Petunjuk Whirlpool Samping-Samping Kulkas Pitunjuk Pamaké
Kulkas Samping-Samping Kulkas

ARTIK KANGGO

Nu penting: Sateuacan ngaoperasikeun alat ieu, pastikeun parantos dipasang leres numutkeun Manual Pamilik Perkakas.

Pikeun genah anjeun, kadali kulkas anjeun tos aya di pabrik. Nalika anjeun mimiti masang kulkas anjeun, pastikeun yén kadali na tos aya. Kulkas sareng kontrol beku kedahna disetél kana "setting tengah.
ARTIK KANGGO

Kulkas

Nu penting: Kontrol kulkas nyaluyukeun suhu kompartemen kulkas. Unggal klik dina tombol "Setting Temp" ngajantenkeun kompartemen kulkas langkung tiis (Indikator LED dina 1 kepingan salju langkung Kurang Dingin / indikator LED dina 2, 3, atanapi 4 kepingan salju langkung tiis / Sadayana indikator LED langkung tiis), upami anjeun dugi ka tingkat terakhir, sistem bakal balik deui ka tingkat awal.
Kulkas

FREEZER

Kontrol freezer nyaluyukeun suhu kompartemen freezer. Setélan ka payuneun suhunan tengah ngajadikeun suhu kirang tiis. Setélan ka tukang setélan tengah ngajantenkeun suhu langkung tiis.

Antosan 24 jam sateuacan anjeun nempatkeun tuang kana kulkas. Upami anjeun nambihan tuang sateuacan kulkas parantos tiis sadayana, tuangeun anjeun tiasa rusak.

CATETAN: Nyaluyukeun kulkas sareng kontrol beku kana langkung luhur (langkung tiis) tibatan anu disarankeun moal tiis kana kompartemen langkung gancang.
FREEZER

SET SUHU

Pasihan waktos kulkas pikeun niiskeun lengkep sateuacan nambihan tuangeun. Langkung saé kedah ngantosan 24 jam sateuacan anjeun tuang tuang kana kulkas. Setélan anu dituduhkeun dina bagian saencanna kedah leres pikeun pamakéan kulkas rumah tangga normal. Kadali disetél leres nalika susu atanapi jus sakumaha tiis sakumaha anjeun resep sareng nalika és krim pageuh.

Upami anjeun kedah nyaluyukeun suhu dina kulkas atanapi freezer, anggo setélan anu dibéréndélkeun dina bagan ieu di handap salaku pituduh. Antosan sahenteuna 24 jam antara pangaluyuan

KAAYAAN TAMBAHAN SUHU
Kulkas tiris teuing Kulkas ngadalikeun hiji kepingan salju handap
Kulkas haneut teuing Kulkas ngadalikeun hiji kepingan salju langkung luhur
Freezer tiris teuing Kontrol mesin pembekuan salah sahiji kepingan salju handap
Freezer teuing haneut / tiris teuing Freezer ngendalikeun hiji kepingan salju langkung luhur

Émbaran Pesenan Online

Kanggo inpormasi instruksi sareng pangropéa anu lengkep, panyimpenan usum salju, sareng tips transportasi, mangga tingali Manual Pamilik anu disertakeun sareng alat anjeun.

Kanggo inpormasi ngeunaan salah sahiji item ieu, pitunjuk siklus lengkep, dimensi produk lengkep, atanapi pikeun pitunjuk lengkep pikeun panggunaan sareng pamasangan, mangga buka https://www.whirlpool.com/owners, atanapi di Kanada https://www.whirlpool.ca/owners. Ieu tiasa ngahémat anjeun biaya nelepon jasa. Nanging, upami anjeun kedah ngahubungi kami, anggo inpormasi dibéréndélkeun di handap pikeun daérah anu cocog.

Amérika Sarikat:
telepon: 1-800–253–1301
Alat-alat Whirlpool Brand Home
Pusat pangalaman pelanggan
553 Benson Road Benton Harbour, MI 49022–2692

Kanada:
telepon: 1-800–807–6777
Alat-alat Whirlpool Brand Home
Pusat pangalaman palanggan
200–6750 Abad Ave.
Mississauga, Ontario L5N 0B7

Dokumén / Sumberdaya

Kulkas Samping-Samping Kulkas [pdf] Pituduh Pamaké
Kulkas Samping-Samping

Rujukan

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.