logo telesystem

Yealink T46G High End Warna Layar IP Phone

Yealink T46G High End Warna Layar IP Phone

fitur sadia bisa rupa-rupa. Set fitur khusus dumasar kana tatanan asli sareng pamundut administrator sistem pikeun unggal panyebaran. Mangga wartosan administrator sistem anjeun atanapi Telesystem langsung pikeun ngabahas naon waé tambahan kana sistem.

Yealink T46G High End Warna Layar IP Telepon 1

Dasar Pangurus Telepon

Ngajawab telepon
Angkat héndsét teras ngamimitian nyarios ka nu nelepon. Gantina, kenop lemes Jawab, tombol Speaker, atawa tombol Headset bisa dipencet pikeun ngajawab telepon asup.
Nelepon
Angkat héndsét teras lebetkeun nomer télépon, ekstensi, atanapi kode anu badé dipencét. Pencét Kirim pikeun ngamimitian telepon atanapi ngadagoan telepon.
Ngeureunkeun telepon
Tutup héndsét atawa pencét kenop lemes Tungtung Telepon.
bisu
Pencét bisu
tombol pikeun ngajempékeun audio anjeun nalika nelepon. Pencét deui pikeun ngaleupaskeun.

Jelema nu ngomong
Pencét tombol spiker pikeun ngagunakeun modeu audio spiker.

headset
Pencét tombol headset pikeun nganggo audio mode headset (kudu gaduh headset napel).

jilid
Pencét tombol polumeu pikeun nyaluyukeun polumeu kanggo ringer anjeun nalika dianggurkeun atanapi modeu audio nalika nelepon langsung.

nyekel

Pencét tombol Tahan atawa kenop lemes pikeun nahan telepon aktip.

Pikeun neruskeun telepon: 

  • Lamun ngan hiji ditahan, pencét tombol atawa neruskeun konci lemes.
  • Lamun aya leuwih ti hiji ditahan, paké tombol jeung pikeun milih telepon nu dipikahoyong teras pencét atawa kenop lemes neruskeun.

Pangurus Telepon canggih

Transfer Buta (Teu diumumkeun)
Transfer buta ngaliwatan ID panelepon tina panelepon asalna ka pihak katilu.

  • Pencét kenop lemes Transfer pikeun nahan sauran munggaran
  • Lebetkeun ekstensi tujuan atanapi nomer telepon
  • Pencét tombol Transfer atanapi konci lemes pikeun ngarengsekeun transfer

Mindahkeun langsung ka kotak suratsora internal ku mencét 7 ditambah ekstensi salaku nomer tujuan
Diumumkeun Transfer 

  • Pencét tombol Transfer atawa kenop lemes pikeun nahan sauran munggaran
  • Lebetkeun ekstensi tujuan atanapi nomer telepon. Tetep dina jalur bari panggero kadua nyambung.
    •  Pikeun ngarengsekeun transfer saatos nyarios sareng pihak katilu, ngagantung telepon, pencét tombol Transfer atanapi Transfer konci lemes.
    • Pikeun ngabolaykeun transper jeung balik deui ka pihak kahiji, pencét kenop lemes Batal atawa EndCall. Telepon kahiji anjeun bakal tetep ditahan.

Konférénsi (Tilu Jalan) Telepon

  • Pencét kenop lemes Konperénsi pikeun nahan sauran munggaran
  •  Lebetkeun ekstensi atanapi nomer telepon pihak katilu. Tetep dina jalur bari panggero kadua nyambung.
  • Pencét kenop lemes Konférénsi pikeun ngahijikeun télépon babarengan.

Nalika dina telepon konperénsi, anjeun tiasa ngalakukeun ieu: 

  • Nongkrong: ieu ngaluarkeun anjeun tina konperénsi sareng mindahkeun dua pihak anu sanés.
  • Atur: Pencét kenop lemes ieu pikeun miceun hiji jalma ti konferensi atawa Ngajempékeun hiji jalma dina konferensi (disebut "Jauh Ngajempékeun").
  • Pamisah: Pencét kenop lemes ieu pikeun nahan sauran duanana dina telepon anjeun nyalira.

Fitur canggih

Daptar ulang
Pencét tombol Redial pikeun nuliskeun daptar Telepon Ditempatkeun teras nganggo tombol sareng pikeun milih telepon anu dipikahoyong. Pikeun nempatkeun sauran anu dipilih, angkat telepon atanapi pencét kenop lemes Kirim.

Suratsora
Pikeun ngakses suratsora, pencet Talatah ka talatah, atawa ganti salam. kancing. Turutan paréntah pikeun nyetél suratsora, dangukeun.

Lamun talatah keur dikirim ka telepon, lampu indikator nungguan talatah bakal kedip-kedip tanda talatah anyar geus narima.

Sajarah
Pencét kenop lemes Sajarah pikeun ngakses daptar telepon panganyarna. Anggo tombol sareng pikeun nganapigasi daptar sadaya, lasut, disimpen, ditampi, sareng telepon diteruskeun.

Entong ganggu
Pencét kenop lemes DND teras turutan paréntah layar pikeun ngaktipkeun atanapi mareuman ulah ganggu. Nalika diaktipkeun, sadaya telepon langsung ka extension atanapi nomer telepon langsung anjeun bakal langsung ka kotak surat sora anjeun. Anjeun tiasa nelepon kaluar biasana.
taman
Park mangrupa 'dibagikeun' ditahan. Telepon anu diparkir tiasa ditingali sareng diaksés ku sadaya telepon méja di situs éta.

  • T opark panggero, pencét salah sahiji kenop Park sadia. Ieu Mindahkeun panggero ka orbit parkir éta sarta nembongkeun lampu caang dina konci pakait.
  • Pikeun meunangkeun telepon diparkir, pencét tombol Park luyu.

kaca
Upami diaktipkeun, fitur halaman nyiarkeun pesen anu diucapkeun ngaliwatan grup telepon, sadaya telepon, atanapi alat paging overhead.

Neraskeun Telepon
Neruskeun telepon saluran / ekstensi pribadi anjeun tiasa dilakukeun tina telepon.

  • Pikeun ngaktipkeun neraskeun: Pencét *72 dituturkeun ku ekstensi atanapi nomer telepon pikeun neraskeun telepon. Angkat telepon pikeun ngirim paréntah.
  • Pikeun mareuman neraskeun: Pencét *73 teras angkat telepon pikeun ngirim paréntah.

Aplikasi Telepon CommPortal

Yealink T46G mangrupikeun telepon SIP anu nyayogikeun seueur jasa ku cara nyambungkeun kana antarmuka CommPortal. Antarbeungeut ieu ngirimkeun sababaraha aplikasi telepon ka palangganna:

  •  Kontak Jaringan (Diréktori)
  •  Hot Desking (Kaluar/Asup)*
  • Distribusi Telepon Otomatis (ACD)*

Kadé dicatet yén pamakéan aplikasi ieu merlukeun ngaran pamaké sarta sandi nu bener pikeun akun telepon Anjeun. Kapercayaan ieu panginten kedah diasupkeun nalika nganggo aplikasi.
Ngaran pamaké sarta sandi nyaéta kieu:

  • Ngaran pamaké: langsung nelepon nomer telepon pakait sareng telepon anjeun
  • Sandi: kecap akses CommPortal (aplikasi) ayeuna Mangga wartosan administrator sistem anjeun atanapi Telesystem upami anjeun henteu terang nomer telepon atanapi kecap akses langsung anjeun.

Kontak Jaringan (Diréktori)
Pencét kenop lemes Diréktori pikeun ngakses diréktori telepon. Diréktori ngaunduh sadaya ekstensi grup bisnis, Multi Line Hunt Groups (MLHGs), sareng Kontak CommPortal dina akun anjeun.
Hot Desking (Tombol Kaluar)*
Dina sababaraha kasus, henteu sadayana karyawan aya di kantor dina waktos anu sami, janten karyawan ieu tiasa 'ngabagi' telepon fisik, tapi masing-masing gaduh kredensial akun individu. Ieu katelah Hot Desking. Hot Desking ngamungkinkeun para karyawan asup sareng kaluar telepon, ku kituna nyandak kredensialna sareng aranjeunna kana meja naon waé anu bakal dianggo dina dinten éta. Punten perhatikeun, penting pikeun ngan ukur log in kana hiji telepon dina hiji waktos.

Pikeun kaluar tina telepon: 

  • Pencét konci Log Out.
  • Layar LCD bakal naroskeun anjeun ku peringatan, "Naha anjeun yakin badé kaluar?"
  • Pencét kenop lemes OK pikeun kaluar.
  • Telepon bakal reboot teras nunjukkeun layar anu kaluar. Teu aya sauran tiasa dilakukeun dugi ka pangguna asup kana telepon.

Pikeun asup ka telepon:

  •  Pencét konci lemes Login.
  • Lebetkeun nami pangguna sareng kecap konci pikeun akun (tingali catetan sateuacana)
  • Pencét kenop lemes OK
  • Telepon reboots sareng apdet nganggo konfigurasi pangguna anu asup

Distribusi Telepon Otomatis (ACD)*
Upami anjeun bagian tina Multi Line Hunt Grup anu dianggo pikeun pusat telepon atanapi grup ring anu sanés, administrator sistem telepon anjeun tiasa masihan anjeun hak pikeun asup sareng kaluar tina grup ieu nganggo tombol ACD.
Pikeun asup atawa kaluar tina grup: 

  • Pencét tombol ACD.
  • Daptar sadaya grup moro anu anjeun anggotana bakal muncul. Di sisi katuhu unggal, anjeun bakal ningali naha anjeun Asup atanapi Kaluar. Pilih grup anu anjeun hoyong robih statusna nganggo tombol sareng.
  • Pencét tombol Lebet atanapi Logout pikeun ngarobih status login anjeun pikeun grup éta.

Upami anjeun mangrupikeun anggota pusat telepon anu leres Multi Line Hunt Group (antrian), administrator anjeun ogé tiasa naroskeun anjeun ngatur kasadiaan anjeun nalika anjeun asup. Fitur ieu disebut My State. Pikeun ngarobah kasadiaan anjeun pikeun sadaya telepon Multi Line Hunt Group:

  • Saatos logging kana sahanteuna hiji puseur panggero Multi Line Hunt Grup, pencét tombol lemes Propinsi abdi.
  • Anggo tombol sareng kana status anu anjeun hoyong pilih, teras pencét tombol OK pikeun ngalih ka status éta.
  • Status ayeuna bakal ditingali dina layar telepon. Statusna ngan lumaku pikeun nelepon ngaliwatan Multi Line Hunt Grup.

Inget pikeun ngarobah kasadiaan anjeun ka Sadia sateuacan kaluar tina sadaya grup moro. Tombol garis nunjukkeun sababaraha kaayaan ACD sapertos kieu:

  • Kaluar log
  • Asup, sadia
  • Asup, Teu sadia
  • Bérésan

* Punten dicatet yén fitur-fitur canggih ieu mimitina kedah disetél ku tim Telesystem. Mangga wartosan Telesystem kanggo langkung rinci. 

Dokumén / Sumberdaya

Yealink T46G High End Warna Layar IP Phone [pdf] Pituduh Pamaké
T46G, T46S, T46U, High End Warna Screen IP Phone, T46G High End Warna Screen IP Phone

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *