Logo V-TAC

Lampu Tube Plastik LED V-TAC -

CAHAYAAN LED INOVATIF

MANUAL PITUDUH TUBE LED LED

  1. perkenalan

    Hatur nuhun pisan pikeun milih sareng mésér tabung palastik LED V-TAC. V-TAC bakal ngalayanan anjeun anu pangsaéna, nanging, anjeun kedah maca instruksi ieu sacara saksama sateuacan ngamimitian pamasangan sareng tetep kanggo rujukan ka hareup. Upami anjeun ngagaduhan pamundut sanés, mangga hubungi dealer kami atanapi padagang lokal anu parantos anjeun mésér produk anjeun. Aranjeunna dilatih sareng siap ngadukung anjeun ku cara anu pangsaéna.

  2. bubuka produk

    Tabung plastik LED ieu ngandung Light Emitting Diodes (LED), anu mangrupikeun téknologi pencahayaan anu paling canggih ayeuna, nawiskeun hemat énergi anu paling signifikan, perlindungan lingkungan, umur panjang, sareng henteu diperyogikeun perawatan. Éta ngagaduhan 100% efisiensi langkung saé sareng kacaangan sacara nyata langkung saé tibatan fixtures lami anu sanés.

  3. Produk réngséview:

    Hemat daya, teu aya pangropéa, gampang dipasang, épisiénsi luhur, konsumsi énergi rendah, umur panjang spar suhu handap, sareng henteu sorotan goréng.

  4. Aplikasi sareng kagunaan:

    Tabung plastik LED ieu tiasa dianggo di hotél, kantor, pabrik, ruang konferensi, ruang rapat, komplek komérsial, gedong padumukan, sakola, paguron luhur, paguron luhur, rumah sakit, jst.

  5. Syarat instalasi:
  • Pamasangan ngan ukur ku tukang listrik anu bijil
  • Suhu lingkungan operasi: tina -20 ° C dugi ka + 45 ° C
  • Grounding ditangtoskeun kudu mastikeun sapanjang instalasi
  • ULAH dianggo nganggo ballast éléktronik
  • Entong nganggo listrik DC
  • Disarankeun nguatkeun produk langsung, tanpa ballast listrik. Upami komponénna dioperasikeun ngalangkungan balast, kami moal ngajamin daya tahan jangka panjang na, ku sabab éta surat garansi bakal batal.
  1. paréntah panginstalan:
    a. Pareuman listrik sateuacan ngamimitian!
    b. Turutan diagram di handap ieu:

Lampu Tube Plastik LED V-TAC - intallasi

Lampu Tube Plastik LED V-TAC - 1Lampu Tube Plastik LED V-TAC - 2Lampu Tube Plastik LED V-TAC - 3

Lampu Tube Plastik LED V-TAC - bisi aya

Upami aya masalah / pamundut sareng produk anjeun tiasa ngahubungi kami di: [email dijaga]
Nomer WEEE: 80133970

Dokumén / Sumberdaya

V-TAC LED Palastik Tube Lampu [pdf] Buku Panduan
V-TAC, VT-061, VT-062, Lampu Plastik Tube LED

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.