Logo ULINERATCHET TIE-Downs

ULINE Ratchet Dasi-Turun

Pitunjuk Paké

  1. Lengkepkeun pancing tungtung sahingga titik aman-handap aman dina pangkalan (Bearing Point) kait.
    Entong muka ujung cangkéng.
    ULINE Ratchet Dasi-Turun - CATETAN TANGANCATETAN: Pakem kedah salawasna saluyu sareng arah tarik pikeun ngahontal Watesan Beban Kerja. (Tingali Gambar 1)
    Dasi U-Ratchet ULINE - FIG1
  2. Lebetkeun tungtung gratis tali ngalangkungan slot mandrel dina beurit sareng tarik dugi ka tali na caket kana beban. (Tingali Gambar 2)
    Dasi U-Ratchet ULINE - FIG2.
  3. Upami gagangna ditutup sareng dikonci, tarik dina Lock Release Handle pikeun ngaleupaskeun. (Tingali Gambar 3)
    Teras kencengkeun tali na ku ngompa gagangna dugi ka tali na kedap. (Tingali Gambar 4)
    ULINE Ratchet Dasi-Turun - CATETAN TANGANCATETAN: Sahenteuna dua bungkus tina webbing sakitar mandrel diperyogikeun
    Dasi U-Ratchet ULINE - FIG3 Dasi U-Ratchet ULINE - FIG4
  4. Ngumpulkeun rakitan ratchet ku cara narik dina Lock Release Handle sareng ngadorong gagang utami dugi ka tutup pinuh.
  5. Pikeun ngaleupaskeun tegangan atanapi ngaleungitkeun bindown, tarik dina Lock Release Handle sareng muterkeun gagang utama 180 ° pikeun ngonci dina posisi kabuka.
    Mandrel bakal bébas giliran sareng ngaleupaskeun webbing. (Tingali Gambar 5)
    Dasi U-Ratchet ULINE - FIG6

Logo ULINE1-800-295-5510
uline.com

Dokumén / Sumberdaya

ULINE Ratchet Dasi-Turun [pdf] Buku Panduan
Ratchet Dasi-Turun

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.