Logoja e markës tregtare LGLG Elektronika u fokusua në zhvillimin e risive të reja në të gjithë globin. Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë produkte elektronike që ndihmojnë klientët të jetojnë më mirë.

LG Electronics, Inc. (KSE: 06657.KS) është një lider global dhe novator i teknologjisë në elektronikën e konsumit, pajisjet shtëpiake dhe komunikimet celulare,
pajisje shtëpiake dhe komunikime celulare, duke punësuar më shumë se 72,000 njerëz që punojnë në mbi 120 operacione, duke përfshirë 80 filiale në mbarë botën.

Zyrtari i tyre websiti eshte https://www.lg.com/ae

Më poshtë mund të gjeni një drejtori të manualeve të përdorimit dhe udhëzimeve për produktet LG. Produktet LG janë të patentuara dhe të markuara sipas markave LG Corp.

Ekzekutiv

  • krijuar: 1958
  • themelues: Koo In-hwoi
  • Njerëzit kryesorë: Cho Seong-jin (Zëvendëskryetar dhe CEO)

Contact Info

https://www.lg.com/ae

LG MIB3GP VWAG Head Unit User Manual

Discover all the features and specifications of the MIB3GP VWAG Head Unit in the user manual. Learn how to register radio channels, connect USB devices and iPhones, make hands-free phone calls, and use the WiFi function. Keep your infotainment system up to date with software updates from your dealer.
Postuar neLG

Manuali i udhëzimeve për TV LG 70UP8070PUA Smart UHD

Zbuloni se si të përdorni televizorët inteligjentë UHD 70UP8070PUA, 70UP8070PUR, 75UP8070PUA, 75UP8070PUR, 82UP8770PUA dhe 86UP8770PUA me këtë manual përdorimi. Gjeni udhëzime për montimin, lidhjen dhe fuqizimin e televizorit tuaj LG. Mësoni rreth konsumit të energjisë dhe aksesoni këshillat për zgjidhjen e problemeve.
Postuar neLG

LG 65TR3DJ-E CreateBoard TR3DJ-B Seria IPS UHD IR Interaktive e bardhë me shumë prekje me softuer të integruar shkrimi dhe udhëzues instalimi të altoparlantëve të përparmë të integruar

Zbuloni se si të konfiguroni dhe përdorni me lehtësi "LG Digital Signage". Ky manual përdorimi mbulon modelet 65TR3DJ-E, 75TR3DJ-E, 86TR3DJ-E, 65TR3DJ-B, 75TR3DJ-B, 86TR3DJ-B, 65TR3DJ-I, 75TR3DJ-I dhe 86TR3DJ-I. Lidheni monitorin me një burim energjie dhe ndiqni udhëzimet hap pas hapi për lidhjet VGA dhe audio. Referojuni manualit për udhëzime specifike bazuar në modelin tuaj.
Postuar neLG

Manuali i zotërimit të televizorit LG 50UQ7590PUB 4K LED

Mësoni se si të montoni dhe montoni televizorin tuaj inteligjent LG me manualin e përdorimit për 50UQ7590PUB, 50UQ7590PUB, 50UQ8000AUB, 55UQ7590PUB, 55UQ7590PUB dhe më shumë. Merrni udhëzime të hollësishme dhe specifika për secilin model.
Postuar neLG

Manuali i pronarit të frigoriferit LG GTF916PZPYD me ngrirës

Mësoni se si të instaloni, përdorni dhe mirëmbani në mënyrë të sigurt frigoriferin me ngrirës GTF916PZPYD nga LG. Me cilësimet e rregullueshme të temperaturës, funksionet inteligjente dhe aftësitë e monitorimit në distancë, ky produkt është i përsosur për të mbajtur ushqimin tuaj të freskët. Ndiqni udhëzimet e sigurisë dhe udhëzimet e përdorimit të manualit të përdorimit për përdorim efikas dhe të sigurt.

Manuali i pronarit të frigoriferit dhe ngrirësit LG GBP31DSLZN

Ky manual përdorimi për frigoriferin dhe ngrirësin LG GBP31DSLZN përmban informacione të rëndësishme rreth instalimit, funksionimit, funksioneve inteligjente dhe mirëmbajtjes. Ai përfshin udhëzime sigurie, shënime për funksionimin dhe mirëmbajtjen, si dhe udhëzime për aksesin në funksionet inteligjente duke përdorur aplikacionin LG SmartThinQ. Mbajeni këtë udhëzues thelbësor për referencë në çdo kohë.