LOGO ZENY

Manual Pamaké Mesin Cuci Portabel ZENY

Mesin Cuci Portabel ZENY

Modél: H03-1020A

Punten baca buku petunjuk anu taliti sateuacan dianggo heula.

 

BAGIAN UTAMA

GAMBAR 1 BAGIAN UTAMA

Perhatosan:

  • Alat ieu henteu kedah kakeunaan hujan atanapi disimpen dina damp/ tempat baseuh.
  • Pastikeun alatna dipasang kana stop kontak anu leres.
  • Anggo alat dina hiji stop kontak sabab henteu disarankeun nganggo kabel penyambung atanapi strip kakuatan babarengan sareng alat-alat listrik anu sanés. Penting pisan pikeun ngajaga sadaya kabel sareng outlet bebas tina kalembaban sareng cai.
  • Pilih outlet AC anu cocog pikeun nyegah résiko kahuruan atanapi bahaya listrik.
  • Jauhkeun barangna tina seuneu seuneu pikeun ngahindarkeun deformasi palastik.
  • Entong komponén listrik internal tina mesin pikeun kontak sareng cairan nalika dioperasikeun atanapi dirawat.
  • Entong neundeun barang anu beurat atanapi panas kana mesin pikeun nyingkahan plastik tina deformasi.
  • Bersihkeun colokan lebu atanapi lebu pikeun nyegah résiko bahaya seuneu.
  • Entong nganggo cai panas di luhur 131 ° F dina bak. Ieu bakal nyababkeun bagian palastik cacat atanapi janten warped.
  • Pikeun nyegah bahaya cilaka atanapi karusakan, tong nempatkeun panangan dina panerapan nalika nyeuseuh atanapi muterkeun siklus dioperasikeun. Ngantosan perkakas pikeun ngalengkepan operasi.
  • Entong nganggo colokan upami parantos rusak atanapi kabongkar, upami kitu ieu tiasa nyababkeun seuneu atanapi bahaya listrik. Dina kasus karusakan kabel atanapi colokan, disarankeun gaduh teknisi anu berwenang pikeun ngalereskeunana. Entong ngarobih colokan atanapi kabel ku cara naon waé.
  • Entong nunda baju kana alat anu parantos ngahubungi bahan bakar, sapertos béngsin, alkohol, sareng sajabana Nalika narik colokanna, tong narik kawatna. Ieu bakal nyingkahan kamungkinan mogok listrik atanapi bahaya seuneu.
  • Upami alatna henteu badé dianggo kanggo waktos anu langkung lami, disarankeun pikeun nyabut mesin tina outlet AC. Ogé, tong tarik colokan upami panangan anjeun baseuh atanapi beueus pikeun nyingkahan résiko stroke listrik.

 

DIAGRAM CIRCUIT

PERHATOSAN: pikeun ngirangan résiko seuneu atanapi shock listrik, ngan ukur tanaga anu berwenang anu kedah ngalereskeun.

GAMBAR 2 CIRCUIT DIAGRAM

 

ARTIK KANGGO

Persiapan Operasi:

  1. Outlet AC kedah grounded.
  2. Iklaskeun pipa solokan (tabung debit) pikeun mastikeunkeun pamiceunan anu saé.
  3. Lebetkeun colokan na kana outlet AC.
  4. Sambungkeun tabung inlet cai kana titik inlet cai dina mesin pikeun ngeusian cai kana
    bak cuci. (Cara anu sanésna, anjeun tiasa angkat tutupna sareng ati-ati ngeusian bak langsung tina
    bubuka.)

 

DARTA OPERASI NGumbah SARAN

Standar Waktos Ngumbah:

GAMBAR 3 Standar Waktos Ngumbah

 

Ngumbah Bubuk (DETERGEN)

  1. Sateuacan ngamimitian operasi nyeuseuh, pastikeun karinjang puteran parantos dipiceun
    bak. (Kantong siklus putaran dianggo saatos nyeuseuh sareng bilas.
  2. Lebetkeun kana detérjen nganggo cai dina bak kirang langkung satengahna.
  3. Ngidinan deterjen ngaleyurkeun dina bak.
  4. Hurungkeun kenop Pamilih Nyeuseuh kana posisi Nyeuseuh.
  5. Atur Wash Timer salami hiji (1) menit pikeun sacara lengkep ngamungkinkeun deterjen ngaleyurkeun.

 

FABRIK KULIT JEUNG BLANKET

Éta henteu nyarankeun pikeun nyeuseuh lawon wol murni, simbut wol sareng / atanapi simbut listrik dina mesin. Lawon wolen tiasa ruksak, bisa jadi beurat teuing nalika operasi sahingga teu cocog pikeun mesin.

 

Cuci Operasi SIKSIL

  1. Ngeusian cai: mimitina ngeusian bak cai dina handapeun satengah titik bak. Ieu
    penting ulah kaleuleuwih bak.
  2. Pasang dina bubuk cuci (detérjen) sareng pilih waktos nyeuseuh numutkeun jinis garmen.
  3. Lebetkeun kana papakéan anu badé dikumbah, nalika anjeun nempatkeun baju kana bak, tingkat cai na bakal turun. Tambihkeun langkung seueur cai nalika anjeun ningali kedah ati-ati pikeun henteu kabebanan / overfill.
  4. Pastikeun tombol Wash Selector disetel ka posisi Nyeuseuh dina mesin cuci.
  5. Atur waktos anu pas numutkeun jinis pakean nganggo tombol Wash Timer. (Bagan P.3)
  6. Ngidinan waktos siklus Nyeuseuh réngsé dina mesin cuci.
  7. Sakali alat parantos réngsé siklus nyeuseuh, coplokkeun tabung solokan tina posisina di sisi panangan sareng ngagolér dina taneuh atanapi kana solokan / tilelep handapeun tingkat dasar mesin.

Perhatosan:

  1. Upami seueur teuing cai dina bak, éta bakal tumpah tina bak. Entong dieusian cai.
  2. Dina raraga nyegah karusakan atanapi ngarusak baju, disarankeun pikeun ngabeungkeut sababaraha
    baju, sapertos rok atanapi selendang, jst.
  3. Tarik / pos sadayana sérpér sateuacan disimpen dina nyeuseuh ngarah teu ngarugikeun kaén anu sanés atanapi éta
    mesin sorangan.
  4. Anggo pituduh (P.3) pikeun metode pretreating sareng waktos siklus anu disarankeun.
  5. Pastikeun sadaya eusi dina kantong dihapus sateuacan disimpen dina mesin. Dipiceun sagala
    koin, konci jsb tina papakéan sabab éta tiasa nyababkeun mesin rusak.

 

Bilas Operasi SIKSEL

  1. Ngeusian cai: Angkat tutup sareng satengah bak baki cai ku cai boh inlet cai anu ayana dina
    luhur mesin cuci atanapi nganggo ember pikeun tuang langsung kana bak. Paké ati-ati pisan henteu
    ngantepkeun cai ngalir kana panel kontrol atanapi komponén listrik alat.
  2. Kalayan tulisan dina bak sareng kumplit ngeusian bak cai kana tingkat anu anjeun pikahoyong
    tanpa ngeusian mesin. Entong nempatkeun deterjen cair atanapi bubuk dina bak.
  3. Tutup tutupna sareng puteran kenop Wash Timer arah jarum jam sareng atur kanggo waktos nyeuseuh anu sami anu dianggo dina operasi cuci. Cuci sareng bilas waktos siklusna sami.
  4. Ngidinan operasi siklus Bilas pikeun réngsé dina mesin cuci.
  5. Sakali alat parantos ngarengsekeun siklus pembilasan, unhook tabung solokan tina posisina
    dina sisi alat sareng ngagoler dina taneuh atanapi kana solokan / tilelep handapeun tingkat dina
    dasar mesin.

 

OPIASI SILIH KULIT

  1. Pastikeun sadaya cai parantos dikuras sareng papakéan parantos dikaluarkeun tina bak alat.
  2. Alignkeun karanjang sacara rata di handapeun bak kana opat (4) bukaan tab teras dorong ka handap dugi ka nguping tab opat (4) diklik kana tempatna.
  3. Atur kenop Pamilih Nyeuseuh kana Spin.
  4. Tempatkeun papakéan kana karinjang. (Karanjangna langkung alit sareng henteu cocog sareng sadayana nyeuseuh beban.)
  5. Tempatkeun tutup plastik pikeun karinjang puter handapeun sisina karinjang puteran sareng tutup caket mesin cuci.
  6. Atur Wash Timer dugi ka maksimal 3 menit.
  7. Nalika siklus puteran dimimitian, tahan pageuh gagang anu aya dina kadua sisi alat
    pikeun stabilitas tambihan dugi ka siklus puteran parantos réngsé.
  8. Sakali siklus puter parantos liren, kaluarkeun baju sareng bijilkeun garing.

 

KASIGRAHAN PENTING

  1. Pengawasan anu caket diperyogikeun nalika alat naon waé anu dianggo ku atanapi caket barudak.
  2. Pastikeun cabut alat tina outlet AC nalika henteu dianggo sareng sateuacan diberesihan. Ngidinan pikeun tiis sateuacan dipasang atanapi dicabut bagian, sareng sateuacan meresihan alat.
  3. Entong ngoperasikeun alat naon waé ku bagian anu rusak, parantos rusak atanapi parantos ruksak sagala rupi.
  4. Dina raraga nyingkahan résiko kejutan listrik, tong pernah nyobian ngalereskeun barangna nyalira. Bawa ka stasiun jasa anu berwenang pikeun pamariksaan sareng perbaikan. Rapat anu teu leres tiasa nampilkeun résiko kejutan listrik nalika barangna dianggo.
  5. Entong nganggo ker atanapi kanggo tujuan komersial.
  6. Entong ngantep kabel listrik ngagantung dina ujung méja atanapi konter, atanapi toél permukaan panas.
  7. Entong disimpen atanapi caket bénsin panas atanapi pembakar listrik atanapi oven anu dipanaskeun.
  8. Cabut unit saatos nganggo.
  9. Entong nganggo alat pikeun naon waé salain anu di tuangkeun.
  10. Entong maksadna beroperasi nganggo timer otomatis atanapi sistem remote-control misah.
  11. Pikeun pegatkeun sambungan, balikkeun tombol Pencuci Wash Selector kana setting OFF, teras angkat colokkeun ti stop kontak témbok.
  12. Parabot ieu sanés ditujukeun pikeun dianggo ku masing-masing (kalebet murangkalih) anu diwatesan
    kamampuan fisik, fisiologis atanapi intelektual atanapi kakurangan dina pangalaman sareng / atanapi kanyaho kacuali aranjeunna diawasi ku jalma anu tanggung jawab kaamananna atanapi nampi instruksi ti jalma ieu tentang kumaha cara ngoperasikeun leres-leres alatna. Barudak kedah diawasi pikeun mastikeun yén aranjeunna henteu maén sareng alatna.

 

PANGKAL

  1. Punten tarik colokanna tina stop kontak AC (tong toél / cekél colokan atanapi stop kontak upami leungeun anjeun baseuh) teras pasang dina posisi anu leres.
  2. Saatos nyiramkeun cai dina bak, punten gentos tombol Wash Selector kana setélan cuci.
  3. Simpen tabung inlet cai sareng gantungkeun tabung solokan di sisi panerapan.
  4. Kalayan alat anu dipisahkeun tina input AC, sadaya permukaan éksternal sareng internal tiasa diusap
    beresih ku iklanamp kaén atanapi bolu nganggo cai sabun haneut. Entong ngantepkeun cai lebet kana panel kontrol.
  5. Tutup tutupna, tempatkeun mesin dina ventilasi di kamar.

 

nyarios

  1. Cai henteu kénging lebet kana bagian jero (perumahan listrik sareng panel kontrol) tina
    mesin langsung. Upami teu kitu, motor listrik bakal dilakukeun ku listrik. Ieu teh
    alesan yén stroke listrik meureun
  2. Kusabab perbaikan produk anu lumangsung, spésifikasi sareng asesoris tiasa robih tanpa
    bewara. Produk anu saéstuna tiasa bénten sakedik sareng anu kagambar.
  3. Ikon pembuanganLINGKUNGAN Leres Pembuangan produk ieu Nyirian ieu nunjukkeun yén produk ieu henteu kedah dipiceun sareng limbah rumah tangga anu sanés di saluruh nagara. Pikeun nyegah kamungkinan cilaka lingkungan atanapi kaséhatan manusa tina pembuangan limbah anu teu terkendali, daur ulang deui sacara bertanggung jawab pikeun ngamajukeun panggunaan sumberdaya anu berkelanjutan.

 

Maca Deui Ngeunaan Manual Ieu & Unduh PDF:

Dokumén / Sumberdaya

Mesin Cuci Portabel ZENY [pdf] Buku Panduan
Mesin Cuci Portabel, H03-1020A

Gabung paguneman

2 Komentar

  1. Kuring nyoba nyeuseuh beban baju dina mesin cuci Zeny kuring pikeun kahiji kalina sareng sadaya anu dilakukeun nyaéta ngadamel sora sapertos siklus anu robih tapi henteu nyeuseuh atanapi dipintal, éta ngan ukur nyéépkeun sora.

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.