Pitunjuk Instalasi Lampu String Surya V-TAC
Lampu String Surya V-TAC

BUBUKA

Hatur nuhun pikeun milih sareng mésér produk V-TAC. V-TAC bakal ngalayanan anjeun anu pangsaéna. Mangga baca instruksi ieu sacara saksama sateuacan ngamimitian masang sareng jaga manual ieu pikeun rujukan ka hareup. Upami anjeun ngagaduhan pamundut anu sanés, mangga hubungi dealer kami atanapi vendor lokal anu anjeun parantos ngagaleuh produk Éta dilatih sareng siap ngalayanan anjeun anu pangsaéna.

Eusi rangkep

  1. Panel surya ku lampu senar LED
  2. Tangkal Taneuh
parentah
  1. Posisi panel surya di lokasi dimana éta tiasa nampi paparan maksimum radiasi panonpoé nalika siang.
  2. Jaga panel surya tetep bersih ku rutin ngusap permukaan kalayan damp lawon. Panel anu kotor bakal ngirangan jumlah radiasi surya anu diperyogikeun pikeun ngeusi batre.
  3. Usahakeun henteu nempatkeun panél surya di tempat dimana radiasi panonpoé bakal dikirangan sapertos di handapeun tangkal atanapi rungkun.

parentah

operasi

  1. Tum dina lamp ku ngadorong saklar sareng tempat numutkeun pitunjuk di luhur.
  2. Panel surya kedah ditingalkeun dina sinar panonpoé langsung salami 6-8 jam pikeun ngaktipkeun batréna dieusi / diisi ulang sapinuhna.
  3. Anu lamp otomatis bakal hurung dina magrib sareng pareum subuh.

garansi

Garansi na valid pikeun 1 taun ti tanggal pameseran. Garansi éta henteu dilarapkeun pikeun karusakan anu disababkeun ku pamasangan anu salah atanapi maké sareng cimata anu teu normal. Perusahaan henteu masihan jaminan ngalawan karusakan dina permukaan kusabab panyabutan anu salah sareng pamasangan produk. Produk ieu dijamin pikeun manufaktur cacad hungkul.

 

Dokumén / Sumberdaya

Lampu String Surya V-TAC [pdf] Pituduh Instalasi
V-TAC, Lampu String Surya

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.