SMARTWITNESS SVC-R-1080P AHD 1080P Mobile Mburi View Pandhuan Pangguna Kamera

SVC-R-1080P AHD 1080P Mobile Mburi View Kamera AHD 1080P Mobile Mburi View Model kamera: SVC-R-1080P Analog AHD, 2.0Mega Pixel, 12V DC Prosedur operasi: 1. Loosen ngawut-awut kunci ing tameng srengenge, copot krenjang soyo tambah kanggo posisi cocok. 2. Pasang braket dipasang ing tembok utawa langit-langit, ing ngendi wae sampeyan pengin nginstal ...

EZVIZ LC3 2K Floodlight Weatherproof Pandhuan Pangguna Kamera Keamanan

EZVIZ LC3 2K Floodlight Weatherproof Security Camera User Guide Package Contents Camera (x1) Drill Template (x1) Screw Kit (x1) Quick Start Guide (x1) Basics Name Description LED Indicator Solid Red: Camera starting up. Slow-flashing Red: Wi-Fi connection failed. Fast-flashing Red: Camera exception (e.g. memory card error). Solid Blue: Video being live viewed in the EZVIZ …

Keepway Industrial WC30-A Covert Scouting Camera Instruction Manual

WC30-A Covert Scouting Camera WC30-A Covert Scouting Camera Instruction Manual Daftar Isi Pedoman Miwiti Cepet …………………………………………………………………………… ………………………………………………………. 3 Apa sing Sampeyan Perlu Nyiyapake Kamera …………………………………………………………………………………………… 4 Instalasi Baterei …………………………………………………………………………………………………………………… ……………. 4 Nginstal kertu SD ………………………………………………………………………………………………… ………………… 4 Diagram Kontrol Tombol Kamera ………………………………………………………………………………………………… …………………. 4 Fungsi Tombol lan Saklar ................................................................................................................................ ………. 5 Ngerteni Layar Utama…

LOREX W881AA Series 4K Wi-Fi Smart Deterrence Camera Guide

W881AA Series 4K Wi-Fi Smart Deterrence Camera En W881AA Series Quick Start Guide W482CAD_QSG_TRILINGUAL_R1.indd 1 lorex.com 2021-05-27 2:50:35 PM Matur nuwun kanggo tuku! Cara miwiti nganggo Kamera Wi-Fi W482CAD_QSG_TRILINGUAL_R1.indd 2 2021-05-27 2:50:35 PM Pancegahan safety · Waca pandhuan iki kanthi ati-ati lan simpen kanggo referensi sabanjure. · Tindakake kabeh instruksi kanggo…

Hangzhou Meari Technology Snap 20S Pandhuan Pangguna Kamera Baterei

Snap 20S ORIGINALITY DESIGN SMART AND BEAUTIFUL BATERE OW CEPAT PANDUAN Apa ing kothak Mangga takon dhaptar mriksa iki kanggo kabeh bagean. Katrangan Port Daya DC 5V±10% Tombol ON/OFF Pencet tombol nganti 3 detik kanggo nguripake/mati kamera Lampu status Lampu abang padhet (3-5 detik): jaringan ora berfungsi Lampu abang kedhip: …

Shenzhen Jingyi Smart Technology T0 Badge Camera User Manual

T0 Badge Camera User Manual Badge Camera T0 Shenzhen Jingyi Smart Technology Co., Ltd https://en.pwithe.com Safety Instruction Pandhuan iki dimaksudake kanggo mesthekake yen pangguna bisa nggunakake produk kita kanthi bener supaya ora ana bebaya utawa mundhut properti. Ati-ati: Ciloko utawa karusakan peralatan bisa kedadeyan yen ana ati-ati sing diabaikan. Ing panggunaan produk,…

FERRET CFWF50S Wireless Inspection Camera Guide User

Pandhuan Panganggo Kamera Inspeksi Nirkabel FERRET CFWF50S Sugeng rawuh ing Komunitas Ferret! Matur nuwun kanggo milih kamera Ferret Sweeps FITUR FERRET Sweeps Ferret Sweeps minangka alat efektif biaya sing cocog kanggo nyediakake inspeksi visual sing luwih cepet, luwih gampang lan luwih aman. Alat Ferret: Nggawe masa depan kanthi pamikiran lan inovasi anyar ing kamera inspeksi cerdas ...

Google Nest GA01318-US Smart Wi-Fi Video Doorbell Pandhuan kamera

Pandhuan Keamanan, Garansi, & Regulasi kanggo Google Nest Doorbell Buklet iki nyedhiyakake informasi safety, peraturan, lan babar pisan sing kudu diwaca sadurunge nggunakake Nest Doorbell. Sampeyan bisa nemokake versi online saka dokumen iki ing g.co/nest/help KESELAMATAN dhasar PÈNGET: INFORMASI KESEHATAN LAN KESELAMATAN Supaya ora ngrusak piranti, aksesoris, utawa…

GARMIN GC100 Marine Wireless Camera Instructions

GC100 Marine Wireless Camera Instructions PENTING KESELAMATAN LAN INFORMASI PRODUK PÈNGET Gagal nggatekake bebaya ing ngisor iki bisa nyebabake kacilakan sing nyebabake pati utawa ciloko serius. Warning Gangguan Piranti iki ditujokake kanggo nambah kesadaran situasional yen digunakake kanthi bener. Yen digunakake kanthi ora bener, sampeyan bisa keganggu karo tampilan, sing bisa nyebabake…

EZVIZ C6W Smart WiFi Pan lan Pandhuan Pangguna Kamera Miring

HAK CIPTA© Hangzhou EZVIZ Software Co., Ltd. ALL HAK dilindhungi. Sembarang lan kabeh informasi, kalebu, antara liya, tembung, gambar, grafik minangka properti saka Hangzhou EZVIZ Software Co., Ltd. (sabanjuré diarani "EZVIZ"). Manual pangguna iki (sabanjuré diarani minangka "Manual") ora bisa diprodhuksi, diganti, diterjemahake, utawa disebarake, sebagian utawa sakabehe, kanthi cara apa wae, ...