logo vinnovaVinnova Nyarita.
Zamora 64.8 ″ x29.5 ″
Bak Mandi Bebas

SPESIFIKASI INSTALASI

SKU 260065-BAT-WH
Gemblengna Dimensi 64.8" x 29.5" x 22.8" H
Diménsi Batin 40.9" x 17.3" x 16.7" H
Kamampuh cai
Kalawan ngalembur galon 197
Lemah cai
Ka luhur bak 16.7 inci
Ngalembur 13.8 inci
Kapasitas Korsi 1 baé
Beurat bak lbs 83.8
Ngabahekeun Jangkungna 3 inci
Konfigurasi Keran Taya Keran Pangeboran
Kalayan solokan pop-up Kalayan siphon
Sertifikasi bak mandi CANGKIR

VINNOVA 260065 BAT WH Zamora 64 8 Inci 29 5 Inci Soaking Bathtub

www.vinnovadesign.comlogo vinnova

Dokumén / Sumberdaya

VINNOVA 260065-BAT-WH Zamora 64.8 Inci x 29.5 Inci Bak Mandi Soaking [pdf] Pituduh
260065-BAT-WH, Zamora 64.8 inci x 29.5 inci, bak mandi, bak mandi, bak mandi, 260065-BAT-WH, bak mandi mandiri

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.