YEAZ AQUATREK Nangtung Ngawelah Board LOGO

YEAZ AQUATREK Nangtung Board ngawelah YEAZ AQUATREK Stand Up ngawelah Board PRODUKEusi pangiriman

  • Nangtung Ngawelah (SUP) Board
  • ahir
  • Ngompa hawa
  • kit ngalereskeun

umum

Punten baca manual ieu sacara saksama.
Manual teu nutupan kursus ngeunaan tungtunan kaamanan. Pikeun kasalametan anjeun, kéngingkeun pangalaman dina nanganan sareng operasi sateuacan perjalanan ngawelah munggaran anjeun. Kéngingkeun inpormasi ngeunaan sakola olahraga cai atanapi hadir kelas upami diperyogikeun. Pastikeun ramalan angin sareng ngabareuhan cocog pikeun paddleboard anjeun sareng anjeun tiasa nganggo dina kaayaan ieu.
Punten parios peraturan lokal atanapi ijin khusus di unggal nagara sateuacan beroperasi. Salawasna jaga paddleboard anjeun leres dijaga. Sakur paddleboard tiasa ruksak parah ku panggunaan anu teu leres. Mertimbangkeun kaayaan laut nalika ngebut tur steering dewan. Unggal pamaké dewan kedah ngagem hiji bantuan apung luyu (jaket / lifepreserver).
Punten dicatet yén di sababaraha nagara wajib ngagem bantosan apungan anu saluyu sareng peraturan nasional. Punten simpen manual ieu dina tempat anu aman sareng serahkeun ka anu gaduh énggal nalika dijual.
PERHATIAN: KEGAGALAN nuturkeun parentah kaamanan jeung WARNINGS dina manual atawa jeung produk bisa ngakibatkeun tatu atawa, dina kasus ekstrim, maot.

  • Pariksa jeung taat ka kapasitas beban maksimum dewan.
  • Salawasna ngagem Basisir hansip disatujuan ngambang nyalametkeun.
  • Papan set ngan cocog pikeun jalma anu bisa ngojay.
  • dewan merlukeun kamampuhan pikeun kasaimbangan. Paké dewan ngan kalawan kaahlian luyu.
  • Pernah make papan dina angin lepas pantai (angin niupan ti darat nuju cai).
  • Pernah ngagunakeun papan dina arus lepas pantai (arus pindah jauh ti basisir).
  • Ulah make papan dina gelombang.
  • Jaga jarak aman ti basisir 50m.
  • Salawasna ngagem leash kaamanan (ngan kaasup salaku hiji pilihan). Angin sareng arus tiasa nyababkeun papan langkung gancang.
  • Pernah luncat tina sirah papan heula kana cai.
  • Ati-ati karang; ulah naék gancang.
  • Ulah ngaitkeun paddleboard kana parahu teras tarik.
  • Stand Up Paddleboard sanes kaulinan sareng henteu cocog pikeun murangkalih di handapeun umur 14. Pernah ngawenangkeun budak leutik nganggo papan tanpa pangawasan.
  • Entong nganggo papan saatos Panonpoé Tilelep, sateuacan subuh, atanapi salami cahaya remen.
  • Pariksa hukum jeung peraturan lokal pikeun pamakéan ditangtoskeun jeung aman produk ieu.
  • Entong ngalaan paddleboard ka sinar panonpoé langsung nalika kaluar tina cai.
  • Jauhkeun papan tina objék seukeut.
  • Inflate chamber hawa ka tekanan ditangtoskeun.
  • Ulah inflate kalawan compressor a.
  • Tighten klep saméméh launching dewan. Leupaskeun tekanan sanggeus pamakéan.
YEAZ AQUATREK Stand Up Paddle Board Gbr 2 PERHATOSAN / BAHAYA / PERHATOSAN
Teu aya panyalindungan tina tilelep
YEAZ AQUATREK Stand Up Paddle Board Gbr 1 DILARANG
Pamakéan dina cai bodas dilarang Dipake di pemecah ombak dilarang Dipake dina arus dilarang Dipake dina angin lepas pantai dilarang
YEAZ AQUATREK Stand Up Paddle Board Gbr 3 PANDUAN WAJIB
Baca parentah munggaran pinuh inflate sakabeh kamar hawa Ngan cocog pikeun swimmers

kasalametan

  • Entong ngawelah tanpa jalma anu caket dieu kecuali anjeun aya di tempat mandi anu aman.
  • Entong nganggo set dewan upami anjeun dina pangaruh pangobatan, alkohol atanapi narkoba.
  • Laksanakeun tetempoan sareng ati-ati nalika nganggo papan sareng henteu pernah ngaleueut kamampuan anjeun nyalira. Nalika ngawelah, anggo otot anjeun supados anjeun tiasa ngawelah deui jarak anu anjeun katutup.
  • Ukur ngawelah di cai deukeut basisir.
  • Jaga jarak anjeun tina sumber listrik, flotsam sareng halangan sanésna.
  • Familiarize diri jeung peraturan kaamanan lokal, warnings jeung aturan pikeun kagiatan boating saméméh bade kaluar dina caina.
  • Pariksa inpormasi cuaca lokal pikeun kaayaan cai sareng cuaca ayeuna sateuacan angkat ka cai. Ulah ngawelah dina cuaca parna.
  • Nalika ngawelah, pastikeun yén beurat dina dewan sok disebarkeun merata.
  • Nalika ngawelah, pastikeun yén suku anjeun henteu kajebak dina tali kantétan atanapi gagang.
  • Entong nganggo papan upami aya bocor sareng kaleungitan hawa. Perbaikan bocor sapertos anu dijelaskeun dina bab "Perbaikan" atanapi ngahubungi produsén ngalangkungan alamat jasa.
  • Pernah ngidinan leuwih ti hiji jalma ngagunakeun dewan dina waktos anu sareng. Hal ieu dirarancang pikeun mawa beban sawawa tunggal wungkul.
  • Ngawartosan jalma séjén tuntas ngeunaan aturan jeung parentah kaamanan saméméh letting aranjeunna ngagunakeun susunan dewan.

PERHATOSAN

  • Paddles, fins jeung dewan inflated teuas sarta bisa ngabalukarkeun tatu.
  • Lalajo kaluar pikeun bystanders nalika transporting susunan dewan.
  • Waspada jalma séjén dina cai nalika ngawelah.
  • Upami anjeun murag kana cai dina suhu anu tiis, anjeun tiasa nampi hipotermia.
  • Ngagem jas termal nalika ngawelah dewan dina hawa tiis.
  • Bahaya strangulasi! Barudak leutik tiasa kajebak dina tali papan sareng garis kaamanan sareng nyekek diri.
  • Jauhkeun papan ti barudak leutik!

CATETAN

  • Résiko karuksakan! Dewan disatujuan pikeun tekanan ngeusian maksimum 1bar (15 PSI). Dina tekanan anu langkung luhur, bahanna kaleuleuwihi sareng tiasa robek.
  • Inflate dewan ka tekanan keusikan maksimum 1bar (15 psi).
  • Upami tekananna di luhur 1bar (15 psi), buka klep sareng kaluarkeun hawa.
  • Kulit luar dewan bisa ruksak lamun datang kana kontak jeung objék séjén sarta bahan.
  • Tetep jauh ti shores taringgul, darmaga atawa shoals kalawan dewan.
  • Ulah ngantep minyak, cairan korosif atawa bahan kimia kayaning cleaners rumah tangga, asam batré atawa suluh datang kana kontak jeung kulit luar. Upami ieu kajadian, pariksa cangkang tuntas pikeun bocor atawa karuksakan séjén.
  • Jauhkeun papan tina seuneu sareng barang panas (sapertos rokok anu hurung).
  • Ulah ngangkut dewan dina kaayaan inflated on kandaraan.
  • Bahaya leungitna tekanan! Upami klep henteu ditutup leres, tekanan dina papan tiasa turun sacara teu kahaja atanapi klep tiasa kacemar.
  • Salawasna tetep klep ditutup nalika anjeun teu inflating dewan atawa deflating eta.
  • Pastikeun yén wewengkon sabudeureun klep salawasna beresih jeung garing.
  • Nyegah keusik atawa rereged séjén asup kana klep nu.
  • Upami aya leungitna tekanan, pariksa ogé klep bisi aya bocor. Mangga turutan lengkah dina parentah perbaikan.
  • Bahaya kumalayang! Tanpa garis kaamanan, dewan tiasa kumalayang sareng leungit.
  • Paké garis kaamanan jeung dewan iwal mun aya di wewengkon aman tur bisa ngahontal basisir aman ku ngojay.
    Catetan nalika papan henteu dianggo dina cai
  • Ulah ngalaan papan ka sinar panonpoé langsung pikeun période lila, utamana dina hawa panas, lamun teu dina caina. Alatan pemanasan kuat sarta ékspansi hawa di jero dewan (nepi ka 100 derajat), tekanan bisa ngaronjat considerably sarta ngabalukarkeun karuksakan kana dewan komo bursting tina seams. Lamun dipaké dina cai, panas dissipated ku kontak langsung jeung cai. Angkutan dina rak hateup ogé henteu bahaya nalika kendaraan nuju. Panas dissipated ku aliran hawa.
  • Simpen papan di tempat teduh nalika henteu dianggo sareng nyingkahan sinar panonpoé langsung.
  • Ngurangan tekanan ku ngaleupaskeun hawa.
  • Inflate papan deui sateuacan dianggo nurutkeun parentah umum.

papanggihan

Punten ulah nganggo alat anu seukeut!

NGABUKA PAPAN
Milarian permukaan anu mulus sareng bersih pikeun ngabuka awak tabung.
Pikeun inflasi awal sareng pikeun familiarize diri sareng produk YEAZ énggal anjeun, kami nyarankeun yén anjeun ngepung dina suhu kamar. bahan PVC lemes, nu matak ngamudahkeun pikeun ngumpul. Lamun paddleboard geus disimpen dina suhu handap 0 ° C, nyimpen dina 20 ° C salila 12 jam saméméh unfolding.

OPERASI KlepYEAZ AQUATREK Stand Up Paddle Board Gbr 4

Pikeun inflate dewan, cabut cap kaamanan ti klep nu. Jang ngalampahkeun ieu, balikkeun counterclockwise. klep dibuka (lamun deflating di handap) atawa ditutup (lamun inflating di luhur) ku sisipan spring-sarat. Sateuacan anjeun ngawitan inflating, mangga pastikeun yén jarum insert klep aya dina posisi "up". Upami jarum aya dina posisi "handap", mangga pencét jarum inti klep dugi ka muncul.

INFLASIYEAZ AQUATREK Stand Up Paddle Board Gbr 5
Selapkeun nozzle selang kana klep dewan jeung ngahurungkeun kantétan jarum jam. Saatos inflasi, cabut selang jeung nutup cap kaamanan klep pikeun ngégél eta permanén.
Ngagunakeun compressor a bisa ngaruksak item anjeun; kabéh klaim jaminan batal lamun compressor a dipaké.
PERHATOSAN: ILamun ngalaan paddleboard ka panonpoé panas, mangga pariksa tekanan hawa sarta ngaleupaskeun hawa saeutik, disebutkeun bahan bisa overstretched. Suhu ambient mangaruhan tekanan internal tina kamar: simpangan 1 ° C ngakibatkeun simpangan tekanan dina chamber +/-4 mBar (06 PSI).

MOUNTING THE FIN

Align fin dina cara nu sarua salaku dua fins tetep. Loosen screw nu lengkep ti fin nu. Lajeng enteng screw screw leupas deui kana nut kuadrat. Hal ieu ngajadikeun eta gampang pikeun posisi nut dina rel. Ayeuna selapkeun kana bukaan di tengah rel. Lajeng nganggo screw pikeun nyorong nut kuadrat kana posisi nu dipikahoyong tur ayeuna loosen screw nu lengkep. Nut tetep dina rel pituduh. Ayeuna selapkeun fin jeung baud kuningan munggaran dina bubuka rel dina posisi tilted, teras ngalempengkeun eta jeung nyorong fin nepi ka liang langsung luhureun nut pasagi sarta ngalereskeun fin di dinya jeung screw nu.YEAZ AQUATREK Stand Up Paddle Board Gbr 6

Nyoplokkeun FIN
Leupaskeun screw tina kacang kuadrat. Geser fin lajeng nut kuadrat kaluar tina rel kalayan bantuan screw nu. Langsung pasang deui screw sareng kacang kuadrat kana sirip.

Ngaleupaskeun hawa YEAZ AQUATREK Stand Up Paddle Board Gbr 7

Gently pencét jarum insert klep lalaunan ngaleupaskeun tekanan tina dewan. Nalika ngaleupaskeun hawa, pastikeun yén euweuh keusik atawa kokotor sabudeureun klep atawa meunang di jero.

PERHATIAN: Ngan cabut panutup klep pikeun inflate / deflate hawa. Ieu bakal nyegah bocor hawa teu kahaja sareng asupna partikel naon waé kana klep.
Ayeuna ngawitan gently gulung dewan dina ti hareup ka arah klep ngaleupaskeun sagala hawa sésana tina dewan. Ganti tutup klep sareng tutupna pageuh pikeun nyegah kokotor sareng Uap teu asup. Ayeuna buka deui stand up dewan ngawelah tur mimitian rolling eta dina ti sisi séjén dimana klep kasebut lokasina. Ku cara ieu, papan langkung gampang dilipat sareng siripna langkung saé dijagi dina waktos anu sami. Tempatkeun bantalan busa anu disayogikeun dina sirip tetep pikeun panyalindungan.

Maké papan

  • Anggo tali koper pikeun mawa sareng ngamankeun barang tambahan dina papan.
  • Anggo gagang mawa upami anjeun hoyong ngangkut papan di darat.
  • Salawasna mawa ngawelah disadiakeun lamun ngagunakeun dewan.
  • Lamun papan Anjeun geus capsized jeung bohong jeung luhureun papan dina beungeut cai, balikkeun eta leuwih jeung kadua leungeun ambéh luhur nyanghareup ka luhur deui. Upami diperlukeun, pindah ka basisir lamun anjeun teu bisa ngalakukeunana ti cai.

beberesih

  • Pembersih papan anu teu leres atanapi henteu teratur tiasa nyababkeun karusakan.
  • Entong nganggo agén beberesih anu agrésif, sikat nganggo bulu logam atanapi nilon atanapi barang beberesih seukeut atanapi logam sapertos péso, spatula keras sareng anu sanésna. Éta bisa ngaruksak surfaces.
  • Ulah make pangleyur pikeun ngabersihan susunan dewan.
  • Ngabersihan dewan tuntas sanggeus unggal pamakéan.
  • Anjeun tiasa ngabersihan dewan nalika inflated atanapi nalika hawa kempis.
  1. Teundeun papan dina permukaan anu rata, rata sareng garing.
  2. Semprot papan ku selang kebon atanapi bersihkeun ku spons lemes anu dibasahi ku cai ketok bersih.
  3. Ngusap papan beresih ku kaén anu garing, lemes sareng ngantepkeun dugi ka garing.

neundeun

  • Résiko karuksakan! Panyimpenan papan sareng asesoris anu teu leres tiasa ngakibatkeun kapang.
  • Ngidinan sadaya bagian tina papan disetel ka garing lengkep sateuacan disimpen.
  • Deflate dewan lengkep jeung pastikeun klep kasebut dibereskeun dina posisi kabuka.
  • Nyimpen papan nu digulung dina kantong mawa.
  • Nyimpen dewan diatur kaluar jangkauan sahiji barudak jeung aman ditutup.
  • Ulah nempatkeun sagala barang beurat atawa seukeut-edged dina set dewan.
  • Pariksa papan set pikeun tanda-tanda maké atawa sepuh sanggeus neundeun berkepanjangan.

PERBAIKAN

  • Pariksa dewan pikeun leungitna tekanan, liang atawa retakan saméméh unggal pamakéan.
  • Salawasna kempis sateuacan ngalereskeun papan.

LECKS Pilarian

  1. Pastikeun yén euweuh keusik atawa najis sejenna dina klep nu.
  2. Inflate dewan lengkep sakumaha ditétélakeun dina bagian "Inflating".
  3. Bilas dewan, kaasup wewengkon sabudeureun klep nu, kalawan cai soapy hampang. Upami gelembung muncul, bocorna kedah dilereskeun.

Klep bocor
Mun gelembung némbongan sabudeureun klep nu, eta meureun ngandung harti yén klep nu teu nutup lengkep ketat. Dina hal ieu, tighten klep jarum jam ngagunakeun spanner klep disadiakeun dina kit perbaikan.

klep cacad
Mun gelembung teu ngabentuk dina cangkang atawa sabudeureun klep nalika dewan ieu inflated, ieu bisa hartosna yén klep nu cacad:

  1. Pasang tutup klep dina klep sareng péngkolan saarah jarum jam pikeun ngencang. 2.
  2. Basahi tutup klep anu ditutup ku cai sabun.
  3. Mun gelembung ayeuna ngabentuk, klep kudu diganti lengkep (tingali bab "Ngaganti klep nu").

leaks
Upami gelembung ngabentuk dina kulit luar, anjeun tiasa ngégél bocor ku lem khusus sareng bahan patch anu disayogikeun dina kit perbaikan (tingali bab "Sealing leaks"). Lamun dewan inflated leungit stiffness, hiji bocor teu merta cukang lantaranana. Fluktuasi suhu ogé tiasa nyababkeun turunna tekanan.

SEALING LEAKS

  • Résiko karuksakan!
  • Henteu unggal napel cocog pikeun ngalereskeun papan. Perbaikan sareng lem anu teu cocog tiasa nyababkeun karusakan salajengna.
  • Ngan make lem husus pikeun parahu inflatable. Anjeun tiasa nyandak lem sapertos ti dealers spesialis.
  • Anjeun tiasa ngégél liang atanapi retakan ku lem sareng patches bahan anu disayogikeun dina kit perbaikan.
  • Deflate papan saméméh repairing.

Bocor leutik (leuwih leutik ti 2 mm)
Bocor anu langkung alit ti 2 mm tiasa dilereskeun ku lem.

  1. tuntas ngabersihan wewengkon pikeun repaired.
  2. Ngidinan wewengkon pikeun repaired nepi ka garing lengkep.
  3. Larapkeun tetes leutik tina napel kana bocor.
  4. ngidinan napel garing pikeun approx. 12 jam.

Bocor anu langkung ageung (leuwih ageung ti 2 mm)
Bocor leuwih badag batan 2 mm bisa dibenerkeun ku napel na bahan patch.

  1. Ngabersihan daérah anu badé dilereskeun sacara saksama sareng ngantep éta garing lengkep.
  2. Potong sapotong patch bahan anu tumpang tindih ka bocor ku kira-kira. 1.5 cm dina saban gigir.
  3. Larapkeun lem ka underside patch cut-out.
  4. Larapkeun lapisan ipis lem ka bocor jeung kulit luar sabudeureun sakabéh ukuran patch bahan.
  5. Ngidinan napel pikeun nyetél pikeun 2-4 menit nepi ka katempo norak.
  6. Alas patch bahan cut-out dina bocor terus pencét éta pageuh.
  7. Ngidinan napel ka garing pikeun approx. 12 jam.
  8. Pikeun ngégél wewengkon sagemblengna, nerapkeun napel deui ka edges of patch bahan sanggeus eta geus garing.
  9. Ngidinan napel ka garing pikeun approx. 4 jam.

Sateuacan nganggo papan dina cai deui, pariksa yén bocorna leres-leres disegel. Upami bubbling masih kajantenan, bawa papan ka bengkel spesialis pikeun perbaikan atanapi ngahubungi alamat jasa anu dipasihkeun dina petunjuk ieu.

Ngaganti klep

Upami klep kedah diganti, anjeun tiasa mesen klep ngagantian tina alamat jasa anu dipasihkeun.

  1. Ngaleupaskeun hawa tina papan.
  2. Hurungkeun tutup klep lawan arah jarum jam sareng cabut.
  3. Pasang spanner klep tina kit perbaikan anu disayogikeun dina luhureun klep sareng péngkolan lawan jarum jam pikeun ngagentoskeunana. Nalika ngalakukeun ieu, ngalereskeun bagian handap klep di jero dewan ku panangan anjeun sareng pastikeun yén éta henteu lebet kana papan.
  4. Teundeun klep ngagantian dina bagian handap jeung ngahurungkeun eta jarum jam pikeun tighten eta. Pastikeun klep dipuseurkeun.
  5. Candak spanner klep jeung tighten luhureun klep jarum jam.
    Sateuacan nganggo dewan deui, pariksa yén klep bener nutup.

Buang

Buang bungkusan numutkeun jinisna. Pasang kardus sareng kardus kana koleksi kertas runtah. Foil kana kempelan daur ulang.
Dispose dewan diatur nurutkeun peraturan lokal jeung hukum.

garansi
Garansi pikeun bahan sareng cacat manufaktur nyaéta 2 taun kalayan panggunaan anu leres

pabrik

YEAZ AQUATREK Stand Up Paddle Board Gbr 8

VEHNSGROUP GmbH
Theatinerstraße 40-42
80333 Munich
Jérman
service@vehnsgroup.com
www.vehnsgroup.com, www.yeaz.eu
Tunduk kana parobahan sareng kasalahan
Produsén henteu nanggung tanggung jawab pikeun karusakan anu disababkeun ku panggunaan produk anu salah, henteu leres atanapi henteu cocog.
© VEHNS GROUP GmbH

www.yeaz.eu

Dokumén / Sumberdaya

YEAZ AQUATREK Nangtung Board ngawelah [pdf] Buku Panduan
AQUATREK, Nangtung Board Ngawelah, AQUATREK Nangtung Ngawelah Board

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *