Zykronix Symphony XL 11.6 Inci Toel Panel instalasi Guide

Zykronix Logo

Symphony XL

Kalebet kana kotak

  • 1ea Alat
  • 1ea Pamasangan bracket
  • 4ea Pamasangan screws

perkenalan

Pikeun masang alat anjeun ogé peryogi salah sahiji kotak simpang listrik atanapi low-voltage kurung.

Electrical Junction Boxes

Parentah kaamanan penting

Baca, ngartos tur turutan ALL kaamanan sarta parentah instalasi kaasup dina manual ieu. Gagalna nuturkeun dokuméntasi anu kalebet tiasa ngarusak produk sareng bakal ngabatalkeun garansi produsén. Turutan ALL tungtunan instalasi kaasup jeung produk. Pamasangan produk dina lingkungan kalembaban anu luhur, caket sareng sumber panas sareng/atanapi lokasi anu henteu disarankeun BAKAL ngahalangan, ngaganggu sareng/atanapi ngarusak operasi anu dimaksud produk. Ngan anggo kantétan sareng asesoris anu parantos ditangtukeun pikeun dianggo ku produsén. Pamakéan cairan beberesih abrasive, cair atawa pangleyur basis bakal ngaruksak produk. Palayanan Produk ngan ukur tiasa réngsé ku pusat jasa sareng tanaga anu otorisasi atanapi disertipikasi. Pikeun daptar lengkep ngeunaan pilihan ngalayanan produk, mangga turutan parentah nu kaasup dina dokuméntasi produk jeung / atawa ngahubungan produsén aslina pikeun detil.

Alat-alat ieu parantos diuji sareng kapendak pikeun cocog sareng alat digital Kelas B, numutkeun bagian 15 tina Aturan FCC.

Watesan ieu didesain kanggo nyayogikeun panyalindungan anu lumayan ngalawan gangguan anu ngabahayakeun dina pamasangan padumukan. Alat-alat ieu ngahasilkeun, ngagunakeun sareng tiasa memancar énergi frékuénsi radio sareng, upami henteu dipasang sareng dianggo saluyu sareng pitunjukna, tiasa nyababkeun gangguan komunikasi komunikasi radio. Nanging, teu aya jaminan yén gangguan moal kajantenan dina pamasangan tinangtu. Upami alat ieu nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun kana panarimaan radio atanapi televisi, anu tiasa ditangtoskeun ku mareuman alat-alat na, pangguna didorong pikeun nyobaan ngalereskeun gangguan ku salah sahiji atanapi langkung tina langkah-langkah ieu:

  • Nganyahokeun atanapi mindahkeun anteneu anu nampi.
  • Ningkatkeun pamisahan antara alat sareng panarima.
  • Sambungkeun alatna kana outlet dina sirkuit anu bénten-bénten ti anu mana panarima nyambung.
  • Taroskeun ka dealer atanapi téknisi radio / TV anu ngalaman pikeun pitulung.

Alat - Leuwihview

di luhurview

Note: Only Symphony XL equipped with hue lights.

Perencanaan pamasangan

Alatna dirancang pikeun dipasang dina témbok boh dina orientasi Potrét atanapi Lansekap, atanapi dina méja kalayan nangtung.

Perencanaan pamasangan

Masang alat

Masang alat

A. jangkungna ningkatna

Jangkungna ningkatna anu disarankeun pikeun alat nyaéta 57"- 65" (145 cm -165 cm) ti lantai réngsé ka tengah unit.

B. bentang / Potrét ningkatna

Alat tiasa dipasang sareng diorientasi dina Potret atanapi Lansekap.

C. Masang alat ningkatna bracket

The device package includes a stainless steel mounting bracket that MUST be used for installation. Please note the mounting bracket in the box is designed for the US standard 2-gang and supplied Arlington mounting ring supplied in the box. You can order additional stainless steel mounting brackets for UK or European electrical boxes. Verify that the bracket is level before tightening the captive screws on the device. (US mounting bracket included in the box)

Masang bracket pamasangan alat

D. Nyambungkeun alat ka kakuatan

alat nu dirancang pikeun jadi Powered ngaliwatan sambungan Ethernet (PoE) atawa ku cara ngahubungkeun catu daya 24Vdc (teu kaasup), tapi teu duanana. Upami PoE sareng catu daya 24Vdc disambungkeun, alat bakal narik kakuatan tina sumber DC 24V.

Sambungan Poe

sambungan PoE merlukeun standar IEEE 802.3af. Anggo saklar jaringan atanapi injektor PoE anu nyumponan standar ieu. Sambungkeun alat ngagunakeun standar T568A atanapi T568B kabel Ethernet ti switch jaringan ka LAN / Jack Poe dina tonggong alat.

Sambungan Poe

24V DC Power Supply

Anjeun tiasa nyayogikeun kakuatan sacara lokal atanapi jarak jauh ka alat ku ngagunakeun catu daya 24V DC (teu kalebet). Perhatikeun yén ngajalankeun kawat ngaliwatan témbok luyu jeung kode lokal nalika powering lokal. Lamun powering jarak jauh, mangga pastikeun ngagunakeun kawat tina gauge nyukupan pikeun panjang ngajalankeun. Mangga nganggo disatujuan 24V DC catu daya.

Pariksa polaritasna konektor tong dina catu daya anjeun sateuacan nyambungkeun kana alat. Pin puseur konektor kakuatan alat positif jeung cingcin luar négatip. Upami kawat diperpanjang, mangga pastikeun yén rutena saluyu sareng kode lokal.

Colokkeun konektor kana jack DC alat dina tonggong alat.

Plug the connector into the device

Powering up alat

Powering up alat

Alat bakal otomatis hurung nalika kakuatan diterapkeun. Ngadagoan unit pikeun boot up. Lamun disambungkeun ka switch jaringan ku kabel Ethernet, alat bakal acquire alamat jaringan via DHCP tur otomatis nyambung ka sistem.

Kisaran suhu / kalembaban

suhu

E. Pamasangan alat

  1. Loosen screws captive sahiji unit munggaran. Screws teu kudu dipindahkeun sajaba ti unit. Mangga minuhan garis dituduhkeun.
  2. Sejajarkeun kait pigura dipasang sareng slot pamasangan sareng tarik unit ka handap kana bracket pemasangan. Pastikeun hook pamasangan dipasang leres.
  3. Pikeun ngalengkepan pamasangan, tighten 2-captive screws dina bagian handap unit, pikeun ngamankeun alat dina bracket ningkatna.
  4. Pikeun orientasi Potrét, puterkeun bracket pamasangan sareng 90 derajat dina arah lawan jarum jam sateuacan dipasang.

Masang alat

Nyoplokkeun alat

Ngagunakeun supir screw sirah Philips precision mun loosen screws 2-captive dina alat, teras rada tarik lempeng ka luhur tina pigura ningkatna mun ngaleupaskeun unit.

Nyoplokkeun alat

Nyetél orientasi layar

Dina layar setelan panel rampa, pilih modeu Lansekap atawa Potrét. Pencét Mimitian alat pikeun ngajalankeun antarbeungeut pamaké.

Pikeun ngarobah orientasi:

Nyetél orientasi layar

  • Cabut kakuatan tina alat.
  • Larapkeun deui kakuatan ka alat.
  • Pilih orientasi lanskap atanapi potret.

Hatur nuhun pikeun kaasup alat salaku bagian tina strategi panganteur pamaké pikeun konsumén Anjeun. Alatna dirarancang pikeun nyayogikeun operasi gratis salami mangtaun-taun nalika kabel sareng dipasang leres. Alat ieu dirancang pikeun pamasangan di lingkungan jero ruangan anu kalembaban rendah sareng henteu kedah dipasang di luar atanapi di daérah anu kalembaban luhur.

Parobihan atanapi modifikasi anu henteu ditetepkeun sacara jelas ku anu nampi alat ieu tiasa ngabatalkeun wewenang pangguna pikeun ngoperasikeun pakakasna.
Alat ieu sasuai sareng Bagian 15 tina Aturan FCC. Operasi tunduk kana dua kaayaan ieu: (1) alat ieu moal nyababkeun gangguan ngabahayakeun, sareng (2) alat ieu kedah nampi gangguan anu ditampi, kalebet gangguan anu tiasa nyababkeun operasi anu teu dipikahayang.

Peringatan paparan RF
Alat-alat ieu kedah dipasang sareng dioperasikeun saluyu sareng instruksi anu disayogikeun sareng anteneu anu dianggo pikeun pemancar ieu kedah dipasang kanggo nyayogikeun jarak pipisahan sahenteuna 20 cm ti sadayana jalmi sareng henteu kedah ayana sareng ngoperasikeun ditéang sareng anteneu atanapi pamancar anu sanés. Tungtung-pangguna sareng installer kedah nyayogikeun paréntah panginstalan anténeu sareng kaayaan operasi pemancar pikeun nyugemakeun patuh paparan RF.

Kanada, Perhatosan Industri Kanada (IC)
Alat ieu saluyu sareng standar RSS anu dibebaskeun lisénsi Kanada.
Operasi tunduk kana dua kaayaan ieu: (1) alat ieu moal nyababkeun gangguan, sareng (2) alat ieu kedah nampi gangguan nanaon, kalebet gangguan anu tiasa nyababkeun panggunaan alat anu teu dipikahayang.

Taroskeun dealer atawa kontak [email dijaga] pikeun pitulung 

English V1.1

Dokumén / Sumberdaya

Zykronix Symphony XL 11.6 Inch Touch Panel [pdf] Pituduh Instalasi
LBEE5ZZ1PJ, 2AGRR-LBEE5ZZ1PJ, 2AGRRLBEE5ZZ1PJ, Symphony XL 11.6 Inch Touch Panel, Symphony XL, 11.6 Inch Touch Panel

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.