LOGO WEESTA

120V∼60Hz 1500W

Weesta KA23T Oven Penggorengan Udara Sapopoé-

KA23T sapopoe hawa FRYER OVEN
instruksi Manual

Punten baca parentah ieu sacara saksama sateuacan nganggo alat ieu, teras simpen kanggo rujukan ka hareup. Email Layanan Pelanggan: [email dijaga]

Oven FRYER hawa unggal poé

SAFEGUAR penting

Nalika nganggo alat listrik, pancegahan kaamanan dasar kedah salawasna dituturkeun. kaasup di handap ieu:

  • Baca parentah al
  • Cabut stop kontak klakson nalika henteu dianggo sareng sateuacan beberesih.
  • Ngidinan cooling sagemblengna saméméh beberesih atawa penanganan.
  • Anggo alat ukur dina permukaan anu stabil sareng garing.
  • Oo henteu nganggo alat pikeun naon waé salian ti tujuanna.
  • Oven ieu kanggo panggunaan rumah tangga wungkul.
  • Entong nganggo alat-alat di luar pikeun tujuan komérsial.
  • Pastikeun alat ieu deaned tuntas bete ngagunakeun
  • Pengawasan kerang dipikabutuh nalika alatna teed ku atanapi caket barudak. Barudak kudu diawaskeun pikeun mastikeun yén maranéhna teu bisa jeung Perkakas.
  • Pernah Sow Perkakas unattended nalika Dina urang
  • Nyabut kantong sareng bungkusan tina alat sateuacan urang
  • Entong ngantepkeun alatna ditutupan atanapi nyabak bahan anu gampang kaduruk sapertos Cuilekt, draperies, atawa tembok iraha dina operasi. Naha teu Bungbulang; sagala RPM en luhureun alat lamun Dina Operasi Ulah beroperasi dina cabinets témbok.
  • Pikeun nyingkahan kaduruk. make caution ekstrim lamun lemming accoosorke atanapi disposing of geese panas
  • Perkakas ieu henteu dimaksudkeun pikeun dianggo ku jalma (nyadiakeun hayam) kalayan fisik anu ngirangan indrawi atawa kamampuhan méntal atawa lads tina pangalaman jeung FaxWedge iwal aranjeunna disadiakeun kalayan pangawasan sareng instruksi ngeunaan pamakean alat ku jalma anu tanggung jawab keur lajeng kaamanan.
  • Pamakéan alat anu henteu leres tiasa nyababkeun karusakan harta benda atanapi bahkan cilaka pribadi.
  • Entong disimpen sagala meter: * lian ti produsén nyarankeunded Demetrios dina ieu
  • Entong nganggo alat OM nganggo kabel anu ruksak. ruksak plog. sanggeus alat malfunctions, geus turun atawa ruksak di sagala Balikeun deui pakakas anu pang caketna fasilitas jasa otorisasi pikeun repack ujian atawa adjustment
  • Salawasna jadi surlcabut alatna ti outlet saméméh mowings beberesih. tungtung gudang lamun teu M tee
  • Ulah nyobian dislodge dahareun Mien teh parabot geus plugged kana outlet eleco-Kal
  • Kadaharan anu ageung. logam murag bungkusan jeung utensils teu kudu diselapkeun dina ova nu, sabab meureun ngalibatkeun résiko seuneu atanapi shock listrik.
  • Naha net dekan nulis jalur scouring logam.
  • Ufa setélan suhu dianjurkeun pikeun sakabéh visaking cocking, broiling, sarta hawa frying.
  • Ulah sapotong alat dina atawa deukeut burner gm panas, boner listrik panas, atawa dina oven dipanaskeun.
  • Awas pisan kedah dianggo nalika ngahapus Deplane. ngandung minyak panas atawa panas lianna cair
  • Tocfcconned panonpoé sagala coned o- off', teras cabut colokan tina stop kontak témbok. Ulah ngantep ari Loba twines panas, atawa ngagantung leuwih edges of tabel atawa counters.
  • Ulah nempatkeun salah sahiji bahan handap dina oven: kertas karton, plastik, jeung produk sarupa.
  • Alat-alatna henteu dihaja dioperasikeun ku timer otomatis atanapi sistem remote-control anu misah.
  • Hindarkeun tina ngagunakeun kantétan anu henteu disarankeun ku produsén alat, sabab ieu tiasa nyababkeun shock listrik atanapi tatu pribadi.
  • Alat ieu gaduh colokan polarisasi (hiji sabeulah langkung lega tibatan anu sanés). Pikeun ngurangan résiko shock listrik, colokan ieu bakal pas dina outlet polarized ngan hiji arah. Lamun colokan teu sagemblengna pas dina stop kontak, balikkeun colokan. Upami masih teu cocog, hubungi tukang listrik anu mumpuni. Entong nyobian ngarobih plug-in waé.
  • Entong nutupan bagéan oven tina logam foil. Ieu bakal nyababkeun panas teuing tina oven.
  • Pareuman alat-alat OFF, teras cabut colokan nalika teu dianggo, sateuacan dirakit atanapi dileupaskeun bagian, sareng sateuacan diberesihan. Pikeun nyabut, candak colokan na tarik tina outlet.
  • Pernah tarik tina kabel kakuatan. Upami kabel suplai ruksak, éta kedah digentos ku produsén, agén palayanan, atanapi jalma anu mumpuni anu sami pikeun ngahindarkeun bahaya.
  • Weesta moal nampi tanggung jawab pikeun karusakan anu disababkeun ku pamakean alat anu teu leres.
  • Permukaan luar alat tiasa panas salami sareng saatos operasi oven. Ngidinan alat pikeun niiskeun lengkep sateuacan nanganan.
  • WEESTA KA23T Sapopoé Air Fryer Oven-Ikoncaution, beungeut panas.
    Parentah Atur Kabel Khusus:
  • Ari kakuatan-suplai pondok kedah disayogikeun pikeun ngirangan résiko akibat terjebak atanapi tersandung dina ari anu langkung panjang.
  • Sambungan kabel tiasa dianggo upami dianggo kalayan ati-ati.
  • Upami kabel extension dianggo, rating listrik anu ditandaan tina kabel ekstensi kedah sahenteuna saluhureun rating listrik alat.
  • ari extension kudu diatur meh moal drape leuwih countertop atawa
  • meja dimana eta bisa ditarik ku barudak atawa tripped leuwih teu ngahaja. Upami alatna tina jinis grounded, set kabel atanapi kabel ekstensi kedah janten kabel 3-kawat tipe grounding.

SAFEGUAR Penting: Punten Maca sareng Simpen Pitunjuk Ieu sareng manual perawatan.

BAGIAN & CIRI

PANÉL KONTROL

WEESTA KA23T Sapopoé Air Fryer Oven-1

CATETAN: Diagram Scot dina 'Nganggo Oven Ar Pryor Sapopoé Anjeun" pikeun awan ponton.

WEESTA KA23T Sapopoé Air Fryer Oven-2

Maké Oven FRYER hawa unggal poé Anjeun

Saméméh maké UDARA FRYER OVEN SApopoé:
Cabut sadaya bahan bungkusan. Sateuacan nganggo, pindahkeun Oven Penggorengan Udara Sapopoé 2 dugi ka 4 inci tina témbok atanapi tina objék anu aya dina countertop. Ulah make eta dina surfaces panas-sénsitip. Pariksa yén Oven Air Fryer teu aya karusakan anu katingali sareng henteu aya bagian anu leungit. Sateuacan nganggo Air Fryer Oven pikeun kahiji kalina atanapi sateuacan dianggo saatos neundeun anu berkepanjangan, cuci sareng garingkeun alat sareng asesoris anu sanésna. Tempo "Ngabersihan & Pangropéa" pikeun parentah.
WEESTA KA23T Sapopoé Air Fryer Oven-ICON1CATETAN: Pertama kali anjeun nganggo Air Fryer Oven anjeun tiasa perhatikeun bau atanapi haseup sakedik. Ieu kedah ngan ukur salami 15 menit. Penting pikeun ngajalankeun alat dina Air Fry sateuacan dianggo, tanpa tuangeun.
Maké OVEN AIR FRYER ANDA SABARANA:
Bagian di handap ieu bakal ngabantosan anjeun familiarize anjeun sareng asesoris anu béda-béda anu aya dina Oven Penggorengan Udara Sapopoé anjeun sareng cara ngagunakeunana.

POSISI RAK
CATETAN: Saméméh dipaké, nempatkeun Baki Tetes handapeun unsur pemanasan di handapeun Oven Air Fryer. Entong nempatkeun asesoris langsung dina luhureun unsur pemanasan.

WEESTA KA23T Sapopoé Air Fryer Oven-3

GORENG HAYANG

WEESTA KA23T Sapopoé Air Fryer Oven-4

Teundeun Drip Tray di handapeun oven anjeun (handapeun elemen pemanasan.) Teundeun Air Fry Basket kana Oven Rack anjeun dina Posisi 2 pikeun Air Frying/Broiling.
Catetan: Pikeun pangan greasy kawas jangjang, nempatkeun Baking Pan handap Air Fry Basket pikeun nyekel netes.
WEESTA KA23T Sapopoé Air Fryer Oven-5

  1. Tutup oven tur nyetel kenop Fungsi anjeun ka Air Fry.
  2. Setel Air Fry Knob anjeun ka suhu anu leres. The Air Fry Knob ngan jalan kalawan fungsi ngagoreng hawa. Suhu anu dipidangkeun dina kenop Suhu henteu mangaruhan set kenop Air Fry.
  3. Teras, péngkolan kenop Turner kana waktos masak anu dipikahoyong pikeun ngahurungkeun oven sareng ngawitan ngagoreng hawa.
  4. Lampu Daya bakal nyaangan. Timer Knob bakal nalika siklus geus réngsé.
  5. Pikeun ngeureunkeun ngagoreng hawa, balikkeun kenop Timer ka posisi "pareum".

GRILLING / DEFROST

WEESTA KA23T Sapopoé Air Fryer Oven-7
Teundeun Drip Tray di handapeun oven anjeun (handapeun elemen pemanasan)
Teundeun Baking Pan atanapi Oven rak dina posisi 2 pikeun Grtiling / Defrost

WEESTA KA23T Sapopoé Air Fryer Oven-6
Defrost:

Pikeun Defrost, setel kenop Fungsi ka Defrost, teras puterkeun kenop Turner langsung (no ngabutuhkeun pikeun muterkeun kenop Suhu). Defrost ngan ukur bakal ngaktipkeun kipas konvéksi pikeun ningkatkeun aliran hawa di jero rohangan oven supados ngabantosan tuangeun.

Grilling:

  1. Tutup oven tur nyetel kenop Fungsi ka grill; Puterkeun kenop Suhu anjeun ka suhu anu dipikahoyong.
  2. Puter kenop Timer ka waktos masak nu dipikahoyong pikeun ngahurungkeun oven.
  3. Indikator Daya bakal nyaangan. Timer bakal hurung nalika masak parantos réngsé
  4. Pikeun ngeureunkeun manggang, puter kenop Timer lawan jarum jam ka posisi "Pareum".

Panggang AND TOASTINGWEESTA KA23T Sapopoé Air Fryer Oven-8

Teundeun Drip Tray di handapeun oven anjeun (handapeun elemen pemanasan) Pikeun baking, nempatkeun rak oven dina posisi 1 atawa 2 gumantung kana ukuran dahareun.

WEESTA KA23T Sapopoé Air Fryer Oven-9

  1. Tutup oven tur nyetel kenop fungsi pikeun baking na toasting; Puterkeun kenop Suhu anjeun ka suhu anu dipikahoyong.
  2. Pikeun Baking, muterkeun kenop Turner ka waktos masak nu dipikahoyong pikeun ngahurungkeun oven. Pikeun Ngamanggang, Setel pangatur waktu kira-kira 3 menit upami roti bakar hampang diperyogikeun, atanapi setel pangatur waktuna kirang langkung 7 menit upami roti bakar poék diperyogikeun.
  3. Indikator Daya bakal nyaangan. Turner bakal hurung nalika masak parantos réngsé.
  4. Pikeun ngeureunkeun baking atanapi manggang roti, puterkeun kenop Timer lawan arah jarum jam ka posisi "Pareuman".

BROILING / CONVECTION BROILING

WEESTA KA23T Sapopoé Air Fryer Oven-10
Teundeun Baki netes di handapeun oven Anjeun (handap unsur pemanasan.) Teundeun Anjeun Air Fry Basket atawa Baking Pan dina Air Fryer Oven dina posisi 2 pikeun Broiling. Convection Broil téh sarupa jeung Broil, tapi bakal ngaktipkeun kipas convection pikeun ngiderkeun hawa panas sabudeureun dahareun, nu bakal nyieun masak leuwih gancang.
WEESTA KA23T Sapopoé Air Fryer Oven-ICON2CATETAN: Pastikeun pikeun nempatkeun Air Fry Basket dina rak Oven Anjeun.

WEESTA KA23T Sapopoé Air Fryer Oven-11

  1. Tutup oven tur nyetel kenop Fungsi ka Broil atanapi Convection Broil; Puterkeun kenop Suhu anjeun ka suhu anu dipikahoyong.
  2. Puter kenop Timer ka waktos masak nu dipikahoyong pikeun ngahurungkeun oven.
  3. Indikator Daya bakal nyaangan. Timer bakal hurung nalika masak parantos réngsé.
  4. Pikeun ngeureunkeun broiling, puterkeun kenop Timer lawan arah jarum jam ka posisi "Pareuman".

KONVEKSI

WEESTA KA23T Sapopoé Air Fryer Oven-12

Teundeun Drip Tray di handapeun oven anjeun (handapeun elemen pemanasan). Pasang Balling Pan atanapi Oven Rack dina posisi 1 atanapi 2 pikeun Convection

WEESTA KA23T Sapopoé Air Fryer Oven-13

  1. Tutup oven tur nyetel kenop Fungsi ka Convection; Puterkeun kenop Suhu anjeun ka suhu anu dipikahoyong.
  2. Puter kenop Timer ka waktos masak nu dipikahoyong pikeun ngahurungkeun oven.
  3. Indikator Daya bakal nyaangan. Timer bakal hurung nalika masak parantos réngsé.
  4. Pikeun ngeureunkeun konvéksi, puterkeun kenop Timer lawan jarum jam ka posisi "Pareuman".

Dianjurkeun masak Guide

kadaharan fungsi
setelan
disarankeun
jumlah
Waktos Masak disarankeun
suhu
disarankeun
barang-barang tambahan
Posisi raka
Goreng Perancis Goreng Hawa 400g 18-22 Menit 400°F Udang Goreng patengahan
Nugget Hayam Goreng Hawa 450g 10 Minutes 400°F Udang Goreng patengahan
Jangjang seger Goreng Hawa 900g 13-16 Menit 450°F rak oven patengahan
Jangjang beku Goreng Hawa 650g 15-18 Menit 450°F rak oven patengahan
Hayam popcorn Goreng Hawa 600g 15 Minutes 450°F Udang Goreng patengahan
Daging sapi steak Goreng Hawa 650g 10 Minutes 400°F rak oven patengahan
roti roti panggang Caang: 4 keureut
Tengah: 4 keureut
Poék: 4 keureut
3.5-6 Menit 450°F rak oven patengahan
Pizza (8 inci) Panggang 400g 10 Minutes 400°F rak oven patengahan

Tips pikeun pamakéan sapopoé

  • Ngadistribusikaeun minyak dina pangan jeung bahan bisa ningkatkeun crispiness exterior na Browning.
  • Minyak ogé tiasa disemprot atanapi digosok kana tuangeun pikeun ngagoreng hawa. Kaleng semprot masak non-stick
    ogé dipaké pikeun mastikeun yén pangan gorengan teu nempel dina Baking Pan atanapi Air Fry Basket
  • Paké aluminium foil on Baking Pan pikeun cleanup gampang.
  • Nyusun dahareun dina hiji lapisan dina Air Fry Basket pikeun nyegah kabutuhan Tos atawa flip dahareun salila masak. Overcrowding karanjang bisa négatip mangaruhan tékstur dahareun jeung manjangkeun siklus masak.
  • Oven ieu ogé tiasa dianggo pikeun ngamanaskeun tuangeun. Pikeun memanaskeun deui kadaharan, puterkeun kenop Suhu ka 300°F nepi ka 10 menit.
  • Permukaan luar oven tiasa panas nalika sareng saatos dianggo. Pikeun ngagampangkeun cooling, setel pungsi ka Defrost tur muterkeun kenop Timer ka kurang leuwih 5 menit pikeun ngaktipkeun kipas convection.

Pangropéa jeung beberesih

CATETAN: Salawasna ngidinan Air Fryer Oven pikeun niiskeun lengkep saméméh deaning. salawasna cabut colokan Air Fryer Oven ti stop kontak listrik saméméh deaning.

  • Pikeun miceun crumbs, cabut baki crumb jeung piceun crumbs. Pikeun miceun gajih nekad, tilelep baki crumb dina cai panas tur usap jeung usap eta ku bolu lemes.
  • Ulah make cleaners abrasive, sabab finish bisa ruksak ku cleaners maranéhanana.
  • Pikeun ngabersihan témbok pedalaman, anggo iklanamp lawon sareng larutan sabun cair hampang atanapi larutan semprot dina bolu. Ulah make produk abrasive atawa corrosive kasar dina interior oven.
  • Usap bagian luar oven ku iklanamp kaén atanapi bolu sareng garing garing.
  • Ulah nempatkeun karanjang gorengan hawa, Panggang pan, atawa rak oven dina dishwasher nu. Asesoris henteu aman pikeun mesin pencuci piring. Pikeun ngabersihan asesoris éta, anjeun tiasa ngumbah aranjeunna dina cai sabun sareng bolu anu lembut.
  • Teu perlu ngabersihan elemen pemanasan. Sagala résidu dahareun atawa gajih anu aya dina kontak jeung elemen pemanasan bakal kaduruk kaluar sorangan.
  • Pastikeun alatna dicabut colokan sareng sadaya bagian sareng asesoris beresih sareng garing sateuacanna
  • Ulah mungkus ari sabudeureun luar oven.
  • Pelayanan sanésna kedah dilakukeun ku wawakil jasa anu berwenang.
masalah SOLUSI MUNGKIN
Oven henteu
  1. Pariksa yen oven bener plugged kana catu daya.
  2. Timer henteu disetel, puterkeun kenop Timer kana waktos anu dipikahoyong.
Dahareun kurang asak saatos waktos anu disarankeun
  1. Loba teuing dahareun geus ditambahkeun kana oven, masak saeutik dahareun.
  2. Suhu diatur handap teuing.
  3. Pastikeun kenop suhu bener dipaké. Ngan anggo Air Fry Knob nalika anjeun nganggo pungsi ngagoreng hawa. Pikeun sakabéh pungsi séjén, paké kenop Suhu.
Dahareunana henteu asak rata 1. Loba teuing dahareun dina oven. 2. Barang-barang dahareun disimpen raket pisan. 3. Sababaraha pangan merlukeun flipping satengahna ngaliwatan waktu masak pikeun mastikeun malah Browning.
Elemen manaskeun pareum nalika masak Elemen pemanasan bakal hurung sareng mareuman pikeun ngontrol suhu, ieu sanés gangguan.
Haseup bodas kaluar tina hawu.
  1. Oven bisa ngahasilkeun haseup bodas rada mun anjeun mimiti make eta. Ieu normal.
  2. Minyak kaleuleuwihan atanapi tuangeun lemak tiasa ngahasilkeun haseup bodas. Pastikeun bagian jero oven dibersihkeun leres sareng henteu gajih.
Dahareun henteu garing saatos nganggo fungsi Air Fry Crispiness dahareun gumantung kana jumlah Uap jeung minyak dina dahareun; pikeun ningkatkeun crispiness, garing dahareun bener, atawa nelepon surfaces dahareun.

jaminan dugi

WEESTA LTD ngajamin ka konsumen atanapi anu mésér asli, Air Fryer Countertop Oven ieu bebas tina cacad dina bahan atanapi pagawean salami sataun (1) ti tanggal pameseran. Upami aya pangaruh sapertos anu kapendak dina waktos garansi, WEESTA LTD dina kawijaksanaan na bakal ngalereskeun atanapi ngagentos Produk tanpa biaya. Garansi kawates ieu ngan ukur saé pikeun anu mésér produk asli sareng efektif ngan nalika dianggo di Amérika Serikat.
Kanggo jasa garansi atanapi perbaikan, Email: [email dijaga]. Mangga siapkeun nomer modél Produk anjeun, nami, alamat, kota, nagara bagian, kode pos, sareng nomer telepon anjeun.
NO JAMINAN LAIN lumaku pikeun produk ieu. JAMINAN IEU GANTI HARANSI LAIN, NYARAT, ATAWA TERSIRAT. Kaasup TANPA watesan, sagala HARANSI MERCHANTABILITY ATAWA kabugaran pikeun tujuan husus. Nepi ka sakur jaminan tersirat dibutuhkeun ku hukum. WATES DURASI KA MANGSA HARANSI EXPRESS di luhur. Produsén atawa distributor AS na moal nanggungjawaban kana sadaya kajadian, konsekuensi, teu langsung, atawa ruksakna hukuman tina sagala alam kaasup TANPA watesan. Leungitna panghasilan atawa kauntungan atawa ruksakna sejenna naha dumasar kana kontrak, tort 0 sabalikna, sababaraha nagara bagian jeung / atawa wewengkon teu ngidinan pangaluaran atawa watesan karuksakan atawa konsekuensi konsekuensi atawa watesan sabaraha lila ngawatesan waktu hiji Amplastion A. BISA TEU dilarapkeun ka anjeun. HARANSI IEU MEMBERI ANDA PEMBELI ASLI, HAK HUKUM Spésifik sareng anjeun ogé tiasa gaduh hak sanés anu béda-béda ti nagara ka nagara atanapi wilayah ka wilayah.

HARANSI TERBATAS Ieu TEU NGALARASKEUN

  1. Gagalna produk nalika gagalna listrik sareng gangguan atanapi jasa listrik anu teu cekap.
  2. Karuksakan disababkeun ku transportasi atanapi penanganan.
  3. Karuksakan disababkeun ku produk ku teu dihaja, vermin, kilat, angin, seuneu, banjir, atanapi tindakan Gusti.
  4. Karusakan akibat kacilakaan, robih, nyalahgunakeun, nyiksa, atanapi pamasangan, perbaikan, atanapi perawatan anu teu leres. Pamakéan anu teu leres kalebet ngagunakeun alat éksternal anu ngarobih atanapi ngarobih voltage atawa frékuénsi listrik.
  5. Sakur modifikasi produk anu henteu sah, perbaikan ku pusat perbaikan anu henteu sah, atanapi nganggo suku cadang anu teu disatujuan.
  6. beberesih sarta perawatan abnormal sakumaha ditétélakeun dina manual pamaké.
  7. Ngagunakeun asesoris atawa komponen nu teu cocog jeung produk ieu.
    Biaya ngalereskeun atanapi ngagentoskeun dina kaayaan anu teu kaasup ieu kedah ditanggung ku konsumén.

Peryogi bantosan? Kontak Rojongan Palanggan
[email dijaga] 

Dokumén / Sumberdaya

WEESTA KA23T Sapopoé Air Fryer Oven [pdf] Buku Panduan
KA23T, Sapopoé Air Fryer Oven

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.