Лого на трговска марка PHILIPS

Конинклијке Philips Nv At Филипс, нашата цел е да го подобриме здравјето и благосостојбата на луѓето преку значајни иновации. Нивниот службеник webстраницата е Philips.com

Подолу можете да најдете директориум со кориснички прирачници и упатства за производите на Philips. Производите на Philips се патентирани и заштитени под брендот. KONINKLIJKE PHILIPS NV

Контакт Инфо:

адреса: Philips North America Corporation 222 Jacobs Street
Кембриџ MA, 02141 САД

webлинк:https://www.philips.com.pk/c-w/support

PHILIPS TAB7568-93 5.1 Home Theater with Wireless Subwoofer User Manual

Discover the immersive audio experience of the Philips TAB7568-93 5.1 Home Theater with Wireless Subwoofer. Unbox, set up, and enhance your sound with DTS Virtual:X technology and Dolby Digital Plus support. Explore additional features like Bluetooth connectivity for personalized audio. Get detailed instructions in the user manual.

Упатство за употреба на електрична четка за заби PHILIPS Sonicare 4100 Sonic

Откријте го упатството за употреба на електрична четка за заби Philips Sonicare 4100 Sonic. Добијте супериорно отстранување на наслаги и поздрави непца со нежна звучна технологија. Научете важни безбедносни информации и упатства за безбедност на батеријата. Подобрете ја вашата рутина за орална нега со клинички докажаните карактеристики на Sonicare.

Упатство за употреба на услуги за капитално финансирање на PHILIPS

Дознајте за услугите за капитално финансирање што ги нуди Philips Capital, вклучувајќи анализа, планирање и опции за финансирање. Оптимизирајте ги вашите инвестиции во здравството и подобрете ја грижата за пациентите со намалени капитални трошоци и подобрено планирање на готовинскиот тек. Дознајте како да пристапите до оваа финансиска услуга и да го спроведете договорениот план.

Упатство за употреба на PHILIPS Zenition 30 Mobile C Arms

Откријте го Philips Zenition 30 Mobile C-Arms системот, дизајниран за сестрано медицинско снимање во дијагностички и интервентни процедури. Обезбедете безбедност на пациентот и операторот со приспособливи опции и различни безбедносни карактеристики. Дознајте за инсталацијата, системот завршиview, и упатства за работа во упатството за употреба.

PHILIPS 046677582227 Упатство за употреба на држач за дополнителна опрема за безбедносна камера

Откријте го упатството за корисникот 046677582227 за држач за дополнителна опрема за безбедносна камера. Научете како да го поставите и оптимизирате вашиот фотоапарат со овој разновиден држач за додатоци на Philips. Зголемете го вашиот безбедносен систем со леснотија.

PHILIPS 046677584405 Hue White and Color Ambience Паметно осветлување Паметно светло за таванско упатство за употреба

Откријте го 046677584405 Hue White и Color Ambience Smart таванско светло. Лесно контролирајте ја бојата и амбиентот на вашето осветлување со ова паметно решение за осветлување на Philips. Најдете детални упатства и информации во упатството за употреба.

Упатство за употреба на PHILIPS 046677584498 Hue White and Color Ambience Smart Lighting

Откријте ја разновидноста на 046677584498 Hue White and Color Ambience Smart Lighting. Подобрете го секој простор со овој паметен систем за осветлување на Philips, кој нуди спектар на бои и опции за амбиент. Истражете го упатството за употреба за детални упатства за оптимизирање на вашето искуство со осветлување.

Упатство за употреба на PHILIPS Hue Perifo Ceiling Plafond Light Set

Откријте го упатството за корисникот Hue Perifo Ceiling Plafond Light Set. Научете како да ги поставувате и ракувате сетовите светла 046677583217 и 046677584108 од Philips. Оптимизирајте го вашето искуство во осветлувањето со овој сеопфатен водич.

Упатство за употреба на PHILIPS Hue Perifo Wall Smart Light

Откријте го упатството за корисникот Hue Perifo Wall Smart Light, со детални упатства за моделот Philips Hue Perifo. Научете како да го инсталирате и ракувате со ова иновативно светло за беспрекорно осветлување.