Упатство за корисникот на Logitech G933 Wireless 7.1 Surround Gaming Headset

Научете како да ги користите Logitech G933 Artemis Spectrum Snow Wireless 7.1 Surround слушалки за игри со вклученото упатство за употреба. Следете едноставни чекори за поврзување со повеќе уреди и приспособување на осветлувањето и програмабилните копчиња. Совршен за компјутер, мобилни уреди и конзоли за игри.

Инструкции за системот за видео конференции на logitech Rally Bar Huddle and Tap IP

Научете како да го поставите и користите системот за видео конференции Logitech Rally Bar Huddle & Tap IP со ова упатство за употреба. Со 4K камера и јасен звук, овој систем е совршен за мали сали за состаноци. Компатибилен со популарните платформи за видео конференции како Zoom и Microsoft Teams.

Прирачник за употреба Logitech Z-LTE-WW 4G LTE WW Datalogger

Научете како да ги користите модулите Z-LTE-WW 4G LTE WW Datalogger и Z-LTE-EU за дигитален влез и излез, тотализатори, бројачи и аналогни влезови. Овие модули се опремени со 4G/LTE модем и различни комуникациски порти. Внимателно прочитајте го упатството пред употреба.

Прирачник за употреба безжични слушалки Logitech H800

Извлечете максимум од вашите безжични слушалки Logitech H800 со овој детален прирачник со упатства. Научете како да се поврзете преку Bluetooth, да ги приспособите поставките и да решавате вообичаени проблеми. Совршен за сопствениците на овој популарен модел на слушалки.

Logitech C920 PRO HD WEBУпатство за корисникот CAM

Научете како да го поставите и користите вашиот Logitech C920 PRO HD Webкамера со ова упатство за употреба. Добијте ги сите информации што ви се потребни, вклучувајќи димензии и совети за видео повици и пренос во живо. Совршен за корисници на броеви на модели 960-001335 и B085TFF7M1.

Logitech 960-001281 StreamСam Webcam Спецификации и лист со податоци

Дознајте сè за Logitech 960-001281 StreamСam Webкамера со ова сеопфатно упатство за употреба. Откријте ги карактеристиките, техничките спецификации и системските барања за оваа премиум камера, наменета за создавачи на содржини и преносители. Извлечете го максимумот од вашата Logitech StreamCam со напредниот софтвер Logitech Capture и разновидните опции за монтирање. Нарачајте сега и споделете ја вашата страст со светот.

logitech 920-009952 Корисничко упатство за футрола за тастатура со допир Folio

Откријте го упатството за корисникот 920-009952 Folio Touch Keyboard Case со инструкции како да ја користите оваа футрола за тастатура на допир на Logitech. Совршена за пишување и заштита на вашиот уред, оваа футрола за тастатура е задолжителен додаток. Добијте го прирачникот денес.

Спецификации и податоци за стерео жичени слушалки Logitech H150

Добијте јасни и јасни повици со стерео жичените слушалки Logitech H150. Микрофонот за поништување шум го намалува шумот во заднина, додека прилагодливиот ленти за глава и чашките за уши од пена обезбедуваат персонализирано вклопување. Со вградените контроли, можете лесно да ја прилагодите јачината на звукот и да го исклучите звукот на микрофонот. Проверете ги спецификациите и листот со податоци за повеќе информации.

Корисничко упатство за безжична тастатура и глушец Logitech MK520

Научете како да ја користите безжичната тастатура и глушец Logitech MK520 со ова детално упатство за употреба. Откријте функции како мултимедијална навигација, управување со батеријата и користење на копчињата F. Преземете го софтверот Logitech SetPoint за понатамошно прилагодување. Чувајте ги вашите тастатура и глушец во функција со годините што доаѓаат со режимот на мирување на батеријата. Проверете го нивото на батеријата лесно со помош на LED индикаторот на тастатурата.

Корисничко упатство за безжична тастатура и глушец Logitech MK710

Научете како да ја користите безжичната тастатура и глушец Logitech MK710 со ова упатство за употреба. Приспособете до 14 копчиња на тастатурата и 6 копчиња на глувчето со софтверот Logitech SetPoint. Уживајте во траење до три години на батеријата и удобен режим на мирување за двата уреди.