surat penting

logo ZAOFEPUZAOFEPU TWS100 Leres Wireless Stereo EarbudsProduk ZAOFEPU TWS100 True Wireless Stereo Earbuds

DINA KOTAK
ZAOFEPU TWS100 True Wireless Stereo Earbuds gbr 1ZAOFEPU TWS100 True Wireless Stereo Earbuds gbr 2

panginget:

  1. ngadengekeun konsér nganggo headphone dina volume tinggi pikeun lila bakal ngaruksak dédéngéan anjeun. Punten setel volume headphone kana volume sedeng, sareng ngantepkeun ceuli anjeun istirahat salami 10 menit saatos ngadangukeun langkung ti sajam.
  2. Pikeun kasalametan anjeun, punten paké hiji headset nalika nyetir.
  3. Pikeun ngamaksimalkeun kualitas sora produk ieu, mangga ulin musik kualitas luhur.
  4. Punten jaga alat sareng sadaya asesoris tina jangkauan barudak sareng piaraan. Nelek bagian leutik ku kasalahan bisa sesak napas sarta ngabalukarkeun tatu serius.
  5. Sanggeus narima produk, mangga buka gently kompartemen ngecas jeung cabut lem insulating handapeun headset saméméh dipaké.

Panjelasan Produk

  • Ngaran Produk: ZAOFEPU True Wireless Stereo Earbuds
  • Modél produk: lWSl00
  • Ngaran Bluetooth: lWSl00
  • Bluetooth Vérsi: 5.2
  • Protokol Bluetooth: HSP / HFP / A2DP / AVRCP
  • Bluetooth Audio Decoding Format SBC / AAC
  • Jarak Transmisi Bluetooth: 10-20 méter (gratis halangan)
  • Kapasitas batré tina Chamber ngecas: 380mAh
  • Kapasitas Batré Earphone: 45mAh (tombol)
  • Durasi Dengekeun Lagu Tunggal: kira-kiraS.5 jam (volume sedeng)
  • Total Waktu Dengekeun (kaasup chamber ngecas): sakitar 20 jam (volume tingkat aplikasi) Waktos Ngecas Kontinyu: sakitar 1.5 jam
  • Beurat: 4.Sg (headset tunggal) 52g (mesin lengkep)

Fungsi dasar produk:

ZAOFEPU TWS100 True Wireless Stereo Earbuds gbr 3

ZAOFEPU TWS100 True Wireless Stereo Earbuds gbr 4

 

ZAOFEPU TWS100 True Wireless Stereo Earbuds gbr 5

 

Saatos Penjualan Garansi

Jaminan Jaminan:

  1. Upami produkna ngagaduhan masalah fungsi, anjeun tiasa nikmati jasa garansi 90 dinten
  2. Tapi Sadaya karuksakan jieunan kayaning aksés teu daya luyu, ngagunakeun asesoris pantes, dicabut tina pamakéan manual;

Pikeun transportasi jeung kacilakaan séjén ngabalukarkeun karuksakan, ragrag jeung scratch teu katutupan ku jaminan
Upami Anjeun gaduh masalah kualitas produk, mangga ngahubungan layanan palanggan ZAPFEPU di [email dijaga] Pedaran poto atawa video jelas, mangga ngajawab eta pikeun anjeun pas mungkin
Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan pamakean headphone, mangga ngahubungi palayanan palanggan ZAPFEPU, anu bakal nyayogikeun anjeun jasa anu pangsaéna.

Aturan FCC

Alat ieu sasuai sareng bagian 15 tina Aturan FCC. Operasi tunduk kana dua kaayaan ieu:

  1. Alat ieu moal nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun, sareng
  2. alat ieu kedah nampi gangguan anu ditampi, kalebet gangguan anu tiasa ngakibatkeun operasi anu teu dihoyongkeun.

Sagala Parobihan atanapi modifikasi anu henteu sacara jelas disatujuan ku pihak anu tanggung jawab pikeun matuh tiasa ngabatalkeun wewenang pangguna pikeun ngoperasikeun pakakasna.
Catetan: Alat-alat ieu parantos diuji sareng kapendak pikeun cocog sareng alat digital Kelas B, numutkeun bagian 15 tina Aturan FCC. Watesan ieu didesain kanggo nyayogikeun panyalindungan anu lumayan ngalawan gangguan anu ngabahayakeun dina pamasangan perumahan. Parabot ieu ngahasilkeun kagunaan sareng tiasa memancar énergi frékuénsi radio sareng, upami henteu dipasang sareng dianggo saluyu sareng pitunjukna, tiasa nyababkeun gangguan komunikasi pikeun radio. Nanging, teu aya jaminan yén gangguan moal kajantenan dina pamasangan tinangtu. Upami alat ieu nyababkeun gangguan anu ngabahayakeun kana panarimaan radio atanapi televisi, anu tiasa ditangtoskeun ku mareuman alat-alat sareng pangguna, pangguna didorong pikeun nyobaan ngalereskeun gangguan ku salah sahiji atanapi langkung tina langkah-langkah ieu:

  • Nganyahokeun atanapi mindahkeun anteneu anu nampi.
  • Ningkatkeun pamisahan antara alat sareng panarima.
  • Sambungkeun alatna kana outlet dina sirkuit anu bénten-bénten ti anu mana panarima nyambung.
  • Taroskeun ka dealer atanapi téknisi radio / TV anu ngalaman pikeun pitulung.

Dokumén / Sumberdaya

ZAOFEPU TWS100 Leres Wireless Stereo Earbuds [pdf] Pituduh Pamaké
TWS, 2A739-TWS, 2A739TWS, TWS100 True Wireless Stereo Earbuds, True Wireless Stereo Earbuds

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.