Fuse Diagram pikeun 2001-2005 VW Passat B5.5

Dina video ieu, kami nunjukkeun diagram sekering pikeun 2001-2005 VW Passat B5.5. Kotak sekering tempatna diantara panto supir sareng dasbor sareng panutupna gampang dicabut. Punten mairan dihandap upami aya patarosan sareng hatur nuhun kanggo anu nonton!

Kaayaan Fuse Box Panumpang

Kaayaan Fuse Box Panumpang

Kaayaan Fuse Box Panumpang

Fuse Box Box Panumpang
Fuse Box Box Panumpang

Kaayaan Fuse Box Panumpang

 

Gabung paguneman

3 Komentar

Ninggalkeun comment hiji

nyebutkeun

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.