logo ZERFUN

ZERFUN G8 Pro Wireless Mikropon System

ZERFUN G8
Pro Wireless
Sistem Mikropon

Mangga baca sagala parentah saméméh pamakéan pikeun kinerja pangalusna produk ieu. Simpen parentah ieu pikeun rujukan ka hareup.

wilujeung sumping

Dear Pelanggan ZERFUN G8,
Gening pikeun anjeun mésér ZERFUN G8 Wireless Microphone System. Pikeun mastikeun kasalametan anjeun sareng operasi tanpa masalah mangtaun-taun, mangga baca manual ieu sacara saksama sateuacan nganggo alat ieu sareng simpen dina tempat anu aman pikeun rujukan ka hareup. Kami ngarepkeun anjeun resep Sistem Mikropon Nirkabel ZERFUN G8 anyar anjeun.

 Bagian panarima & kontrol

ZERFUN G8 Pro Wireless Mikropon System - Volume Control

  1. Kontrol Jilid Mikropon: Saluyukeun volume kaluaran Mikropon A, Puter kenop saarah jarum jam pikeun ningkatkeun polumeu, sareng sabalikna pikeun ngirangan.
  2. Mikropon B Kontrol Volume Nyaluyukeun polumeu kaluaran Mikropon A, Puter kenop saarah jarum jam pikeun ningkatkeun polumeu, sareng lawan jarum jam pikeun ngiranganana.
  3. Kontrol Volume Mikropon C Nyaluyukeun volume kaluaran Mikropon A, Puter kenop saarah jarum jam pikeun ningkatkeun polumeu, sareng saarah jarum jam pikeun ngirangan.
  4. Kontrol Volume Mikropon D: Saluyukeun volume kaluaran Mikropon A, Puterkeun kenop saarah jarum jam pikeun ningkatkeun polumeu, sareng sabalikna pikeun ngirangan.
  5. Tombol Daya Panarima: Mencét tombol ieu bakal ngahurungkeun sistem, tampilan LED bakal hurung, Nalika sistem hurung, nahan tombol salami 2 dugi ka 3 detik bakal mareuman pareum.

Bagian panarima & kontrol

Balik panel

ZERFUN G8 Pro Wireless Mikropon System - panel Balik

1. DC Power input
2. Konektor Antenna
3. Panyambung Saimbang 1
4. Panyambung Saimbang 2
5. Panyambung Saimbang 3
6. Panyambung Saimbang 4
7. 3.5 Dicampur stop kontak kaluaran audio
8. 6.3 Dicampur stop kontak kaluaran audio
9. Konektor Antenna

 palabuhan panarima & kadali

Diagram Panyambung

ZERFUN G8 Pro Wireless Mikropon System - sambungan

CATETAN: Kadua anteneu tiasa dianggo dina palabuhan Antenna 1 sareng Antenna 2. Henteu aya bédana antara palabuhan, sareng duanana damel babarengan.

Bagian mikropon & kontrol

ZERFUN G8 Pro Wireless Mikropon System - Mikropon

  1. Sirah Mikropon: Ngawengku panutup mikropon sareng kartrij.
  2. LED Layar layar: Nembongkeun saluran, tingkat batré, rentang sambungan, jeung frékuénsi.
  3. Tombol Daya Mikropon: Mencét tombol ieu bakal ngahurungkeun mikropon. Nalika mikropon hurung, nahan tombol salila 2 nepi ka 3 detik bakal mareuman kakuatan.
  4. Tombol adjustment frékuénsi: Tombol ieu, ditandaan "HI-LO", tiasa diaksés ku cara nyabut tutup dasar mikropon/baterai. Mencét tombol ngarobah saluran / frékuénsi.

Bagian mikropon & kontrol

Mikropon pamancar LED Témbongkeun

ZERFUN G8 Pro Wireless Mikropon System - LED

  1. Tampilan Level Batré: Ikon ieu mintonkeun daya batre sésana. Nalika tingkat batre lemah, ikon bakal kedip-kedip, nunjukkeun yen eta perlu diganti.
  2. Pintonan saluran: Pintonan alfanumerik ieu nunjukkeun saluran ayeuna.
  3. Frékuénsi Témbongkeun dina MHz: tampilan numerik Ieu nembongkeun frékuénsi ayeuna.

ARTIK KANGGO

  1. Hurungkeun panarima ngagunakeun Receiver Power Button. Pintonan LED bakal nunjukkeun saluran sareng frékuénsi panarima.
  2. Hurungkeun kenop polumeu mikropon ka handap, terus pencét Tombol Daya Mikropon pikeun ngahurungkeun unggal mikropon. (2 x batré AA masing-masing diwajibkeun pikeun ngaktipkeun mikropon.) Pintonan LED bakal nunjukkeun saluran, tingkat RF sareng AF, status batré, sareng jangkauan transmisi unggal mikropon.
  3. Pikeun nyaluyukeun frékuénsi, paké Tombol Pangaturan Frékuénsi. Pikeun ngaksés tombol ieu, cabut tutup dasar mikropon/baterai ku cara ngabengkokkeun satengah handap gagang lawan jarum jam nepi ka dicabut sagemblengna. Pencét tombol ditandaan "HI La" pikeun ngarobah saluran / frékuénsi. Panarima bakal otomatis cocog sareng frékuénsi pamancar *. Balikkeun potongan saatos anjeun milih saluran. Saluran tiasa dipilih antara 1 sareng 50.
    *Mikropon A sareng Mikropon B moal saling ngaganggu, tapi upami anjeun nganggo sababaraha set mikropon sakaligus, anjeun kedah nyetél sadaya mikropon kana frékuénsi anu béda.
  4. Pikeun mareuman boh mikropon atawa panarima, pencét tombol Power pakait pikeun 2 nepi ka 3 detik.
  5. Métode Papasangan Hurungkeun panarima tur pareuman heula mikrofon. Pastikeun duanana mikropon sareng panarima dina jarak 20″. Tahan heula tombol saluyukeun saluran mikrofon, teras pencét tombol daya mikrofon. Nalika layar nembongkeun "Sistem Mikropon Nirkabel ZERFUN G8 Pro - ikon1 ", leupaskeun duanana tombol jeung antosan sababaraha detik. Lamun "Sistem Mikropon Nirkabel ZERFUN G8 Pro - ikon1 ” ngaleungit, hartina papasangan téh suksés.

Catetan: Nalika damel sareng 2 set atanapi langkung sakaligus, pastikeun mikrofon disetel sareng saluran anu béda.

spésifikasi Infobox

umum

  • Frékuénsi pamawa: 500 - 599 MHz
  • Modeu Modulasi: FM
  • Puncak simpangan: ± 45 kHz
  • Réspon Audio: 50 Hz - 15 kHz
  • SNR komprehensif: >105 dB(A)
  • THD dina 1 kHz: <0.3°70 • Suhu Operasi: 14 – 131 °F
  • Rentang Operasi: 164′ – 262.5′
    panarima
  • Modeu Osilasi: PLL (Digital Frékuénsi Synthesizer)
  • Stray Nolak: 180 dB
  • Gambar Nolak: 580 dB
  • Sensitipitas: 5 dBu
  • Tingkat Kaluaran Audio
    o XLR Kaluaran Jack: 800 mV
    o 1/4″ Output Jack: 800 mV
  • Operasi Voltage: DC 12 V
  • Operasi Ayeuna: 5300 mA
    Pamancar Genggem
  • Kaluaran Kakuatan RF: 510 mW
  • Modeu Osilasi: PLL (Digital Frékuénsi Synthesizer)
  • Stabilitas Frékuénsi: <30 ppm
  • Rentang dinamis: 1_100 dB(A)
  • Tanggapan Frékuénsi: 50 Hz - 15 kHz
  • Tekanan Input maksimum: 130 dB SPL
  • Nyokot mikropon: Pindah Coil
  • Catu daya: Batré 2 x 1.5 V

PAMÉRÉSAN MASALAH

masalah RECEIVER ATAWA mikropon
STATUS pamancar
 SOLUSI MUNGKIN
NO sora atawa pingsan  Layar LED panarima pareum 1. Mastikeun yén hiji tungtung adaptor AC ieu plugged kana stop kontak kakuatan sarta tungtung séjén plugged kana jack input DC dina panel pungkur panarima.
2. Mastikeun yén stop kontak kakuatan AC jalan tur mangrupakeun vol benertage.
Indikator kakuatan mikropon pareum 1. Hurungkeun kakuatan.
2. Pastikeun yén batréna nyanghareup ka arah katuhu (+/- tanda kudu dijejeran).
3.Coba batré béda (s).
Tampilan tingkat panarima RF hurung 1. Ningkatkeun volume panarima.
2. Pariksa sambungan kabel antara panarima jeung amplifier atanapi mixer.
Panarima tampilan tingkat RF pareum; lampu kakuatan mikropon hurung 1. Pinuh manjangkeun anteneu.
2. Pastikeun panarima jauh ti objék logam.
3. Pariksa halangan séjén antara pamancar jeung panarima.
4. Pariksa yén panarima jeung pamancar ngagunakeun frékuénsi anu sarua.
Indikator kakuatan mikropon hurung Ngaganti batréna.
masalah RECEIVER ATAWA mikropon 
STATUS pamancar
SOLUSI MUNGKIN
Distorsi atanapi noise burst anu teu dihoyongkeun Tampilan tingkat panarima RF hurung 1. Cabut sumber gangguan RF anu caket dieu, sapertos pamuter CD, alat digital komputer, sistem ngawaskeun earphone, jsb.
2. Atur panarima tur pamancar kana frékuénsi béda.
3. Ganti batré mikropon.
4. Lamun sababaraha sistem keur dipake, ningkatkeun separation frékuénsi antara sistem.
Tingkat distorsi laun-laun ningkat Indikator kakuatan mikropon hurung Ngaganti batréna.

Dokumén / Sumberdaya

ZERFUN G8 Pro Wireless Mikropon System [pdf] Buku Panduan
G8 Pro, Sistim Mikropon nirkabel

Gabung paguneman

1 Comment

  1. Kuring boga 2 sistem dipaké dina garéja abdi hoyong nganggo sadayana 8 microphones dina hiji waktu kumaha kuring nyieun karya ieu ngarah dont ngabolaykeun silih kaluar.

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.