötiedot

Käyttäessäsi palvelua voimme pyytää sinua antamaan meille joitain henkilökohtaisia ​​tietoja, joita voit käyttää yhteyden ottamiseen tai tunnistamiseen ("Henkilökohtaiset tiedot"). Henkilökohtaisesti tunnistettavissa oleva tieto voi sisältää, mutta ei rajoitu:

  • Sähköpostiosoite
  • Etunimi ja sukunimi
  • Evästeet ja käyttötiedot

Voimme käyttää henkilötietojasi ottaaksesi sinuun yhteyttä uutiskirjeiden, markkinointi- tai myynninedistämismateriaalien ja muiden tietojen kanssa, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Voit hylätä minkä tahansa tai kaikkien näiden viestien vastaanottamisen meiltä seuraamalla tilauksen peruutuslinkkiä tai kaikissa lähettämissämme sähköpostiviestissä annettuja ohjeita.

Käyttötiedot

Voimme myös kerätä tietoa siitä, miten palvelua käytetään ja käytetään (”Käyttötiedot”). Tämä käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten tietokoneen Internet-protokollan osoitteen (esim. IP-osoite), selaimen tyypin, selaimen version, käyttämämme Palvelun sivut, vierailun ajan ja päivämäärän, näillä sivuilla vietetyn ajan, ainutlaatuisen laitteiden tunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.

Seuranta- ja evästetiedot

Käytämme evästeitä ja vastaavia seuranta-tekniikoita, jotta voimme seurata palveluumme toimintaa ja meillä on tiettyjä tietoja.

Evästeet ovat files, jossa on pieni määrä dataa, joka voi sisältää nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Evästeet lähetetään selaimeesi osoitteesta websivustolle ja tallennettu laitteellesi. Myös muita seurantatekniikoita käytetään, kuten majakat, tags ja skriptit tietojen keräämiseksi ja seuraamiseksi sekä palvelumme parantamiseksi ja analysoimiseksi.

Voit ohjata selaimesi kieltämään kaikki evästeet tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et hyväksy evästeitä, et välttämättä pysty käyttämään joitain osia Palveluistamme.

Exampkäyttämämme evästeet:

  • Session evästeet. Käytämme istuntojen evästeitä Palvelun käyttämiseen.
  • Etusijaiset evästeet. Käytämme Preference Cookies -ohjelmaa muistiin mieltymyksesi ja erilaiset asetukset.
  • Turva-evästeet. Käytämme suojauskoodeja turvallisuussyistä.
  • Mainosten evästeet. Mainostaminen Evästeitä käytetään palvelemaan sinua mainoksilla, jotka saattavat olla sinulle ja etujasi kannalta tärkeitä.

Tietojen käyttö

manuals.plus käyttää kerättyjä tietoja eri tarkoituksiin:

  • Palvelun tarjoaminen ja ylläpito
  • Ilmoittaa sinulle palvelusi muutoksista
  • Jotta voit osallistua Palvelun vuorovaikutteisiin ominaisuuksiin, kun päätät tehdä sen
  • Tarjoa asiakastukea
  • Kerätä analyyseja tai arvokkaita tietoja, jotta voimme parantaa Palvelua
  • Seuraa Palvelun käyttöä
  • Tunnistaa, estää ja käsitellä teknisiä ongelmia
  • Tarjoamme sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleistietoja muista tavaroista, palveluista ja tapahtumista, jotka tarjoamme samanlaisia ​​kuin olet jo ostanut tai tiedustellut, ellet ole päättänyt vastaanottaa tällaisia ​​tietoja

Tietojen siirto

Tietosi, mukaan lukien henkilötiedot, voidaan siirtää tietokoneisiin, jotka sijaitsevat oman osavaltion, provinssin, maan tai muun valtion lainkäyttövallan ulkopuolella, ja niitä voidaan ylläpitää tietokoneissa, joissa tietosuojalait voivat poiketa lainkäyttövaltasi laista.

Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella ja haluat antaa meille tietoja, ota huomioon, että siirrämme tiedot, mukaan lukien henkilötiedot, Yhdysvaltoihin ja käsitellään siellä.

Sinun suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sen jälkeen, kun olet lähettänyt tällaiset tiedot, edustaa hyväksymistäsi kyseisen siirron osalta.

manuals.plus ryhtyy kaikkiin kohtuullisesti tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilötietojasi siirretä organisaatiolle tai maalle, ellei käytössä ole riittäviä valvontatoimia, mukaan lukien tietojesi ja muiden henkilötietojesi turvallisuus.

Tietojen luovuttaminen

Tieto lainvalvonnasta

Tietyissä olosuhteissa, manuals.plus voidaan joutua luovuttamaan henkilötietosi, jos niin vaaditaan laissa tai vastauksena viranomaisten (esim. Tuomioistuimen tai valtion viraston) päteviin pyyntöihin.

Lakisääteiset vaatimukset

manuals.plus voi paljastaa henkilötietosi vilpittömässä mielessä, että tällainen toiminta on tarpeen:

  • Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen
  • Suojaa ja puolustaa käyttöoppaiden oikeuksia tai omaisuutta
  • Estää tai tutkia mahdollisia väärinkäytöksiä Palvelun yhteydessä
  • Suojaa palvelun käyttäjien tai kansalaisten henkilökohtaista turvallisuutta
  • Lakisääteisen vastuun suojaaminen

Tietojen turvallisuus

Tietojesi tietoturva on meille tärkeä, mutta muistat, että mikään tiedonsiirtonopeus Internetissä tai sähköisen tallennustilan tapa on 100% turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojelemiseksi, emme voi taata sen absoluuttista turvallisuutta.

Palveluntarjoajat

Voimme palkata kolmannen osapuolen yrityksiä ja yksityishenkilöitä palvelumme helpottamiseksi (”Palveluntarjoajat”), tarjoamaan Palvelua puolestamme, suorittamaan Palveluun liittyviä palveluita tai auttamaan meitä palvelun käytön analysoinnissa.

Nämä kolmannet osapuolet voivat käyttää henkilötietojasi vain näiden tehtävien suorittamiseen meidän puolestamme ja ovat velvollisia luovuttamaan tai käyttämään sitä muuhun tarkoitukseen.

Analytics

Voimme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia seurata ja analysoida Palvelun käyttöä.

  • Google Analytics

    Google Analytics on web Googlen tarjoama analytiikkapalvelu, joka seuraa ja raportoi websivuston liikennettä. Google käyttää kerättyjä tietoja Palvelun käytön seurantaan ja seurantaan. Nämä tiedot jaetaan muiden Googlen palveluiden kanssa. Google voi käyttää kerättyjä tietoja oman mainosverkostonsa mainosten kontekstoimiseen ja personointiin.

    Voit jättää käyttämäsi toiminnon käyttöön Google Analyticsin käyttöön asettamalla Google Analyticsin opt-out-selaimen lisäosan. Lisäosalla estetään Google Analyticsin JavaScript (ga.js, analytics.js ja dc.js) tietojen jakaminen Google Analyticsin kanssa vierailujen toiminnasta.

    Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuoja- ja käyttöehdoissa web sivu: https://policies.google.com/privacy?hl=en

mainonta

Saatamme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia mainosten näyttämiseen, jotta voimme tukea ja ylläpitää palvelua.

  • Google AdSense ja DoubleClick -eväste

    Google kolmannen osapuolen toimittajana käyttää evästeitä mainosten näyttämiseen Palvelussamme. Googlen käyttämä DoubleClick -eväste mahdollistaa sen ja sen kumppaneiden näyttää mainoksia käyttäjillemme heidän vierailunsa perusteella Palvelussa tai muussa webInternet -sivustoja.

    • Kolmannen osapuolen toimittajat, mukaan lukien Google, käyttävät evästeitä mainosten näyttämiseen käyttäjän aikaisempien vierailujen perusteella websivusto tai muu websivustoja.
    • Googlen mainosevästeiden käyttö antaa sen ja kumppaneidensa mahdollisuuden näyttää mainoksia käyttäjillesi heidän vierailunsa perusteella sivustoillesi ja / tai muille Internet-sivustoille.
    • Käyttäjät voivat kieltäytyä henkilökohtaisesta kiinnostuksen kohteisiin perustuvasta mainonnasta DoubleClickissä käymällä Google Ads-asetuksissa web sivu: Mainosasetukset. Vaihtoehtoisesti voit kieltäytyä kolmannen osapuolen toimittajan evästeiden käytöstä henkilökohtaisesta mainonnasta käymällä www.aboutads.info.

Linkkejä muille sivuille

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille sivustoille, joita emme käytä. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme voimakkaasti uudelleenview jokaisen käymäsi sivuston tietosuojakäytäntö.

Emme ole valvoa eikä ole vastuussa kolmannen osapuolen sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

Lasten tietosuoja

Palvelumme ei koske ketään alle 18: n ("Lapset") ikä.

Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tietoja keneltä tahansa alle 18: n. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja olet tietoinen siitä, että lapsesi on toimittanut meille henkilökohtaisia ​​tietoja, ota yhteyttä. Jos saamme tietoon, että olemme keränneet henkilötietoja lapsilta ilman vanhempien suostumusta, pyrimme poistamaan tiedot palvelimistamme.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme päivittää tietosuojakäytäntömme ajoittain. Ilmoitamme sinulle mahdollisista muutoksista lähettämällä uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja / tai näkyvällä ilmoituksella Palveluksestamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläreunassa olevan "voimassaolopäivä".

Sinua kehotetaan uudelleenview tätä tietosuojakäytäntöä säännöllisesti mahdollisista muutoksista. Tämän tietosuojakäytännön muutokset tulevat voimaan, kun ne julkaistaan ​​tällä sivulla.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ole hyvä yhteyttä täällä.