surat penting

WAMPLER CA 90040 Tumnus-Mini Pedal Pamaké Manual
WAMPLER CA 90040 Tumnus-Mini Pedal

Induksi

The most mythical and exclusive tone in the world

volume: Ngadalikeun volume kaluaran total.

Mangpaat: Kontrol ieu nyaluyukeun jumlah total gain anu diterapkeun kana jalur sinyal. Ngahurungkeun kontrol Gain saarah jarum jam bakal ningkatkeun jumlah gain dina sirkuit.

Treble: Adjusts the amount of treble/clarity in the signal. Turn clockwise for more treble.

power: This pedal was designed around the usage of a 9v power source. To avoid damage to the pedal, do not exceed 9.6VDC, do not use center pin positive adapters and do teu use AC power. Using an incorrect power adapter can lead to damage and will void the warranty on the pedal. This pedal draws approximately 21mA at 9vdc. The warranty begins at the point of purchase.

WAMPLER Pedals Garanti kawates

WAMPLER nawiskeun garansi lima (5) taun ka anu mésér asli yén WAMPLER product will be free from defects in material and workmanship. A dated sales receipt will establish coverage under this warranty. This warranty does not cover service or parts to repair damage caused by accident, neglect, normal cosmetic wear, disaster, misuse, abuse, negligence, inadequate packing or shipping procedures and service, repair or modifications to the product, which have not been authorized or approved by WAMPLER. Lamun produk ieu cacad dina bahan atawa workmanship sakumaha warranted luhur, hijina ubar Anjeun bakal perbaikan atawa ngagantian sakumaha disadiakeun di handap ieu.

PROSEDUR MULIH

Dina acara saperti teu mirip nu cacad kudu lumangsung, turutan prosedur outlined handap. Produk cacad kedah dikirimkeun, sareng kuitansi penjualan tanggal, angkutan barang tos dibayar sareng diasuransikeun langsung ka WAMPLER SERVICE DEPT – 5300 Harbor Street, Commerce, CA 90040. A Return Authorization Number must be obtained from our Customer Service Department prior to shipping the product. Products must be shipped in their original packaging or its equivalent; in any case, the risk of loss or damage in transit is to be borne by the purchaser. The Return Authorization Number must appear in large print directly below the shipping address. Always include a brief description of the defect, along with your correct return address and telephone number.

When emailing to inquire about a returned product, always refer to the Return Authorization Number. If WAMPLER nangtukeun yén unit éta cacad dina bahan atanapi pagawean iraha waé salami periode garansi, WAMPLER boga pilihan pikeun ngalereskeun atanapi ngagentos produk tanpa biaya tambahan, kecuali anu dijelaskeun di handap. Sadaya bagian anu diganti janten milik WAMPLER. Produk anu digentos atanapi dilereskeun dina jaminan ieu bakal dipulangkeun liwat pengiriman barang darat di Amérika Serikat-angkutan prabayar. WAMPLER henteu tanggung jawab pikeun biaya anu aya hubunganana sareng pengiriman gancang, boh ka WAMPLER atawa balikna produk ka konsumén.

Karuksakan INCIDENTAL ATAWA CONSEQUENTIAL

Henteu aya kajadian WAMPLER nanggungjawaban kanggo karusakan anu saliwatan atanapi konsekuensial anu timbul tina panggunaan atanapi henteu mampuh ngagunakeun WAMPproduk LER, sanajan WAMPLER atanapi WAMPdealer LER geus disarankan ngeunaan kamungkinan Karuksakan misalna, atawa klaim séjén ku pihak séjén. Sababaraha nagara bagian teu ngidinan pangaluaran atawa watesan Karuksakan consequential, jadi watesan luhur jeung pangaluaran bisa jadi teu dilarapkeun ka anjeun. Garansi ieu masihan anjeun hak-hak hukum khusus sareng anjeun ogé tiasa gaduh hak-hak sanés anu béda-béda ti nagara bagian ka nagara bagian.

Pikeun panyalindungan anjeun

Punten ngalengkepan pendaptaran jaminan online dina (10) sapuluh dinten ti tanggal pameseran supados kami tiasa ngahubungi anjeun langsung upami aya bewara kaamanan dikaluarkeun luyu sareng Undang-undang Kasalametan Produk Konsumen 1972.

pangrojong customer

Staf khusus kami siap ngabantosan anjeun dina masalah garansi atanapi produk - punten email ka kami [email dijaga] atanapi nelepon kami di (765) 352-8626

Punten émut pikeun ngadaptarkeun pedal anjeun pas saatos ngagaleuh di handap ieu web halaman pikeun mastikeun layanan anu langkung gancang upami anjeun kedah ngadamel klaim jaminan: www.RegisterYourWampler.com

Pikeun kunjungan manual anu langkung jero: www.wamplerpedals.com/downloads/

WAMPLERPEDALS.COM
ikon @Wamplerpedals
ikon @Wamplerpedals
ikon @ Brianwamps
ikon /Wamplerpedals
ikonyoutube.com/user/wampucing

logo

Dokumén / Sumberdaya

WAMPLER CA 90040 Tumnus-Mini Pedal [pdf] Buku Panduan
CA 90040 Tumnus-Mini Pedal, CA 90040, Tumnus-Mini Pedal

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.